Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
1
Favori
151.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Demiştim ama Malesef ki bu da işimizi görmedi. Umarım adam gibi bir flash player buluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stain_WoLf -- 19 Eylül 2009; 19:15:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stain_WoLf

Arkadaşlar Buyrun flash player :d
    ht tp://rapi dsh are.co m/files/280622201/flashlite_wm6_en.rar.html

dostum ben bu Flashı kurdum fakat video vs. oynatamıyorum farklı birşey yapmaya gerek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: n3k

quote:

Orijinalden alıntı: Stain_WoLf

Arkadaşlar Buyrun flash player :d
    ht tp://rapi dsh are.co m/files/280622201/flashlite_wm6_en.rar.html

dostum ben bu Flashı kurdum fakat video vs. oynatamıyorum farklı birşey yapmaya gerek var mı ?

Bende stabil olarak çalıştı fakat nişanlımda çalışmadı. Sanırım Bi dengesizlik var. Araştırıp sizlere bilgi vericem ama ben ilk defa WM yüklü bir cihaz. Symbianlarda çok tecrübeliyim ama. Bilgisayarcı olduğumdan yabancılık çekmiyorum. Yinede işin ehilleri daha iyi bakacaktır bu konuda. Ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
  • Tşkler.Bişeyler buldugunuzda paylaşırsanız sevinirim.
  • ben bu telefonu almak istiyorum ama çok sorunlu geldi siemens sx1 den ağzı yanış biri olarak pek yanaşasım gelmıyor ama özellikleri beni cezbediyor bide hepsi burada fiyatı ya bu tlfonu alcam yada 5130 özellikleri aynıma bu 2 si kıyaslanmaz demeyın gayet iyi biliyorum önceki telefonumda n80 idi geçici sure kullanmaya alcam ama
    kullanımı sorunsuz olmalı
    msj yazmak kolay olmalı
    sürekli sorun çıkarmalalı
    servisle ve update gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum sürekli
    acil yorumlarınızı bekliyorum saygılar
  • merhaba arkadaşlar

avea problemi dolayısyla telefonu servise gönderdim. ayrıca zaman ayarı ve turkcell logolarının kaldırılmasını istedim.

şimdi cihaz durumunu servisin sitesinden takip ediyorum. şöyle birşey yazıyor:

Degisim cihazi bekliyor ->CS.5J029.011

bu ne demek? cihazın bir parçasından falan mı bahsediyorlar yoksa cihazı mı değiştirecekler?
  • Arkadaşlar, daha önce de sorumuştum yanıt alamadım. Telefonunun, Teleservice tarafından yazılımı güncellenen birisi bana hakkında/about sayfasının ekran görüntüsünü verebilir mi?

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar selam,

Kendi Uploadımdır.E72 üzerinde kullanabileceğiniz 70 Civarında program.(Office vs. hepsi mevcut)

http://www.mega upload.com/?d=CHIROR7Q (aradaki boşlugu kaldıralım)

Pass:torrentci.net
  • Arkadaşlar Telefonunza Hrd Reset Atmak İsterseniz Telefonu Kapatın açma/kapama tuşu ve hemen üzerindeki tuşa basılı tutun. Karşınıza Hard reset ekranı gelecek yes formata başlayın. Bir Arayan kişiye zil sesi atama, Görüntü atama özelliği var telefonda. Fakat kayıtlarınızın telefon hafızasında olması gerekiyor. Onı da sistem araçları menüsünden Sim yöneticisine girerek yapıyorsunuz. menü yapıp öğeleri seç yapın daha sonra kayıtlara kopyala yapın

ha bu arada Simdeki bilgileri siliceksiniz kopyalama bittikten sonra. Yoksa her kayıttan 2 tane görünür. daha sonra rehberde düzenle dediğinizde hiç görmediğiniz kadar tefferruatlı bir rehber göreceksiniz :d
  • arkadaşlar bu telefon hepsiburadada 250 tl
    bende wifi olan bir telefon istiyordum ama avea hattım var acaba avea ile hiç çalışmıyormu bu tel
    ve 7 tane arızalı beklemektedir diyor orada acaba sorunlu bir telefonmu bu?
    almak istiyorum ama riske girmekten korkuyorum
    bana bir cevap verebilirmisiniz
    saygılar
  • Valla Kendi Adıma konuşayım ben kullanıyorum ve şu ana kadar bir sorun görmedim. Sorun var diyen arkadaşlar, halledemeyen arkadaşlar benim kanımca kendileri bir şeyleri eksik yapıyor. anlatılan şeyleri yaptım ve telefon sorunsuz olarak çalışıyor. Hattım avea, T9 problemim yok ki çözümü çok basit Verildi. Türkcell ile ilgili her şey anlatılanlar yapılarak kaldırılıyor. Vs. Vs. Bu fiyata alınabilecek en iyi 0 telefon derim.
  • sağol dostum peki buradaki temaları nasıl yüklüyecez acaba 60 theme zipindekileri ?
    quote:

Orijinalden alıntı: n3k

Arkadaşlar selam,

Kendi Uploadımdır.E72 üzerinde kullanabileceğiniz 70 Civarında program.(Office vs. hepsi mevcut)

http://www.mega upload.com/?d=CHIROR7Q (aradaki boşlugu kaldıralım)

Pass:torrentci.net
  • daha önce bu tip bir cihaz kullandığını varsayarak normal program yükler gibi yükleyeceksin temaları diyorum. Ama tema diyince yawaşlama gelir benim aklıma, Telefon abartıldığı kadar yavaş olmasada tema yüklendiğinde nispeten yawaşlayacaktır. Tema yüklemeyin derim.
  • Dostlar bana bi telefon lazım.bu cihaz hepsiburda da 250 lira şu an, tavsye ediyor musunuz ?
  • Benib 6 gün oldu flash player dışında bir sorunum yok. Daha önce de dediim gibi sorunlar ve arıza diye nitelendirilenler kullanıcıların bazı şeyleri yapmaması ve/veya yapamaması nedeni ile var. Örn. Sistemde açık programları kapatmazsan donar/ağırlaşır telefon. Ama bunu bilmiyorsan donması sana arıza gibi görünür. Hocam Senin soruna gelince Telefon Güzel ve parasına göre hakkını veriyor.
  • Flash Player'a gerek kalmadı artık çünkü SkyFire Browser'ı keşfettim ^^

Benq E72 için yeni bi site açılmış türkçe bütün programlar telefonla uyumlu

www.benq-e72.6te.net
  • arkadaşlar birşey sorucam,

tel.de sesler menusunden telefondaki mp3lerden birtanesini zil sesi olarak ayarlıcam fakat seçtiğim zil sesi çalmıyor :S

çözümü bilen varmı acep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cysoftware

Flash Player'a gerek kalmadı artık çünkü SkyFire Browser'ı keşfettim ^^

Benq E72 için yeni bi site açılmış türkçe bütün programlar telefonla uyumlu

www.benq-e72.6te.net

Bu SkyFire süper birşeymiş yahuu
  • Benq e72 ile hp ipaq arasında kararsız kaldım.Sizce hangisini almalıyım.Birde benq e72 de sesli komut özelliği var mı iyi algılıyor mu sesleri?Hp nin garanti ve yazılım desteği iyi ama.Benq de daha ucuz.Herkezin bir derdi var benq e72 ile ilgili bu sorunlar çözüldü mü?Açıklama ve tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taliptako

Benq e72 ile hp ipaq arasında kararsız kaldım.Sizce hangisini almalıyım.Birde benq e72 de sesli komut özelliği var mı iyi algılıyor mu sesleri?Hp nin garanti ve yazılım desteği iyi ama.Benq de daha ucuz.Herkezin bir derdi var benq e72 ile ilgili bu sorunlar çözüldü mü?Açıklama ve tavsiyelerinizi bekliyorum...

Dostum selam,

Öncelikle şunu belirteyim,bu cihazı alalı yaklaşık 10 gün kadar oldu,bu 10 gün içinde şunları tespit ve gözlemleyebildim;

1-Cihaz gerçekten Fiyat/Performans olarak gayet başarılı.(Önemli artısı)
    2-Cihazın üzerinde yüklü olarak gelen windows mobile 6.0 gayet stabil ve sağlıklı çalışıyor.
    3-Eğer sistemi kastıracak ve hırpalayacak derecede online çalışacak kadar fazla yazılım kurmassan gayet istikrarlı bir yapıya sahip.
    4-Cihzın bence Windows mobile kurulu olmasından sonra en büyük artısı Wi-Fi teknolojisini desteklemesi,gerçekten wireless bağlantısı çok başarılı.
    (Özellikle SkyFire(kendiliğinden Flash Player destekli)browseri kullanıyorum mükemmel.Youtube gibi video içerikli siteler çok sağlam çalışıyor herhangi bir sorun yok.)Tabi Mini opera da kurup uçabilirsiniz
    5-Ve son olarak tasarımı&kibarlıgı&şıklığı gerçekten mükemmel.

Şimdilik bu kadar.

Ha bu arada sorunların büyük bir kısmı çözüldü,şuan da eskisi gibi IMEI,T9 problemi yok.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.