Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
971
Cevap
1
Favori
151.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon estetik olarak on üzerinden on alır bence çok güzel telefon tek sorunu hp 514 e göre menüler arası hafif yavaş ancak internette sörf yapmak 514 e oranla daha hızlı ve internet çekimi 514 e oranla daha iyi
    cihazın hem şarj hem data aktarımı hemde kulaklık girişi aynı giriş olması çok hoşuma gitti o yüzden 1ree arkadaşım standart usb girişi olan bir kulaklık bulabilirsin (motorola telefonların bazıları bu tip kulaklık kullanıyormuş gittigidiyorda bir araştır derim ) yada bu girişi normal girişe çeviren dönüştürücülerden alabilirsin makinanın orjinal bir şarj cihazı mevcut ama lg nin şarj cihazı da şarj ediyorsa bir sorun çıkmaz diyorum radyo meselesine gelirsek ben smartphone tarzı telefonlarda radyo pek görmedim (gigabyte in pda smartphone karışımı cihazlarında radyo var) internet radyosuna da bildiğim kadarıyla kontör gitmez tabiki de wifi den bağlanmak şartıyla
    ayrıca dns ayarı falan hep traş bir master reset atıyorsun bütün problemler çözülüyor bence bu telefon çok güzel bir makine

• quote:

Orjinalden alıntı: SuRRoUnDeR

telefon estetik olarak on üzerinden on alır bence çok güzel telefon tek sorunu hp 514 e göre menüler arası hafif yavaş ancak internette sörf yapmak 514 e oranla daha hızlı ve internet çekimi 514 e oranla daha iyi
    cihazın hem şarj hem data aktarımı hemde kulaklık girişi aynı giriş olması çok hoşuma gitti o yüzden 1ree arkadaşım standart usb girişi olan bir kulaklık bulabilirsin (motorola telefonların bazıları bu tip kulaklık kullanıyormuş gittigidiyorda bir araştır derim ) yada bu girişi normal girişe çeviren dönüştürücülerden alabilirsin makinanın orjinal bir şarj cihazı mevcut ama lg nin şarj cihazı da şarj ediyorsa bir sorun çıkmaz diyorum radyo meselesine gelirsek ben smartphone tarzı telefonlarda radyo pek görmedim (gigabyte in pda smartphone karışımı cihazlarında radyo var) internet radyosuna da bildiğim kadarıyla kontör gitmez tabiki de wifi den bağlanmak şartıyla
    ayrıca dns ayarı falan hep traş bir master reset atıyorsun bütün problemler çözülüyor bence bu telefon çok güzel bir makine

verdiginiz bilgiler icin saolun
    ben daha yenı aldım turkcel live msn yuklu bi gireyim dedim 5 dk kaldım 80 kpntur gıttı bı baktım butun maıllerı ındırmıs maıllerınnı cok net bır sekılde okuyup cvp yazabılıyorusn bu guzel ama pahalı

bide bu wi fi ayarlarını falan nasıl yapcaz mesela hic kontura dokunmadan wi fi olan yerden nete baglansak da kontur gıtmese hıc fena olmaz nete baglanıyoruz bakıyoz wifi den degıl de konturdan gıdıyo bunu cozmek gerek

ayrıca bu turkcell msn gunde 1 kontura msn gırılıyomus ama baktım sıteye sadece kamups cell olanlaraymıs herkese olsa hıc de fena olmaz gunde 1 kontura baya uygun

ayrıca windows 6.1 e gecebılınıyor mu
    ve ing sozluk gıbı bazı yazılımlar da yukleyebılıyormuyuz ??

• windows 6.1 e geçiliyormu bilmiyorum ama ben 6.0 dan memnunum sözlük te dahil olmak üzere 6.0 ra uygun her türlü programı kurabilirsiniz ayrıca java emülatörü vb emülatörler sayesinde başka türlü programlar da kullanmanız mümkün telefonla birlikte bir java programı geliyor ancak ben esmertec jbed java programını kurdum daha kullanışlı . ayrıca internete sadece wifi den bağlanın ki kontör gitmesin anladığım kadarıyla siz gprs ile bağlandınız buda bağlı kaldıkça kontör gitmesi demek bu sizin kontrolünüz dışında oluyorsa ayarlar altındaki bağlantılar a oradanda gprs ayarlarına girin ve oradaki turkcell wap gprs yazan yerdeki parolayı yada kullanıcı adı da olabilir bir ayarı değiştirin atıyorum kullanıcı adı wap ise wapx yazın yani gprs ayarını bilinçli olarak bozun böylece kontör gitmeyecek daha sonra gprs kullanmanız gerekirse x harfini silerek düzeltmiş olursunuz (ben avea kullandığım için turkcell in kampanyaları hakkında bir fikrim yok malesef) wifi ayarlarında kurcalamanız gereken bir şey yok ayarlardan bağlantı ayarlarına oradan da wifi ye girin böylece çevrenizdeki kablosuz internetleri çekim gücüyle beraber görmeniz mümkün olacaktır. bu telefon çok estetik ama bir okadarda problemli bunu kabul etmek gerekir kurduğunuz programlardan mümkün oldukça hafıza kartına kurun ki hem telefonun hafızasını meşgul etmesin hemde master reset atmak gerektiğinde yeni baştan kurmak zorunda kalmayın malum master reset hafıza kartına dokunmaz . benim en çok muzdarip olduğum konu türkçe t9 da boşluk bırakamıyor olmak(bir kaç kez sorunsuz kullandım ama bir müddet sonra boşluk bırakmamaya başladı çözümüde malesef tekrar master reset atmak) bu gerçekten çok kötü bunun bir çözümü daha çıkmadı heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuRRoUnDeR -- 15 Mart 2009; 13:25:47 >

• SuRRoUnDeR hocam saol

gprs den dedıgın ayar cok mantıklı yaptım hemen kontur gıtmesın
    mesaj yazarken t9 ayarı bende gelmyor nasıl geldıgını bulamadım
    resımler var menu den sıl aktıf degıl bunu nasıl sılecem
    sozluk vardı yukledım java altında canavar gıbı calısıyo valla
    ayrıca mesaj ayarları yok mesela eskı telde turcell ınfo mesaj alıyordum mac sonucları falan gelıyordu bunda oyle bır ayar yok
    bir sorun daha bataryası sadece 1 gun gıdıyor
    valla o kadar gosterıslı bır telefın kı satmaya kıyamıyorum ama bataryası cabuk bıtıyor ve radyosu yok dıye takasda kullanmak aklımdan gecıyor nokia E 51 aklımdan gecıyor valla henuz karar da veremedım

verdiğiniz bilgiler icin saolun
    paslasmak guzel oluyor
    selamlar
  • rica ederim bende forumdaki diyer arkadaşlardan öğrendim
    mesaj yazarken sağ üst köşede abc yazar yıldız tuşuna bir kere basınca Abc olurbir kere daha basarsanız ABC olurbir kere daha basarsanız 123 olur bir kere daha basarsanız simgeler gelir bir kez daha bastığınızda t9 açılmış demektir yanlız bu t9 ingilizce t9 dur türkçesini açmak için yıldız tuşuna basılı tutun sol alt köşede küçük bir liste çıkar orada diller başlığı altından türkçeyi seçebilirsiniz yıldız tuşuna 5 kere üst üste basmak yerine basılı tutarak da t9 u açabilirsiniz
    pil meselesine gelince pil malesef 900 miliamper bence yetersiz 1 gün gitmesi normaldir
    mesaj ayarları yapılır ama sizin bahsettiğiniz ayarlar turkcell le alakalı sanırım o konuda turkcell kullanan bir arkadaş fikir verebilir
  • arkadslar ya telefon bir haftadır internete girmiyor.deli etti beni.internete baglanmak istedıgım zaman sag us kosede sinyal gucunu gosteren yerde E harfi cıkıoyr ve baglanmıyr.bir cözumunu bilen bir arkads varsa sevinrim:(((
  • bu konuda çozumu olan yok mu?????
  • valla bende bi turlu ayarları yapamadım

baglantı yonetıcısnden gprs yı kapatıyorum wireless den gırıyorum nete bıraz msn yapıp cıkıyorum bı bakıyorum gprs acılmıs ve gprs uzerınden nete baglanmıs ve konturlerım gıtmıs bır cok sey yaptım bı turlu beceremeıdm gırmıyorum msn e bır yolunu bulana kadar beklıycem

bende wireless acıkken ve bır aga baglanıp msn acıyorum bı bakıyorum konturumu yıyo onun yolunu bulamadım bılen arkadas yardımcı olursa sevınırım hangı ayarı degıstırmek gerekıyo acabaaa ??

occipital senın sanırım ayarların bozuk o yuzden baglanmıyor ayarları kontrol et
  • arkadaslar benq yu aradım bugün mesaj yazarken boşluk bırakmamasının sorununu nasıl cozecegımı sordum kısa bir sure ıcınde bır yazılım guncellemesı yaparak bu sorunu cozeceklerını soledıler maıl ıstedıler yazılım bitince mail gönderecekler ayrıca guncelleme yaparak da sorun cozulebılecekmıs en geç 10 güne kadar bu yazılım güncellemesi yapılacakmıs.
    bakalım 10 gune kadar olacak mı

müsteri hizmetlerini daha oncede aramıstım kesinlikle ilgileniyolar memnun kaldım
  • arkadaslar ben bu tele pek ısınamadım
    düşünen varsa sıfırına dunyanın parasını vermesın ben satabilirim ilgilenen arkadas varsa pm den yazsın ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1ree

valla bende bi turlu ayarları yapamadım

baglantı yonetıcısnden gprs yı kapatıyorum wireless den gırıyorum nete bıraz msn yapıp cıkıyorum bı bakıyorum gprs acılmıs ve gprs uzerınden nete baglanmıs ve konturlerım gıtmıs bır cok sey yaptım bı turlu beceremeıdm gırmıyorum msn e bır yolunu bulana kadar beklıycem

bende wireless acıkken ve bır aga baglanıp msn acıyorum bı bakıyorum konturumu yıyo onun yolunu bulamadım bılen arkadas yardımcı olursa sevınırım hangı ayarı degıstırmek gerekıyo acabaaa ??

occipital senın sanırım ayarların bozuk o yuzden baglanmıyor ayarları kontrol et

ayarları nasıl alablırım ??? bu konuda bılgın var mı acaba???
  • quote:

arkadaslar benq yu aradım bugün mesaj yazarken boşluk bırakmamasının sorununu nasıl cozecegımı sordum kısa bir sure ıcınde bır yazılım guncellemesı yaparak bu sorunu cozeceklerını soledıler maıl ıstedıler yazılım bitince mail gönderecekler ayrıca guncelleme yaparak da sorun cozulebılecekmıs en geç 10 güne kadar bu yazılım güncellemesi yapılacakmıs.
    bakalım 10 gune kadar olacak mı

müsteri hizmetlerini daha oncede aramıstım kesinlikle ilgileniyolar memnun kaldım

kesinlikle guvenebilirsiniz musteri hizmetlerine...bana ef81 bataryasini onceden karsilik istemeden gonderdiler ...ve bizde ucretini ptt ceki ile sonradan odedik...var mi boyle davranani...sasirdim dogrusu...telefonda ilgilenmeleri mukemmel...

• gercekten de musterı hızmetlerı 5 yıldız

bana maıl atmıslar mng kargo ıle telefonu ucretsız gonderın bosluk bırakma ayarını yapıp gonderelım dıe
  • sorunu daha acık yazarmısın hangı ayarları wireless ayarları mı gprs ayarları mı ?

quote:

Orjinalden alıntı: occipital

quote:

• quote:

sorunu daha acık yazarmısın hangı ayarları wireless ayarları mı gprs ayarları mı ?

quote:

Orjinalden alıntı: occipital

quote:

gprs ayarlar lazım.gprs den gırmek istiyorum

• 0216 458 97 97
    arkadasım bu no benq destek hattı ararsan hemen dusuyor ve her konuda yardımcı oluyolar hangi hattı kulanıyosan ona gore ayar gırmek gerekıyor onlar sana soler

turkcell ayarı soruyosan onu yazabilirim

TURKCELL WAP
    GPRS AYARLARI
    Başlat:"wap" APN'i ile wap sayfalarını açmak için gerekli ayarlardır. İnternet sayfalarını açmak için "GPRS INTERNET AYARLARI"na giriniz.
    Ayarlar
    Bağlantılar
    GPRS
    Menü
    Ekle
    Açıklama:Turkcell WAP
    Bağlantı hedefi:Turkcell WAP
    Erişim noktası:wap
    Kullanıcı adı:gprs
    Parola:gprs
    Birincil DNS:Bu alana bilgi girişi yapılmayacak
    İkincil DNS:Bu alana bilgi girişi yapılmayacak
    IP adresi:Bu alana bilgi girişi yapılmayacak
    Bitti:Cihazın ilk bağlantısında diğer cihazlara görünür olmasını istiyor musunuz sorusuna "Evet" yanıtı verilir.
    Proxy
    Menü
    Ekle
    Bağlantı Kaynağı:Turkcell WAP
    Bağlantı Hedefi:Turkcell WAP
    Proxy (ad:bğln.nokt.):212.252.234.168:8080
    Tür:HTTP
    Kullanıcı adı:Bu alana bilgi girişi yapılmayacak
    Parola:Bu alana bilgi girişi yapılmayacak

• Arkadaşlar mrb. E72 almak istiyorum. Kullanan arkadaşlar tavsiye ediyormusunuz. Şarjı ne kadar gidiyor birde eksik gördüğünüz özellik varmı..
  • arkadaşlar bende e72 almak istiyorum ama aklımda bazı soru işaretleri var

1-daha önce symbian işletim sistemli pek çok cihaz kullandım ama windows yazılımlı hiç cihaz kullanmadım
    acaba zorluk çekermiyim ayrıca windows bana symbian i aratırmı
    2-cihazın multimedya yönü yeterlimi? örneğin ben müzik dinlemeyi çok seviyorum
    ayrıca sık fotoğraf ve video çekerim oyun oynarım
    cihazın bu yönü kuvvetlimi?
    3-ekstra yazılım yüklemeden ofis dosyalarını görüntülemem ve düzenlemem mümkün mü?
    4-wi-fi kullanımı sırasında cihazın pil performansı nasıl?
    5-telefon görüşmelerinde kesinti ses yetmezliği vs gibi sorunlarla karşılaşırmıyım?
    6-1 den fazla uygulama açık olduğunda cihazda takılma kapanma kilitlenme gibi durumlarla karşılaşıyormusunuz?
  • Sarji 20 dk konusma ile 2 gun gidiyor.

Fotogrf cekim kalitesini begeniyorum.
  • hepsiburada'da yakında stoğa girecek 300 tl den

alacaklar acele edin güzel fırsat sayılır bence...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.