Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
971
Cevap
1
Favori
151.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wireless ile internete baglanınca mouse gibi birşey yokmu acaba? yoksa ben mi bulamıyorum?
    avea problemi hala devam ediyor.windows mobile da bunla ilgili bir ayar falan varmıdır sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssoner1907

wireless ile internete baglanınca mouse gibi birşey yokmu acaba? yoksa ben mi bulamıyorum?
    avea problemi hala devam ediyor.windows mobile da bunla ilgili bir ayar falan varmıdır sizce?

mouse olarak kullanılan bir tuş maalesef yok.herzamanki ok yön ve geri al tuşları kullanılıyor.

Avea hattım sorunsuz çalışıyor . ama sorunlu çalışan avea simler için diğer şebeke sim kartlarını birkaç dk telefonunuza takın daha sonra kendi siminizi takıp bir deneyin.düzelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_i84

quote:

wireless ile internete baglanınca mouse gibi birşey yokmu acaba? yoksa ben mi bulamıyorum?

mouse olarak kullanılan bir tuş maalesef yok.herzamanki ok yön ve geri al tuşları kullanılıyor.

Avea hattım sorunsuz çalışıyor . ama sorunlu çalışan avea simler için diğer şebeke sim kartlarını birkaç dk telefonunuza takın daha sonra kendi siminizi takıp bir deneyin.düzelebilir.

arkadasımda nokia n82 vardı .onda gordum de bu mouse simgesini. bizim telefonda da aslında tus takımı uygun ama mouse yok.olsaydı nette gezinmek daha kolay olurdu

• Mouse istiyorsanız ya Opera Mini (java versiyonu) ya da Opera Mobile kullanın (nette kırılmışı mevcut) Explorer'a göre daha hızlı ve tam ekran seçeneği var ;)
  • 7-
    quote:

avea yi sorunsuz kullanan arkadaşlar;

sim kartlarınız çok mu yeni? bendeki sim kart 64kb yazan simkartlardan.3-4 sene falan oluyor alalı. daha sonra avea kartlarının özelliği değiştimi bilmiyorum açıkçası.

64 kb yazan daha yeni kartı olan bir arkadaşın kartını denedim yine çok geç bağlandı şebekeye. vodafone ve turkcell ise açar açmaz bağlanıyor. avea 5-15 dk arası oluyor.

fakat aynı kart başka telefonla sorunsuz şekilde şebeke bulabiliyor. o yüzden kafama karışıyor.

tlf bozuk olsa diğer kartlarla da bağlanmaz, yok kart bozuk olsa başka telefonlarla bağlanmaz. ne yapacağımı bilemiyorum :)

UZUN ZAMANDIR BURAYA UĞRAMAMIŞTIM, YAPILAN KAMPANYALARIN ETKİSİYLE BAŞLIĞIN HAREKETLENMESİNE SEVİNDİM.

BEN DE BİR AVEA KULLANICISIYIM, SİM KARTIM İSE TAA AYCELL ZAMANINDAN KALMA, YANİ NERDEN BAKARSANIZ 7-8 YILLIK, ŞUANA KADAR HİÇBİR SORUN YAŞAMASAM DA GENEL OLARAK E72'NİN AVEA PERFORMANSINI DÜŞÜK BULUYORUM, BAŞKA TELEFONA TAKTIĞIMDA ŞEBEKE FULL GÖSTERİRKEN E72'DE ANCAK ORTALAMA DEĞERLERDE KALIYOR, BU SANIRIM TELEFONUN AVEA İLE TEST EDİLMEMİŞ OLMASINDAN VE TURKCELL'İN TÜRKİYEYE GETİRDİĞİ BİR TELEFON OLMASINDAN KAYNAKLANIYOR.

1 YILDIR BU TELEFONU KULLANAN BİRİ OLARAK ŞUANA KADAR YAŞADIĞIN TEK PROBLEM T9 SORUNUYDU, BİR KEZ AÇMAYI DENEDİM VE BOŞLUK BIRAKAMAZ OLDUM, BENDE MASTER RESET ATARAK ESKİ AYARLARIMA DÖNDÜM, BURADAKİ ARKADAŞLARIN YARDIMLARIYLA T9 TÜRKÇEYİ YÜKLEDİM VE BİRKAÇ GÜNDÜR SORUNSUZ BİR BİÇİMDE T9 MESAJ YOLLAYABİLİYORUM.

1 YILLIK DEĞERLENDİRMEME GELİNCE, KESİNLİKLE ALMIŞ OLMAKTAN DOLAYI ASLA PİŞMAN OLMADIĞIM BİR TELEFON E72. MÜZİK DİNLEMEK, İNTERNETE GİRMEK VE AJANDA ÖZELLİKLERİ İÇİN ALMIŞTIM , 1 YIL BOYUNCA BU ÖZELLİKLERİNİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRDİ. BURADA ZAMAN ZAMAN E72 NİN ÜST SINIF TEL'LER İLE KIYASLANDIĞINI GÖRÜYORUM, BENCE BU HAKSIZLIK OLUR. BU TELEFONDAN TABİİ Kİ BİN, BİNBEŞYUZ LİRALIK TELEFONLARIN PERFORMANSINI BEKLEYEMEZSİNİZ, ANCAK KESİNLİKLE PİYASADAKİ BASİT İKİYÜZ-ÜÇYÜZ LİRALIK TELEFONLARDAN İYİ OLDUĞUNU DA SÖYLEYEBİLİRİM. NETİCEDE TELEFON BOYUTLARINDA, ŞIK, VARLIĞINI SÜREKLİ SİZE HİSSETTİRMEYEN BİR SMARTPHONE İSTİYORSANIZ E72 UYGUN BİR SEÇENEK ARKADAŞLAR, FAZLASINI İSTİYORSANIZ KESİNLİKLE BAŞKA MARKA VE MODELLERE YÖNELİN DERİM.

** 1 YILDIR ÇÖZEMEDİĞİM BİR SORUN MEVCUT O DA AÇILIŞ VE KAPANIŞ MENÜSÜNDEKİ TURKCELL IZDIRABI, BUNU SANIRIM BECERİKSİZLİĞİMDEN BİR TÜRLÜ BERTARAF EDEMEDİM, YARDIMCI OLABİLECEK OLAN VARSA YARDIMLARINIZA AÇIĞIM **

• Arkadaşlar,

Burda saat problemi ile ilgili yazılan herşeyi denedim.Sadece rom yüklemeyi denemedim çünkü bir bilgim yok bu konuda..Burda yazılanları deniyorum olmuş gibi görünüyor 4-5 saat sonra yerinden kendinie 1 saat geri almaya başlıyor.Gerçekten kesin çözümü olan var mı?Ayrıca gerekli işlemleri yapıp (<!-- ve -->) ları sildiğimde saat ayarlama kısmında geldiğimde (time&zone) ismi gecen clckalrm.cpl.xml dosyasında sorun olduğunu saat ayarlanamadığını söylüyor.BElkide sadece benim telefonumda olan bir sorun bu emin değilim.Yorumlarınızı ve desteğinizi bekliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: k_i84

quote:

arkadasımda nokia n82 vardı .onda gordum de bu mouse simgesini. bizim telefonda da aslında tus takımı uygun ama mouse yok.olsaydı nette gezinmek daha kolay olurdu

web tarayıcı olarak skyfire öneririm arkadaşlar gayet kullanışlı flash destegi var ve herhangi bi video sitesinden direkt sayfadan video izleyebiliyorsunuz.burdan indirebilirsiniz.option 3 den non-touchscreen i seçip download a tıklayın

http://get.skyfire.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: dekadans

7-
    quote:

sim kartlarınız çok mu yeni? bendeki sim kart 64kb yazan simkartlardan.3-4 sene falan oluyor alalı. daha sonra avea kartlarının özelliği değiştimi bilmiyorum açıkçası.

64 kb yazan daha yeni kartı olan bir arkadaşın kartını denedim yine çok geç bağlandı şebekeye. vodafone ve turkcell ise açar açmaz bağlanıyor. avea 5-15 dk arası oluyor.

fakat aynı kart başka telefonla sorunsuz şekilde şebeke bulabiliyor. o yüzden kafama karışıyor.

tlf bozuk olsa diğer kartlarla da bağlanmaz, yok kart bozuk olsa başka telefonlarla bağlanmaz. ne yapacağımı bilemiyorum :)

UZUN ZAMANDIR BURAYA UĞRAMAMIŞTIM, YAPILAN KAMPANYALARIN ETKİSİYLE BAŞLIĞIN HAREKETLENMESİNE SEVİNDİM.

BEN DE BİR AVEA KULLANICISIYIM, SİM KARTIM İSE TAA AYCELL ZAMANINDAN KALMA, YANİ NERDEN BAKARSANIZ 7-8 YILLIK, ŞUANA KADAR HİÇBİR SORUN YAŞAMASAM DA GENEL OLARAK E72'NİN AVEA PERFORMANSINI DÜŞÜK BULUYORUM, BAŞKA TELEFONA TAKTIĞIMDA ŞEBEKE FULL GÖSTERİRKEN E72'DE ANCAK ORTALAMA DEĞERLERDE KALIYOR, BU SANIRIM TELEFONUN AVEA İLE TEST EDİLMEMİŞ OLMASINDAN VE TURKCELL'İN TÜRKİYEYE GETİRDİĞİ BİR TELEFON OLMASINDAN KAYNAKLANIYOR.

1 YILDIR BU TELEFONU KULLANAN BİRİ OLARAK ŞUANA KADAR YAŞADIĞIN TEK PROBLEM T9 SORUNUYDU, BİR KEZ AÇMAYI DENEDİM VE BOŞLUK BIRAKAMAZ OLDUM, BENDE MASTER RESET ATARAK ESKİ AYARLARIMA DÖNDÜM, BURADAKİ ARKADAŞLARIN YARDIMLARIYLA T9 TÜRKÇEYİ YÜKLEDİM VE BİRKAÇ GÜNDÜR SORUNSUZ BİR BİÇİMDE T9 MESAJ YOLLAYABİLİYORUM.

1 YILLIK DEĞERLENDİRMEME GELİNCE, KESİNLİKLE ALMIŞ OLMAKTAN DOLAYI ASLA PİŞMAN OLMADIĞIM BİR TELEFON E72. MÜZİK DİNLEMEK, İNTERNETE GİRMEK VE AJANDA ÖZELLİKLERİ İÇİN ALMIŞTIM , 1 YIL BOYUNCA BU ÖZELLİKLERİNİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRDİ. BURADA ZAMAN ZAMAN E72 NİN ÜST SINIF TEL'LER İLE KIYASLANDIĞINI GÖRÜYORUM, BENCE BU HAKSIZLIK OLUR. BU TELEFONDAN TABİİ Kİ BİN, BİNBEŞYUZ LİRALIK TELEFONLARIN PERFORMANSINI BEKLEYEMEZSİNİZ, ANCAK KESİNLİKLE PİYASADAKİ BASİT İKİYÜZ-ÜÇYÜZ LİRALIK TELEFONLARDAN İYİ OLDUĞUNU DA SÖYLEYEBİLİRİM. NETİCEDE TELEFON BOYUTLARINDA, ŞIK, VARLIĞINI SÜREKLİ SİZE HİSSETTİRMEYEN BİR SMARTPHONE İSTİYORSANIZ E72 UYGUN BİR SEÇENEK ARKADAŞLAR, FAZLASINI İSTİYORSANIZ KESİNLİKLE BAŞKA MARKA VE MODELLERE YÖNELİN DERİM.

** 1 YILDIR ÇÖZEMEDİĞİM BİR SORUN MEVCUT O DA AÇILIŞ VE KAPANIŞ MENÜSÜNDEKİ TURKCELL IZDIRABI, BUNU SANIRIM BECERİKSİZLİĞİMDEN BİR TÜRLÜ BERTARAF EDEMEDİM, YARDIMCI OLABİLECEK OLAN VARSA YARDIMLARINIZA AÇIĞIM **

telefon kilidini aç.telefona resco explorer yükle ve resco explorerdan tcell logosunun yerine koyacağın dosyaları windows klasörüne kopyala.windowsun orjinal dosya yöneticisinden yapılmıyor bende bu hataya düşmüştüm

• sevgili dalgicc

avea sebeke bulma problemiyle ilgili bir oneriniz varmı acaba?
  • quote:

sevgili dalgicc

avea sebeke bulma problemiyle ilgili bir oneriniz varmı acaba?

maalesef yok.bende avea kullanıyorum ama hiç öle bi problemim olmadı teli açtıgımda hemen bağlanıyor.fakat bazen çok rahat çekmesi gereken yerlerde yayın gidebiliyor buda telden kaynaklanıyo sanırım
  • Allah rızası için bana bazı reg değerleri gerekli HD ses olayını yüklerken yanlışlık yaptım artık telefondan ses gelmiyor

before loading the srs wow xt you must take note some registry settings of your device. run registry editor and go to those two keys:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\WaveDev and
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\BtA2dpSnd keys.

Bu değerlerin içindeki dosyaları upload edebilecek olan var mı?

Dll: ........... note this value
    IClass: ...... note this value
    Order: ....... note this value

you will take 6 different registry values from 2 different keys. then install the apllication. Reboot your device and run registry editor again.

HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\WaveDev and
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\BtA2dpSnd keys.

OldDriver: change this value with noted DLL value.
    IClass: change this value with noted IClass value.
    Order: change this value with noted Order value.

• @munzur00
    Hocam bu rom olayında vista 64 bit'te driver'ı tanıtamadım bir türlü. 0'a basılı tutarak açıyorum ama Neptune driverı yüklenemiyor
  • opera mini yukledim ama adres yazamıyorum,tus takımı aktif olmuyor
  • telefonu 4 gb hafıza kartıyla deniyen var mı cnetin incelemesinde maksimum 2 gb demişler doğru mu ?_
  • quote:

Orijinalden alıntı: baydn26

telefonu 4 gb hafıza kartıyla deniyen var mı cnetin incelemesinde maksimum 2 gb demişler doğru mu ?_

Bende 4 GB var ve hiçbir sorun çıkartmıyor. 8 GB'a kadar destekleyen ufak bir programcık sayesinde istediğiniz kartı takabiliyorsunuz...
  • selam arkadaşlar tatildeydim yeni geldim .. windows 6.1 romu felan vardı onları deniyenler oldumu kafama takıldı tatildede .sürekli :D
  • bu telefon için kullanabileceğimiz fullscreen caller gibi programlar yok mu? bir kaç tane buldum denedim ama kurulum sırasında desteklenmediği uyarısı gelip kapanıyor.
  • Selamlar telefonu alalı 3 gün oldu ilk 2 gün çok iyiydi internete filanda giriordu turkcell waptan şimdi wi fi haricinde internete girmiyor ve şebeke bulamıyor telefon kafayı yicem (2 kez fabrika ayarlarına döndürdüm)
  • quote:

BU sorun aynen benim avea da da var.
    iyi yada kötü çekmeside önemli değil AVEA bu telefonda şebekeyi çok geç buluyor ve nedeninide anlamadım

• ROM YÜKLERSEK GARANTİ DIŞI KALIRMI TELEFON YOKSA SORUN OLMAZMI ?
    BİRDE TELDE BAZEN İŞLEM YÖNETİCİSİMİ NE DİYE GICIK Bİ EKRAN GELİYOR KAPATSAM DA ÇIKIYOR ÇILDIRTIYOR HATTA TELEFONU KİLİTLİYOR BUNDAN NASIL KURTULABİLİRİM ..
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.