Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
1
Favori
152.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: burakNSX

quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

bu telefonun sar değeri nedir ?

SAR 0.7 li b
    ir deger. Sar degeri sadece kullnim klavuzunda yaziyor, nette yok

teşekkür ederim diğer wifili telefonlara oranla düşük gibi sar ı düşük olan wifili teleofn arıyorum da

Benq e72 kullanıyorum. Telefon mesajlarda boşluk bırakmamaya başladı.bende burdan okuduklarımla fabrika ayarlarına döndüm.sonra baktım boşluk bırakabiliyorum.buraya kadar herşey normaldi. şimdide her bişey geçersiz işlem yürütüyo sürekli gönder/gönderme hatasını veriyo.

ben bu telefona yeniden işletim sistemi yüklemek istiyorum bunu yapabilirmiyim ???

Tekrar makinayı ilk haline getirebilirmiyis.Benq servisi ile belki çözebiliriz ama ben kendim öğrenmek istiyorum.

Daha önce yapan/bilen arkadaşlar varsa acil yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler iyi günler.

(Ankarada benq servisi varmıdır bilen varmı acep ?)
  • Arkadaşlar daha önce windows tabanlı bi cep teli kullanmadım.şu anda symbian li bi telim var.bunu satip önce toshiba g500 sonrada hp 514 almayı düşünüyordum.hatta hp siparişini pazartesi verecektim ama dün gece tesadüfen nette e72 yi gördüm ve yine kafam karıştı.çok sık gözüküyor,nette de büyük problemle karşılaşan yok gibi...ama ilk windows tabanlı telim olacağı için çekiniyorum...çünkü bi çok kişi yavaşlığından bahşetimiş.gerçekten gıcık olacak kadar yavaş mi??ayrıca sanırım hp 514 ve T g 500 den daha az satılıyor vede nette onlar kadar forumu yok.birde toshiba g500 hp 514 gibi tellerden sizce daha iii mi.yorumlarımıza göre pazartesi yada salı sipariş verecem.engin ve derin görüşlerinizi bekliyorum

gıdakontrol arkadaşın dediği gibi, bende de herhangi bir kapanma sorunu yok, sorunu yaşayan arkadaş telefonu kesinlikle servise götürmeli.

telefonun ağır çalışması problemine gelince, ben de daha önce win. tabanlı telefon kullanmayan biri olduğumdan ilk başlarda ağırlık konusundan muzdariptim ama best taskman denen programı indirdikten sonra makinede kesinlikle olumlu yönde hızlanma oldu. bu gibi telefonlarda açtığınız her programı kapatmanız gerekiyor, aksi takdirde siz anasayfaya dönseniz de program alttan alta çalışmaya devam ederek, sistem kaynaklarınızı ve dolayısıyla hızınızı düşürüyor.

son olarak bahsettiğim programı ve yararlı olabilecek başka programları bulabileceğiniz bazı adresler:

http://benq-e72.blogspot.com/

http://514ipaq.blogspot.com/

http://ipaq500.blogspot.com/

• arkadaslar herkese kolay gelsin.....birisi e72 nin yada t60'in pc suite upload edebilir mi..acaba.....vistada deneyecegim...eyvallah...
  • windows mobile device center diye google dan arat vista icin
    quote:

Orjinalden alıntı: burakNSX

quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

bu telefonun sar değeri nedir ?

SAR 0.7 li b
    ir deger. Sar degeri sadece kullnim klavuzunda yaziyor, nette yok
  • telefon dün elime geçti çok şık telefon wifi side çok güzel gayette hızlı ama t9 problemi beni düşündürdü keşke bi çzümü olsa

aklımda iki telefon var hp ipaq514 ve tabi bi de benq e72, tip olarak benq çok güzel ama kafama takılan Hız olayı ikisi arasında çok bariz mi hız farkı,??

bu konu başlıgındaki bütün mesajları okudum, galiba benq nün wi-fi si bir hayli iyiymiş?? bir de sesli komutu verimli bir şekilde çalışıyor mu benq'nun?
    normal telefon olarak nasıl benq; mesajlaşma, konuşma bu konu hakkında da bilgilendirirseniz çok sevineceğim,..
    şimdiden teşekkürler,..
  • quote:

Orjinalden alıntı: doc88

selamlar,..

aklımda iki telefon var hp ipaq514 ve tabi bi de benq e72, tip olarak benq çok güzel ama kafama takılan Hız olayı ikisi arasında çok bariz mi hız farkı,??

bu konu başlıgındaki bütün mesajları okudum, galiba benq nün wi-fi si bir hayli iyiymiş?? bir de sesli komutu verimli bir şekilde çalışıyor mu benq'nun?
    normal telefon olarak nasıl benq; mesajlaşma, konuşma bu konu hakkında da bilgilendirirseniz çok sevineceğim,..
    şimdiden teşekkürler,..

bende mevcut cihaz çok memnunum hp bilmiyorum ondan hız karşılaştırması yapamayacam ama gayet hızlı hiç bir şekilde yavaşlık çekmiyorum ama şuda var nokianı standart s40 platformu kadar hızlı deyil

wifi olarak çok ii diyebilirim uzaktan ii çekiyor hızı çok güzel

mesajlarda t9 problemi var t9 açtınız zaman boşluk bırakmıyor telefon anca fabrika ayarlarına dönünce düzeliyor t9 suz zaten telefon işkence msnde özellikle
    benq ya telefon açtım haftaya güncelleme yazılımı çıkabilirmiş
    Bu konuda benq nun müşteri desteğinden memnun kaldım
    inş haftaya düzelir

telefonu hiç kaçırma al derim gerçekten çok MEMNUNUM...
    turkcell ve vodafone bayilerinde satılıyor 450 lira taksitli fiyatı
    onun haricinde başka mağazalarda bulamadım
    bilginiz olsun

ayrıca benden başka kullanan arkadaş varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilter88 -- 15 Eylül 2008; 18:03:02 >

• videolarında banada çok yavaş gelmemişti, özellikle opera mini 4.1 videosu gayet etkileyici,..
    siemens den ayrılınca sıkıntıları olmuş firmanın onları aşmaya çalışıyorlarmış geri dönüş yapmak isteyeceklerdir her bakımdan,.. sağlam bi yazılım çıkarırlarsaa eksiklerini tamamlayan, telefon tadından yenilmez olur,.. t9 u hiç skıntı etmedim çünkü hiç kullanmadım hayatımda,.. yalnızz şu sıralar alamıyacam gibi, nese ilerde olsn hayırlısıyla,.. çok teşekkür ederim açıklamaların için, gülegülee eskitt

inş en kısa zmanda alırsın beraber bilgi paylaşımı yaparız

çünkü 1 kişi bile altın değerinde telefonu kullanan çok az...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.