Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
1
Favori
152.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: doc88

selamlar,..

aklımda iki telefon var hp ipaq514 ve tabi bi de benq e72, tip olarak benq çok güzel ama kafama takılan Hız olayı ikisi arasında çok bariz mi hız farkı,??

bu konu başlıgındaki bütün mesajları okudum, galiba benq nün wi-fi si bir hayli iyiymiş?? bir de sesli komutu verimli bir şekilde çalışıyor mu benq'nun?
    normal telefon olarak nasıl benq; mesajlaşma, konuşma bu konu hakkında da bilgilendirirseniz çok sevineceğim,..
    şimdiden teşekkürler,..

telefon hp 514 e gore yavas.ama en sık windos mobıle..şık bı telefon..ayrıca msn de t9 kullanamamk insanı cıldrtyrrr.almanı tavsıye etmem

• Arkadaşlar merhaba bende yaklaşık bir aydır kullanıyorum ama cok amatörcemi bilmiyorum ama bi soru sormak istedim internette herhangi bir videoyu izleyemiyormuyuz ? mesela youtubeden girdigimizde ? tesekkürler

Orjinalden alıntı: xturkx

Arkadaşlar merhaba bende yaklaşık bir aydır kullanıyorum ama cok amatörcemi bilmiyorum ama bi soru sormak istedim internette herhangi bir videoyu izleyemiyormuyuz ? mesela youtubeden girdigimizde ? tesekkürler

telefonuna core playerı yükleyeceksin sonra core player ayarlarından 3gp formatını aç dieceksin aç dieceksin sonra ie girip ktunnel.com tıklayacaksın sonra direk zaten youtube mobile geliyor sonra videoya tıklayacaksın karşına bir uyarı gelcek ok dieceksin sonra core player otomatikman açılır sona videounu rahatça izlersin wifi olduğu için çok hızlı yüklüyor ayrıca youtube mobile 3gp olarak videoları yüklüyor kalitesi çok güzel ses çok fazla deyil ama etrafındaki herkes duyuyor:)

Orjinalden alıntı: xturkx

cevap için çok teşekkür ederim ama orada youtube mobil geliyor demişin peki youtube harici bir siteden yani mobil olmayan bir sitedende izleyebiliyormuyum

ha ona bakmadım sadece youtubedan izledim
    1- Telefonumun sesi çok düşük. En yüksek ayarını ayarladığım halde çaldığını kalabalık ortamda duymuyorum.
    Forumlardan okuduğum kadarı ile sesiniz az olması problemi var...Program yükleyerek bu ses tonunu arttırabilirmiyiz?
    2- Diğer ve en önemli sorunum ; telefonu aldığımda GPRS bağlantı sekmesinin aktif olmadığını farkettim. GPRS ayarlarını Turkcell den manuel olarak kantrol ettik. Ancak Son Proxy ayarı kısmında Hata verdi...Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Bu arada servise telefon açtığıtımda yazılım yüklemekten bahsetti. (Telefonu alalı iki gün oldu bu arada ve sıfır)
    Teşekkür ederim.
  • cihazın açılan programı kapatması bir sorunmu?
    ve bunu yaşayan varmı?
    acaba benden başka
    Gprs ayarları neden pasifdir acaba diye düşünüyorum aklıma şu cevap geliyor benimkinin aktifti biraz kurcaladım yani gprs ayarlarını sildim sildikten sonra pasif oldu yani ayarlarda bi oynama yapmak lazım gibi

quote:

Orjinalden alıntı: metehan_bera

Arkadaşlar;
    Ben de E72 alarak aranıza katıldım. Umarım beni de aranıza kabul edersiniz...
    İki sorunum var;
    1- Telefonumun sesi çok düşük. En yüksek ayarını ayarladığım halde çaldığını kalabalık ortamda duymuyorum.
    Forumlardan okuduğum kadarı ile sesiniz az olması problemi var...Program yükleyerek bu ses tonunu arttırabilirmiyiz?
    2- Diğer ve en önemli sorunum ; telefonu aldığımda GPRS bağlantı sekmesinin aktif olmadığını farkettim. GPRS ayarlarını Turkcell den manuel olarak kantrol ettik. Ancak Son Proxy ayarı kısmında Hata verdi...Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Bu arada servise telefon açtığıtımda yazılım yüklemekten bahsetti. (Telefonu alalı iki gün oldu bu arada ve sıfır)
    Teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: hexflood

cihazın açılan programı kendiliğinden kapatması bir sorunmu?
    ve bunu yaşayan varmı?
    acaba benden başka

???

6 sayfayı da okudum ama hala emin olamıyorum bunun bir problemi vs var mı? açıkçası beni wifi ve tasarımı cezbediyor

windows mobile mı symbian mı

yoksa java lı düz bir telefon mu olsun diye

kullananlar olarak sorayım

wifi ve windows mobile ın çok getirisi oluyor mu günlük kullanımda

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Orjinalden alıntı: ilter88

quote:

Orjinalden alıntı: doc88

selamlar,..

aklımda iki telefon var hp ipaq514 ve tabi bi de benq e72, tip olarak benq çok güzel ama kafama takılan Hız olayı ikisi arasında çok bariz mi hız farkı,??

bu konu başlıgındaki bütün mesajları okudum, galiba benq nün wi-fi si bir hayli iyiymiş?? bir de sesli komutu verimli bir şekilde çalışıyor mu benq'nun?
    normal telefon olarak nasıl benq; mesajlaşma, konuşma bu konu hakkında da bilgilendirirseniz çok sevineceğim,..
    şimdiden teşekkürler,..

bende mevcut cihaz çok memnunum hp bilmiyorum ondan hız karşılaştırması yapamayacam ama gayet hızlı hiç bir şekilde yavaşlık çekmiyorum ama şuda var nokianı standart s40 platformu kadar hızlı deyil

wifi olarak çok ii diyebilirim uzaktan ii çekiyor hızı çok güzel

mesajlarda t9 problemi var t9 açtınız zaman boşluk bırakmıyor telefon anca fabrika ayarlarına dönünce düzeliyor t9 suz zaten telefon işkence msnde özellikle
    benq ya telefon açtım haftaya güncelleme yazılımı çıkabilirmiş
    Bu konuda benq nun müşteri desteğinden memnun kaldım
    inş haftaya düzelir

telefonu hiç kaçırma al derim gerçekten çok MEMNUNUM...
    turkcell ve vodafone bayilerinde satılıyor 450 lira taksitli fiyatı
    onun haricinde başka mağazalarda bulamadım
    bilginiz olsun

ayrıca benden başka kullanan arkadaş varmı?

güncelleme hakıkında bılgısı olan var mı arkadşlar??????????????????????????????????????????

• Bugün Ereyon'dan sipariş ettim ama fiyatı çok düşük içime kurt düştü garantisi yok mu acaba? Ereyonda sanmıyorum öyle olabileceğini ama
  • Arkadaşlar bende bir BENQ E72 kullanıyorum bence alet gayet iyi, fiyatına oranla çok çok iyi açılışı 1 dk sürüyor diye yakınanlar var WM6.0 ile çalışıyor bu cihaz siz PC nizin düğmesine bastığınız gibi PC açılıyormu? ozaman buda bir cep bilgisayarı olduğundan bunlar normal şeyler. hız istiyorsanız 70YTL ye kamerasız ve renksiz telefonlardan alın :) pin kodunu girdiğiniz gibi açılıyor :) bütçesi bu telefona yetenler bunu alabilirler pişman olmazsınız Ancak tabiki daha yüksek bir bütçe ayırabilecekseniz tabiki daha hızlı daha kapsamlı bir ürün almanız daha akıllıca olur 500 lira civarı bukadar özellik barındıran başkabir telefona rastlamadım.
  • Ne yaptıysam olmuyor değişemiyorum windows içinde hiçbirşeyi Sda_unlock'u da enable_unlock'u da denedim olmuyor nasıl açacaz bu telefonu yaa.CheckLock da telefonun kilidi açık diyor ama değiştiremiyorum şu logoyu
  • T9'a yanlışlıkla girdim ve malum boşluk sorunu tekrar çıktı ortaya. Telefona da çok fazla uygulama yükledim hepsini tekrar silip kurmak çok zamanımı alacaktır(bu uygulamalardan sonra hiçbir şekilde sorun olmadı yanlız tel de mesajlarda Türkçe karakter kullanmadığından T9'u Türkçe olarak seçiyim dedim ve malum...) Bu T9 registrylerini sildim acaba hepsini upload edebilecek olan var mı?

Bu arada Facade temaları çok kullanışlı...
    Bunu tavsiye ederim =>http://forums.sbsh.net/index.php?showtopic=19135
    Diğer temaları da yine forumundan bulabilirsiniz.

Orjinalden alıntı: Oz_An

T9'a yanlışlıkla girdim ve malum boşluk sorunu tekrar çıktı ortaya. Telefona da çok fazla uygulama yükledim hepsini tekrar silip kurmak çok zamanımı alacaktır(bu uygulamalardan sonra hiçbir şekilde sorun olmadı yanlız tel de mesajlarda Türkçe karakter kullanmadığından T9'u Türkçe olarak seçiyim dedim ve malum...) Bu T9 registrylerini sildim acaba hepsini upload edebilecek olan var mı?

T9 sorunu yaşayan arkadaşlar:
    Sorun T9 Türkçe aktifleştirildiği zaman meydana geliyor. Mesajınızı yazmadan T9+Türkçe seçip, mesajınızı yolladıktan sonra tekrar T9 suz moda geçmeniz gerekiyor. Ola ki boşluk bırakamıyorsunuz, T9 u İngilizceye çekin, daha sonra da T9 u kapatın. Görev yöneticisinden de mesaj işlemini "Görev Sonlandır" ile sonlandırın. Sorun düzelecektir. Tekrarda fabrika ayarlarına falan dönmenize gerek yok.
    Bu telefonun bir bug ıdır. Umarım Benq bir yama ile en yakın zamanda bu durumu düzeltir.

• Telefonun cepteyken kapanması neden olabilir acaba? Önceden SX1'im vardı aynı sorun onda da oluyordu. Bir daha işletim sistemli telefon almıyacam valla
    (Telefona Facade'nin yeni sürümünü ve phoneAlarm'ın yeni sürümünü yükledim ilk başlarda bir sorun yoktu sonradan kendi kendine kafasına estiğinde kapanıyor. Bu programları registry leriyle birlikte sildiğim halde az önce yine oldu)
    3E
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.