Araba zaten eski ama yine de ne kadar tutar ne yapılmalı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabayı sürttüm ne kadar tutar ne yapılmalı
-
-
Sürtmenin yanında göçüklerde var gibi, kaportacıya götürüp 2-3 bine yaptırabilirsin.
-
-
biz motordan devam marakeşşşş
-
15 bin ne ya, bu iş çığrından çıkıyor
-
8 - 10 bin TL civarıç
-
Çıkma bulup boyatırsan daha iyi olur gibi işçiliğe çok istiyorlar+ne derece memnun kalacaksın işçilikten belli değil belki parçayı ucuz bulursun parça boya 2.5-3.5 arası...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 bir şey değil. Duster’da tampon far panjur çamurluk değişimine 72.000 TL tramer çıktı. Çıkıyor yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
15 bin özel servisten aldığınız teklif mi?
Bu hasarı düzeltmek için hangi işlemleri yapıyorlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 25 Ocak 2025; 13:15:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet özel servis hocam. Pazarlıkla 12 ye düştü. Çamurluk ağzı ve kapının yarısı doğrultup macunlanacak + boya
şerefsize bak insan numarasını bırakır özür diler bildiğin kaçmış 7/24 kamera olsaydı ahh ahhhh suçluyu bulabilirseniz değer kaybını bile alabilirsiniz kapıyı da rahatlıkla servisten değiştirmiş olursunuz satarken de bu fotoğrafı gösterirsiniz
-
geçmiş olsun yaş kaç
ilk kazamı
-
geçmiş olsun
gerçek şu ki kapıya bıraktığımız her durum için bu ve daha fazlasına evet kabul ediyorum deyip eve çıkıyoruz buna bende dahilim...(
diğer seçenek bırak bir otoparka aylık 4 bin lira ver ve rahat uyu
son saydığım seçeneği kaç kişi yapıyor bilemiyorum
çok geçmiş olsun.
-
Sağolun hocam teşekkür ederim. Allah beterinden korusun deyip geçtik artık.
Manisada park yeri artık kriz haline geldi. Özel yada belediye otoparklarıda dolu. Parasını verelim rahat uyuyalım desek oda olmuyor yani. Park halinde bırakmak ayrı, trafikte kullanabilmek ayrı dert. Kazma çok maalesef güzel şehrimde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 31 Ocak 2025; 14:1:27 >
Ev alırken sadece muhite değil otoparkı olup olmadığına da bakmak lazım...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X