Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
1
Favori
152.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benim telefon surekli kapaniyordu. Bi keresinde telefona arkadasin simkartini taktik 10dk ligina sonrada ben kendi kartimi tekrar takdim yaklasik 5 ay oldu bir kere bile kapanmadi.

Telefonu kapanan arkdaslarsim karti cikarin yeniden takin, duzelmesse bir daha yapin. Kesin cozulecektir. Degisik bir temassizlik oluyorda cozemedim gitti.
  • arkadaşlar bu cepte kapanma sorunu bende de başgöstermişti. üstteki arkadaşın dediği gibi simkartı çıkarıp takmayı deneyin, ben bilinçli olarak bunu yapmasam da 1-2 kere çıkarıp takma durumunda kaldım ve kapanma sorunu ortadan kalktı, 2 aydır hiç kapanmıyor. Yaklaşık 5 aylık deneyimimden hareketle diyebilirim ki telefonun birtakım ilginç sorunları olsa da genel manada beni hiç yarıyolda bırakmadı ve temel fonksiyonlarında sorun çıkarmadı.
  • Yok olmuyor denedim başka sim kart taktım normal çalışıyo die sevindim ama baktım cepte olması gerekmio masanın üstündeyken bile kapanmış Deli olacam her aldığım telefonda bu sorun oluyo ve çok mağdur oluyorumm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Hala çözüm yok mu sorunuma Kartı çıkarıp taktım kaç kez ama banamısın demiyo bazen cepte bazen masanın üstünde kapanıyo kendiliğinden...
    Sim kartın çip kısmında telefonun sim dişlerinin izi var acaba o yapabilir mi bu problemi?

telefonu alt ve ust kismindan tutup bukmeye calisirmisin. Benim telefon cok az guc harcamama ragmen eskiden kapiyordu. Bakalim seninkinde de ayni sorun mu var?

Orjinalden alıntı: Oz_An

Yok bükmeye çalıştım olmuyo kapanmadı... zaten cepteyken de fazla bi kuvvet binmese bile kapanıo onu geçtim masanın üstündeyken bazen bi bakıyorum kapanmış

benimkide masanin uzerinde dururken kapaniyordu.

2 cozumun var

Ya servise gotureceksin. Servisin bir cozum bulacagina inanmiyorum.

Yada duzelene kadar simkarti cikarip takicaksin. Farkli sim kartlarda da denesene avea turkcell gibi.
    _______________________________________________________________________________________________________

kapanma konusunda ben ikinci simkartımı bataryanın altına koydum kapak çok az kasıyor ama kapanma tamamen ortadan kalktı

ki zaten kot pantolon cebinde iken vs. kapanıyordu.
  • Merhabalar bende bugün e72 aldım aranıza katılıyorum
    Yanlız sorunum var bilgisayarımın cdromu arızalı olduğu için telefonun yanında verilen cdyi yükliyemiyorum bunun içinde bilgisayar ile telefon arasında bağlantı yapamıyorum o cd deki sürücü programı birisi upload edebilirmi acaba şimdiden teşekkürler

Orjinalden alıntı: dlxattack

Merhabalar bende bugün e72 aldım aranıza katılıyorum
    Yanlız sorunum var bilgisayarımın cdromu arızalı olduğu için telefonun yanında verilen cdyi yükliyemiyorum bunun içinde bilgisayar ile telefon arasında bağlantı yapamıyorum o cd deki sürücü programı birisi upload edebilirmi acaba şimdiden teşekkürler

HOŞGELMİSSİN

BENQ E72'NİN YANINDA ALDIĞIM CD'YE BAKTIM DA CD'NİN TOPLAM BOYUTU 400 MB. AYRICA İÇERİSİNDE BİR YIĞIN IVIR ZIVIR VAR,
    AÇIKÇASI BEN HANGİLERİNİN GEREKLİ HANGİLERİNİN GEREKSİZ OLDUĞUNU ANLAMADIM. YARDIMCI OLMAK İSTERDİM AMA MAALESEF
    PEK KOLAY BİR İŞ DEĞİL SANIRIM O CD'Yİ BİRYERLERE UPLOAD ETMEK. BENQ'NİN SİTESİNDEN ACTİVESYNC PROGRAMININ SETUPINI BULMAYA
    ÇALIŞSAN BELKİ DAHA MANTIKLI OLUR.

• Hoşbulduk :) Teşekkürler denicem olmadı bilgisayara yeni optik sürücü alcam zaten :)

Orjinalden alıntı: dlxattack

Hoşbulduk :) Teşekkürler denicem olmadı bilgisayara yeni optik sürücü alcam zaten :)

Microsoft ActiveSync 4.5
    Download
    Bu en son senkronize programi XP icin. En altta setup.msi var onu indireceksin...
    Mobile Device Center Vista 32 Bit Surumu(Isletim Sistemin Vista ise bunu indir)
    Download
    Hayirli günler...

• dlxattack
    arkadasim nerden aldın ve kaça aldın bende bundan böyle smart phone kullanmak istiyorum ama hiç bir deneyimim yok acaba ne önerirsiniz ipaq 514 ile e 72 arasında kaldım fiyat performans olarak bide ikinci el piyasası olarak hangisi daha uygundur yada g500 gibi farklı bi öneriniz olabilirmi? benim en çok hoşuma giden yanı tarasımı oldu topic i daha tam olarak okumadım ama okuyacam bi yardım kardeşler

Orjinalden alıntı: SuRRoUnDeR

dlxattack
    arkadasim nerden aldın ve kaça aldın bende bundan böyle smart phone kullanmak istiyorum ama hiç bir deneyimim yok acaba ne önerirsiniz ipaq 514 ile e 72 arasında kaldım fiyat performans olarak bide ikinci el piyasası olarak hangisi daha uygundur yada g500 gibi farklı bi öneriniz olabilirmi? benim en çok hoşuma giden yanı tarasımı oldu topic i daha tam olarak okumadım ama okuyacam bi yardım kardeşler

Arkadaşım öncellikle özür dilerm konyu yeni gördümwww.ereyon.com da 400 liraya satılıyor ama ben uğraşmak istemedim nettten elimdede para vardı 521 liraya ankara/ümitköyde arcadium teknosadan aldım diyim sana e72 nin tasarımı gerçekten hoş wifi hızına kimse birşey diyemez sadece menülerde filan dolaşırken biraz daha hızlı olsa bu telefon diyceğin olacaktır ama sadece menüde gezerken ama abartıcak derecede değil zaten 260 mhz işlemcisi var telefon hakkını veriyor benq gerçekten güzel bir telefon yapmış..Ama farkedenler az tavsiyem e72 :)

• cevapların için çok teşekkür ederim arkadaşım çok saol

valla radyo cok ıhtıyacım olan bıse
    radyosuz ıse satmayı dusunuyorum

bu telı kullanan arkadaslara sorularım olacak bu urunu ıkıncı el aldım sarj cıhazı vermedıler lg nın sarj cıhazını verdıler aynı dıyor satıcı ve ılk sajı yaptım sorun cıkarmadı orıgınal aksesuraını nereden alcaz kulaklıgı yok hangısını tavsıye edersınız
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.