Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
971
Cevap
1
Favori
151.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: löpçük

quote:

Orjinalden alıntı: cykmr

arkadaşlar ben de hazır çok güzel bir indirim varken bu telefondan alayım dedim. bu sabah elime geçti ama yaklaşık bir saattir telefon çekmiyor. avea kullanıyorum ve diğer telefonlarım çok iyi çekiyor. bir yerlerde okuduğum kadarıyla avea ile saha çalışması yapılmamış. avea dışında hattım olmadığı için de diğer hatları deneyemiyorum. benden başka bu sorunu yaşayan var mı?

avea kullanıyorum sorun yok.

sorunu sadece avea'da mı yaşıyorsun?

sağ üstteki tuşa basılı tut. çıkan menüde 3 numara yeşil olması lazım.

belki bundandır.

Elimde başka hat olmadığı için sadece aveayla deneyebildim. telefonu ilk açtığımda da geç bağlanmıştı şebekeye. biraz önce fabrika ayarlarına döndüm, şimdilik sorun kalktı ortadan. çok fazla karıştırma şansım olmadı ama sanırım o arada bile bir şeyleri değiştirmişim :) en azından öyle olmasını, sorunun tekrar çıkmamasını umuyorum :)

• arkadaşlar ben de bu telefonu almak istiyorum hp de bugun son gün...daha önce hep basit ucuz telfonlar kullandım ilk defa böyle bir tel alıcam ne dersiniz bu telefonu önerebilirmisiniz bana..telefon özellklerinde radyo yok yazıyor..ayriyetten yüklenebilirmi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratcnr

arkadaşlar ben de bu telefonu almak istiyorum hp de bugun son gün...daha önce hep basit ucuz telfonlar kullandım ilk defa böyle bir tel alıcam ne dersiniz bu telefonu önerebilirmisiniz bana..telefon özellklerinde radyo yok yazıyor..ayriyetten yüklenebilirmi acaba?

bence alırsanız memnun edicektir sizi emin olabilirsiniz fiyatı şuan çok uygun bende spariş ettim dün.
    radio ise yükleniyor sanıyorsam wifi ile ücretsiz dinleyebilirsiniz .
    zaten mp3 varken radio kimse kulanmaya ihtiyaç duymuyor 1 radyo alırsınız kendinize 1, 2 ytlye felan açığı kapar.
    Kulanımı kolay görünüyor izlediğim videolar kadarıyla ve okuduğum yorumlar kadarıyla..menusu diğer win tabanlılar gibi değil.
    ama alırsanız sizi memnun edecekk şık kibar ve ufak bir multimedia canavaırı diyebilirim.. şimdiden hayırlı olsun.
    bu arada hepsiburdada kampanya var kaçırmayın derim yanında silme seti ve 1gb hafıza kartı hediye ediliyor.. ..

selamlar.

• Bende aldım hb den 265 tl ye havale ile....Telefon bu fiyatlara alınabilecek tek wi-fi li smartphone,ve fiyatınıda hakediyor gercekten.Şimdilik kullanışlı programlar bulma konusunda sıkıntı yaşıyorum,güzel bi site bulamadım bunla ilgili..Telefonun ekranı ve görselliği güzel gerçekten cok şık..Şu ana kadar tek beğenmediğim yanı ses konusu.telefonun zil sesi biraz düşük gibi geldi bana,daha önce nokia 3230 kullandım,sesini beğenmezdim ama gelen gideni arattı bu konuda biraz:))
  • merhaba arkadaşlar bende e72 telefon aldım hepsiburadadan benim bi sorum olacak alet pcye baglıyken bilgisayardaki internete girmiyor neden oluyor bu acaba pc de çok güzel tanıyor windows mobile center yüklü vista64 kurulu bende yardımcı olursanız sevinirim...(her türlü ayarı denedim-wifi kapalı hat takılı deil iken)
    arkadaşlar ayrıca netten unlock programını çektim blog sitesinden ama unlock olmuyo telefon her şey olumlu kuruyo ama mesela turkcell logoları ve internet homepage ini izin vermiyor degişmesine unlock yaptıgım halde program çalışmıyor bende neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim....

arkadaşlar bilgisayara baglayarak artık nete girebiliyorum çok salakça bir şeyi var wifiyi açman gerek kullanmasan bile ilk baglanmadan önce yoksa telefon hep gprs i deniyo anlamadım neden böyle bi hata veriyor..şimdi bilgisayarımdaki modemden nete girebiliyorum telefonla...ama hala unlock edemiyorum çalışmıyor security unlock dosyası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumbooo -- 14 Haziran 2009; 20:09:44 >

• arkadaşlar almayı düşünüyorum ama mağaza fiyatı nedir hepsiburadadan alırdım ama babam asla intrnet alısverişine güvenmez
  • gprs'i tamamen nasıl iptal ederim?

wireless'dan bağlandığımda sinyal kesildiğinde gprs'den bağlanıyor, bunu istemiyorum.

ayrıca her siteye giriyorum ama bir siteye giremiyorum. bunun için önerisi olan var mı?
    site ogame online oyunu. daha önce kullandığım nokia e61 ile girebiliyordum bununla bağlanmıyor o siteye.
  • zil sesini artıema yaması felan varmı birde yeni version çıkacamı ?
  • arkadaşlar bende e72 alacağım ama 2 sorum var telefonda ses kaydı var yazıyor telefonla konuşma esnasında kayıt yapıyormu bir deneyip yazarsanız sevinirim (birde ortamdan ses kaydı varmı?)
  • YARDIM YOKMU?
  • hepsiburada'dan alan arkadaşlar,

bugün bana cihazınız kayıt dışıdır, 1 hafta içinde kapatılacaktır diye mesaj geldi.

benden başka bu durumla karşılaşan var mı?

ne yapmam lazım?

yukarıdaki arkadaşa, konuşma esnasında ses kaydı yapmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

hepsiburada'dan alan arkadaşlar,

bugün bana cihazınız kayıt dışıdır, 1 hafta içinde kapatılacaktır diye mesaj geldi.

benden başka bu durumla karşılaşan var mı?

ne yapmam lazım?

yukarıdaki arkadaşa, konuşma esnasında ses kaydı yapmıyor.

IMEI Durum
    35633901xxxxxxx KAYIT BULUNAMADI

Benimkide kayıtsın ne oluyor. ne yapcaz şimdi :(
  • beyler telefon bugun geldi sonunda. alan arkadaşlarada hauyırlı olsun öncelikle.

bu arada benimkide kayıtsız diyor ne iştir bu ya
    sorucağım sorularım hazır :D

1.bluetuth la alınan dosyaları telefon hafızası yeriine hafıza kartı olarak nasıl değiştirebilirim
    2. dosya yöneticisinde hafıza kartımı göremiyorum biraz arayınca bir dosya gibi görünüyor bunu nasıl nokıa gibi yapabilirim lap die karşıma gelsin istiyorum hafıza kartı sürücüsünü.
    3. telefon da açtığım herşey hep açık kalıyor sistem yöneticisinden tüm işlemi sonlandır demeden sistem belleğini boşa kulanıyor.
    4. wifi de arama yap diye bir seçenek yok yada bir program felan varmı tarama yapma seçeneği yok wifi yi açınca bulursa buluyor sadece. nokıa n95 te ki bir aratma menusu yokmu ?
    5. tavsiye edeceğiniz program oyun vs varmı . birde tema yüklenebiliyormu telefonunkilerin haricinde
    6. sesi çok kısık balkonda zor dinleniyor . yükseltme için kod yada bir yama registed oynaması varmı .
    7. hücre bilgi ekranını nasıl açabilirim türkcell de adres yazması için.. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 15 Haziran 2009; 20:31:23 >

• wifi aramas için;

başlat, ayarlar, bağlantılar, wifi, menü, wifi'yi aç seçeneğini kullanarak açtığında arama yapıyor ve sinyal alan kablosuzları çekiyor.

diğerleri konusunda maalesef benim de pek bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi löpçük -- 15 Haziran 2009; 20:35:12 >
  • program felan nasıl kuracaz bu telefona bana biriniz yardımcı olun lütfen
  • çıok durgun burası yahu ..
    birisi anlatsada şu yüklemelri bizdde yapsak
  • ben de hepsi buradadan e72 aldım benimkide kayıtsız görünüyor.bilen arkadaşlar bir el atsın bu duruma
  • gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi yasal yolla aldığımız vergisi ödenmiş telefonlar nasıl kayıtdışı olur anlamıyorum..konu ile ilgili kim ile kontak kurmak gerek mobiltel mi? hepsiburada mı?
  • mobiltel'den almadığımız için orası ilgilenmeyebilir.

hepsiburada ile bağlantı kurmamız lazım.

sağ üstte müşteri anasayfası diye yanılmıyorsam bir bölüm var. oradan mail attım ben. ancak cevap vermediler.

eğer birkaç gün daha cevap vermezlerse şikayetvar.com'a yazacağım.

telefonu geri göndermek istiyorum açıkçası. pek içime sinmedi bu durum.
  • ben de hepsiburada ya yazdım durumu biran önce çözmezlerse yasal yollara başvuracağımı yazdım..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.