Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
1
Favori
151.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar ikinci elde satıyorum Benq e72 sıfırdan farksız hb den alınma benimkide düz 200 TL'ye verecem aleti nokia n79 aldım o yüzden satıyorum hiçbir sorunu yok full kutu ve faturası ile beraber

http://forum.donanimhaber.com/m_33571917/mpage_1/key_//tm.htm#33571917
  • Arkadaşlar bu telefonla bazen şöyle bir sorun yaşıyorum. Beni aradıklarında açtığımda karşı tarafın sesini hiç duymuyorum aynı şekilde karşı taraf da benim sesimi duyamıyormuş. Yine ben birisini ararken çevir sesi bile alamıyorum. Bu sorun olduğunda telefonu yeniden başlatıyorum ve düzeliyor. Var mı böyle bir sorun yaşayan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iconoclast

Arkadaşlar bu telefonla bazen şöyle bir sorun yaşıyorum. Beni aradıklarında açtığımda karşı tarafın sesini hiç duymuyorum aynı şekilde karşı taraf da benim sesimi duyamıyormuş. Yine ben birisini ararken çevir sesi bile alamıyorum. Bu sorun olduğunda telefonu yeniden başlatıyorum ve düzeliyor. Var mı böyle bir sorun yaşayan?

Telefon açıkken her nedense arandığımda ulaşılmaz oluyorum. Bunu bana söylediklerinde telefona dikkat ettiğimde hat göstergesinin kaybolduğunu farkettim. Şebekemi kontrol ettiğimde de diğer telefonların full çektiğini gördüm. Telefonu açıp kapatınca , düzeliyor...İkinci olarak sizin yaşadığınız problemleri de yaşadım ve yaşıyorum da ,, o kadar sinir bozucu bir durum ki, anlatamam...Ama telefonu bazen bir ; bazen bir kaç kere kapattığımda düzeliyor...Ayrıca benimle konuşanların kendi seslerinin aynen kendilerine geri gittiği şikayetlerini de aldım. Farklı kişilerden şikayeti alınca dün başka bir telefonla aradım telefonumu ve kendi sesimi tekrardan duymak oldu....
    Ayrıca beniz zil sesi ile problemim var. Telefonun sesi o kadar berbat ki , cebimdeyken bile dumuyorum.
    İnanılmaz kötü bir durum, beni arayanlara geri dönmek zorunda kalıyorum ve faturayı takdir edersiniz...
    WM den soğudum açıkçası....Symbian bakıyorum...ve pahalı da olsa Nokia ya da Samsung...

• Evet bu sorunlar windows mobile gibi yazılımsal kaynaklıysa belki çözülebilir. Bilmiyorum gerçi şu an ki WM sürüm güncellenebiliyor mu bu alette?
  • Kulaklıktan gelen ses gerçekten yetersiz. E72 haricinde bir çok SP kullandım böyle düşük seviye de sesi olan bir cihaz görmedim. Hoparlör sesine bakılırsa sorun yazılımsal değil ben kulaklıktan kaynaklandığını düşünüyorum. Hoparlör insan sesini gayet iyi yansıtıyor ama müzik yönünde kötü..

Mini USB olarak satılan kulaklık adaptörleri de adaptörün içinde birkaç değişiklik yapmadan çalışmıyor.. Farklı bir kulaklık ile E72'yi kullanınız varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Benim gibi, telefonunu mp3 çalar olarak da kullanmak isteyen çok arkadaş vardır. Yardımlarınızı rica ediyorum.
  • hb den alısveris yapanlara indirimli fiyat sunuyolar bana da aynısı görunuyor bu arada bu telefonun uyuzluklarıyla ugrasmakdan vazgectim nokia 6220 aldım

quote:

Orijinalden alıntı: MAS207

quote:

Orijinalden alıntı: ender

nerde 239 tl

hepsiburdada
    299 görünüyor ama ben şifremle girdigimde %20 indirim yapıyor 239 a düşüyor sanırım kişiye özel
  • quote:

Orijinalden alıntı: forcible79

Arkadaşlar,

Burda saat problemi ile ilgili yazılan herşeyi denedim.Sadece rom yüklemeyi denemedim çünkü bir bilgim yok bu konuda..Burda yazılanları deniyorum olmuş gibi görünüyor 4-5 saat sonra yerinden kendinie 1 saat geri almaya başlıyor.Gerçekten kesin çözümü olan var mı?Ayrıca gerekli işlemleri yapıp (<!-- ve -->) ları sildiğimde saat ayarlama kısmında geldiğimde (time&zone) ismi gecen clckalrm.cpl.xml dosyasında sorun olduğunu saat ayarlanamadığını söylüyor.BElkide sadece benim telefonumda olan bir sorun bu emin değilim.Yorumlarınızı ve desteğinizi bekliyorum

ben bu saat problemini bir zaman önce çözdüğümü söylemiştim geçenlerde telefon açılmadı windows yazan ekranda takıldı servise yolladım yeniden windows yüklemişler sanırım neyse aynı şeyi şimdi yapmaya çalıştığımda bazı arkadaşların başına gelen olay gibi bende saat tarih ayarı yapılan yere giremiyorum orjinal dosyayı yerine koyunca giriyor yani xml dosyasındaki gereken parametreleri silince ayar sekmesine girilmiyor daha önceki windows ta girebilmiştim windows aynı sürüm değişen birşey yok yani bu işi yapamayan arkadaşların yanlış yaptığı bir şey yok telefondan telefona daha doğrusu windows tan windowsa değişiyor şuan bende çaresiz kaldım saatim 1 saat geri

• neyse ya mafidan ın fizz traveller yöntemini uyguladım şimdilik iyi gidiyor teşekkürler
  • benim 2 sıkıntım var
    birincisi kişiler listemde msn listem de var msndeki kişileri listemden nasıl kaldırabilirim,sadece sim listemi görmek istiyorum
    ikincisi avea MMS ve GPRS ayarlarını nasıl yapıcam?
    şimdiden teşekkürederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafidan

t9 problemi kucuk bir programla duzeltilebiliyor
    ilk kuracağımız program :Benq E72 Security Unlock
    link:http://benq-e72.blogspot.com/search/label/ayarlar
    bu programı telefona kurup güvenlik açık konumuna getiriyoruz
    ikinci program:t9 türkçe programı
    link:http://melgurth.ovh.org/files/t9%20Turkish.cab
    normal program yükler gibi kuruyoruz .telefon kendisini kapatıp açıyor
    türkçe t9 hazır.
    not:bu işlemleri yapmadan önce telefonun msn sini kullanıyorsanız şifre parolanızı girin.
    t9 kurulumu msn ayarlarınızı kaydettikten sonra yapın.( t9 programını sadece msn kullanıcı adı ve şifrede kullanılamıyoruz.ama mesajlaşmada da sorunsuz kullanabiliyoruz).program o kadar basit ve kolay ki bir hafta sonra böyle bir sorun yaşadığınızı hatırlamayacksınız bile

denedim çalışıyor

Bunu yükledim ama bu seferde şöyle bir problem ortaya çıktı.Herhangi birini telefonda kişiler bölümüne kaydederken harf yazmıyor.Sadece rakamlar çalışıyor.Yani kişinin ismini yazamıyorum.Bunun çözümü varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SuRRoUnDeR

ben bu saat problemini bir zaman önce çözdüğümü söylemiştim geçenlerde telefon açılmadı windows yazan ekranda takıldı servise yolladım yeniden windows yüklemişler sanırım neyse aynı şeyi şimdi yapmaya çalıştığımda bazı arkadaşların başına gelen olay gibi bende saat tarih ayarı yapılan yere giremiyorum orjinal dosyayı yerine koyunca giriyor yani xml dosyasındaki gereken parametreleri silince ayar sekmesine girilmiyor daha önceki windows ta girebilmiştim windows aynı sürüm değişen birşey yok yani bu işi yapamayan arkadaşların yanlış yaptığı bir şey yok telefondan telefona daha doğrusu windows tan windowsa değişiyor şuan bende çaresiz kaldım saatim 1 saat geri

O değiştirilen xml dosyasının içinde bazı unicode karakterler var.
    O yüzden, xml dosyasını değiştirirken unicode kaydedebilen bir metin editörü ile yapmak gerekiyor.
    Ben ilk olarak notepad ile değiştirdim fakat unicode sorunu oldu ve saat ayarlarına giremedim.
    Daha sonra xml dosyasının orjinalini dreamweaver ile açıp editledim ve düzeldi.

• arkadaşlar lütfen yardım edin rom yükledim türkçe yama olmuyor unlock çalışmıyor yardımcı olun
  • Rom yüklediysen zateno unlockludur direkt...
  • arkadaşlar...
    bu telde 6.1 veya 6.5 wm yükleyen yok anlaşılan...
    daha dorusu doru düzgün bi yazılım çıkmadı dorumudur???
  • ben yükledim 6.1 romunu ama türkçe yama yüklerken hata veriyordu onuda wm5torage programı ile yükledim yüzde 70 oranında türkçe oluyor ama sistem çok stabil ve hızlı ama galiba garanti dışı kaldı [daha 1 hafta oldu alalı]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan387

ben yükledim 6.1 romunu ama türkçe yama yüklerken hata veriyordu onuda wm5torage programı ile yükledim yüzde 70 oranında türkçe oluyor ama sistem çok stabil ve hızlı ama galiba garanti dışı kaldı [daha 1 hafta oldu alalı]

6.1 de bellek yöneticisi diye uyuz bi ekran çıkıyormu msn de felan gezerken . ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

quote:

ben yükledim 6.1 romunu ama türkçe yama yüklerken hata veriyordu onuda wm5torage programı ile yükledim yüzde 70 oranında türkçe oluyor ama sistem çok stabil ve hızlı ama galiba garanti dışı kaldı [daha 1 hafta oldu alalı]

hayır o 6.0 da çıkıyordu şimdi 6.1 kurdum öyle bi sorun yok şimdide 6.5 kurdum oda çok güzel görünüyor tavsiye ederim ama garanti dışı kalıyormuş diyolar

• quote:

quote:

quote:

hayır o 6.0 da çıkıyordu şimdi 6.1 kurdum öyle bi sorun yok şimdide 6.5 kurdum oda çok güzel görünüyor tavsiye ederim ama garanti dışı kalıyormuş diyolar

peki bluetuth ile alanın dosyalar hafıza kartınamı yükleniyor 6.1 de felan .

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki bluetuth ile alanın dosyalar hafıza kartınamı yükleniyor 6.1 de felan .

onu denemedim şuan 6.5 kullanıyorum ve çok güzel ingilizce sadece ama oda problem olmuyor klasör isimlerini pcden windows altından değiştirebiliyorsun

• wi-fi olan bi telefonun 299 lira olduğunu bu sabah gördüm en başta çok heveslendim sabahtan beri forumdaki yazıları okuyorum amma da çok sorunu varmış yaaa vazgeçtim arkadaşım almıyorum 2-3 saatlik bi heves oldu bu telefon benim için...
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.