Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
1
Favori
151.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba hepsiburada'daki kampanyadan e72 aldım ben de. 286'ya geldi havale + kargo.

sormak istediğim birkaç şey var. internete bağlı iken hotmail ve başka birkaç üyelik gerektiren siteye giremiyorum. giriş yapmaya çalıştığımda doğru şifre olmasına rağmen şifre hatası veriyor. sorun benden mi kaynaklanıyor acaba?

ayrıca internet hızı bana yavaş geldi. opera mini yüklemeye çalıştım. telefondan opera'nın sayfasına girdim ancak linke tıkladıkça aynı sayfayı açıyor. oradan yükleyemedim. bilgisayardan nasıl yüklerim bilmiyorum ama bir ara bilgisayara bağlayıp yüklemeyi deneyeceğim.

bir diğer sorun, ahizeden gelen sesi beğenmedim nedense. ses patlak geliyor. önceki telefonum nokia 1110 çok daha kaliteli ses veriyor. sesi kısmayı denedim, yüksek ses olduğu için mi öyle diye ama yine karşıdaki insan normal şekilde konuşurken patlama oluyor sanki seste. bunun çözümü var mı?

task manager gibi, arkada çalışan programları kapatacağım yere nasıl giriyorum? 2 kez yanlışlıkla açıldı, nasıl olduğunu halen bulamadım.

ilginize şimdiden teşekkürler...

• başlattan sistem araçlarına gir ordan görev yöneticisine ordan istediğin programı sonlandırabilirsin. ben de teli yeni aldım hepsiburada.com dan bu carşamba geldi sanırım aynı kampanyadan almışız. telde bazı hatalarda olsada genelde 300 tl nin hakkını fazlasıyla veren bir telefon. en dikkat çekici hatası; arada sıra özzellikle internetteyken telin kapanması. ve tekrar power düğmesinden açılamaması. anca bataryayı çıkarıp tekrar takıyorum öyle açılıyor. bu soruna bir çare bulabilirsem tel gayet iyi. bu görev yöneticisi olayını çöz yoksa sen programlardan çıksanda çalışmaya devam ediyor ve sanal bellekten yiyor. ve cihhaz yavaşlıyor. sonuç olarak tel bu fiyat için gayet güzel. zaten bu kampanya olmasaydı almışcaktım. bu tel şu anda teknosa ayarı mağazalarda 455 tl civarında. telefonun hayırlı olsun arkadaşım. hayırlı günlerde kullan.
  • bende alıcam sizce almalımıyım kulaklıkta sesi nasıl iyimi birde kamerası nasıl birde çokmu yavaş acaba
  • teşekkürler arkadaşım seninki de hayırlı uğurlu olsun. görev yöneticisini buldum. bunda şu an sorun yaşamıyorum.

şimdiye kadar yaşadığım sorun, mailim ile eşleştirme yaptım cihaz ilk açılırken sanırım. maildeki bütün kişiler kişi listeme geldi ve onları çıkaramadım. reset attım öyle düzelttim bu sorunu.

bunun dışında, çok istediğim birkaç siteye giremiyorum wifi ile. dediğim site, netten oynanan ogame oyunu. buraya bir ara kullandığım nokia e61 ile girebiliyordum. sorunun cihazdan kaynaklandığını düşünüyorum, opera browser yükleyip bir de öyle deneyeceğim.

yine de fiyatını hakettiği kanaatindeyim.

@serkan1216,
    ilk başlarda yavaş geldi, ancak kanser edecek bir yavaşlık görmüyorum ben. alışılacak bir şey yani. kamerası idare eder. (aldığında arka kapağı açıp kameranın arkasındaki koruyucu jelatini çıkarmazsan berbat diye yorum yapabilirsin :)

kulaklık konusunda, kendim hiç dinlemedim ancak okuduğum yorumları söyleyeyim, sesinin az olduğundan, otobüste veya dışarıda duyulmayacağından bahsediliyor. konuşurken kulaklık kullanmam pek. müzik işini de mp3 playerimdan hallediyorum. zira o kadar kaliteli bir ses beklemediğim için telefondan denemedim bile.

şarj konusuna da değinecek olursam, ilk başlarda yorum yapmak mantıksız olur ancak çok kurcalama, günde birkaç kez açıp kapama, sürekli bir şeyleri değiştirme vs 2 gün gidiyor ortalama. normal kullanıma döndüğümde 3 gün gideceğini umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi löpçük -- 7 Haziran 2009; 19:36:07 >

• tuşları nasıl iyimi son sorum mesaj yazmak için uygunmu hızlıca ?
  • löpçük tşk ederim yardımların için . son bir soru daha sorucam size ekranı 65 bin renk diye geçiyor nasıl parlak ve netmi yoksa sönük ve mad mı ? hangi telefonun ekranı gibi dir netliği size göre ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: omarr35

hepsiburada'da yakında stoğa girecek 300 tl den

alacaklar acele edin güzel fırsat sayılır bence...

bu tel teknosada 519 dan 445 e düştü hepsiburada 300 e satıyosa ne kadar cok kar dıyor dıgerlerı yani hepsıburada da kar edıyor demek oluyor kı bu telefonu tr ye 200 getırıyolar yada daha asagı
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

löpçük tşk ederim yardımların için . son bir soru daha sorucam size ekranı 65 bin renk diye geçiyor nasıl parlak ve netmi yoksa sönük ve mad mı ? hangi telefonun ekranı gibi dir netliği size göre ?

ekranı parlaklık açısından idare eder. güneşte biraz sorun çıkarabiliyor ama bu belki benim kullandığım ayardan kaynaklanıyordur. parlaklık seçenekleri var. ben orta ayarda, normal seçeneğinde kullanıyorum. benim kullandığımın üstünde 2 seçenek daha var.
  • beyler ben hala kararsızım alamadım gitti
    bugun çin malı iphone baktım tv li felan vazgeçtim
    genede aklım bu telefonda kaldı almadım o yüzden.
    şimdi diyorum ki bunu alınca acaba keşke almasaydım diye düşündürürmü
    birde wifi yi açınca şarjı çokmu çabuk bitiyor.
    şarj ne kadar sürede doluyor
    yeni yazılım çıkıyormu.
    tuşları hemen bozulmaz dimi scx1 deki gibi ..
    dış çıkan sesi nokıa dan hangi telefonla karşılaştırılır
    kulak sesi performansı yeterlmidir .
    kutudan çıkan aksesuarlarda neler çıkıyor ?
    windowsunda çökme gibi bir durum söz konusumu
    bluetuth ile alınan dosyalar hafıza kartına alınıyor dimi ?
    menusu felan rahatmı ?
    bu kadar soru yeter . kusura bakmayın biraz takıntılıyım bugun direkten döndüm bu telefon kafam yer etti diye zaten.

• wifi ile şarj konusunu çok inceleme fırsatım olmadı ancak normal bir kullanımda 3. gün bitiyor şarj. 3. günü tamamlayamadım henüz. wifi toplam 10dk falan kullanmışımdır. yarım saat arama ve günde 20-30 msj.

kutudan kulaklık, bilgisayar bağlantı kablosu, cd, 1 gb hafıza kartı + adaptörü, kullanım kılavuzu çıkıyor.

bluetooth hiç denemedim.

menüye bir süre sonra alışıyor insan. bazı noktalarda kıllık yapıyor cihaz. mesela ana sayfadaki resmi değiştirmek istiyorum. önizleme yok. her resim için onu yapıyorum, ana menüye geliyorum, sonra tekrar menüye giriyorum vs vs... böyle ufak tefek şeyleri var.

şarj da sanırım en az 2 saatte doluyor. şu an benimki şarjda ama ne zaman taktım hatırlamıyorum. şarjda hoşuma gitmeyen nokta, telefona yandan girdiği için, bu durumda kullanmak çok zor oluyor.

diğer nokia'larla sesini veya başka bir şeyini karşılaştıramayacağım, zira bundan önceki yaklaşık 3 yıl kullandığım telefon nokia 1110'du.

• tşk ederim bilgiler için hocam peki başka kötü gelen yanları varmı size yada şu yönü çok iyi dediğiniz bir yanı ?
  • Arkadaşlar merhaba. Hb den bende aldım birtane 279 liradan.
    Telefon resimlerde göründüğünden çok çok küçük ve kibar. görüntü olarak çok şık. Bundan önce e51 kullanıyordum. Onu aratmayacak karizması var.

Fakat cihaz menüler arasında geçişlerde kameranın açılması gibi işlemlerde çok yawaş kalıyor. Kamerayı açtığınızda preloader çıkıyor ve en az 5 sn bekliyor.
    Bu preloader ın varlığı bile yawaş olmasını yeterince gösteriyor.
    Eğer hızlandırmanın bir çözümünü bulursam bir sorun kalmayacaktır.

Genel olarak belki eksik yanları vardır ama fiyatı insanı yeterince susturuyor.

Ürün 400-600 civarı fir fiyata alınırmı derseniz hayır derim.

Fakat 279 lirayada Wİ fi li win. mobile sistemli bir smartphone almak varken gidip normal bir telefon almakda pek akı karı değil derim.

Son olarak Symbian mı Win. Mobile mi derseniz, hem hız gem görsellik adına Symbian bir numara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNeXiEtY -- 12 Haziran 2009; 14:33:39 >

• @aNeXiEtY hocam hayırlı olsun . memnunmusunuz şuan için bi görüşlerinizi yazarsanız sevinirim bu telefon hakkında
    bende almak istiyorum ama karar veremiyırum bir türlü .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 12 Haziran 2009; 16:14:33 >
  • dayanamadım ve az önce verdim sparişi hepsiburdadan artık ne ise kulanıcam şansa :D bu telefon harika görünüyor youtubede izledim süper geldi gözüme ekranı felan çok net görünüyorduı ..
  • hayırlı olsun :)
  • arkadaşlar wm 6.1 romunu nasıl yükleyeceğiz bilen varmı ben anlamadım birşey.
  • arkadaşlar benq blogundan virtual gps gibi programları kuramadım ya... daha oncekı sayfaları da okudum ama anlamadım ya... oyunları kurdum çok guzeller ama başka programlarda kurmak istiyorum....
  • arkadaşlar ben de hazır çok güzel bir indirim varken bu telefondan alayım dedim. bu sabah elime geçti ama yaklaşık bir saattir telefon çekmiyor. avea kullanıyorum ve diğer telefonlarım çok iyi çekiyor. bir yerlerde okuduğum kadarıyla avea ile saha çalışması yapılmamış. avea dışında hattım olmadığı için de diğer hatları deneyemiyorum. benden başka bu sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

hayırlı olsun :)

sağolasın dostum.. pazartesi gelir herhalde daha gelmedi pazar günü yurt iiçi kargo çalışıyormu bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cykmr

arkadaşlar ben de hazır çok güzel bir indirim varken bu telefondan alayım dedim. bu sabah elime geçti ama yaklaşık bir saattir telefon çekmiyor. avea kullanıyorum ve diğer telefonlarım çok iyi çekiyor. bir yerlerde okuduğum kadarıyla avea ile saha çalışması yapılmamış. avea dışında hattım olmadığı için de diğer hatları deneyemiyorum. benden başka bu sorunu yaşayan var mı?

avea kullanıyorum sorun yok.

sorunu sadece avea'da mı yaşıyorsun?

sağ üstteki tuşa basılı tut. çıkan menüde 3 numara yeşil olması lazım.

belki bundandır.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.