Şimdi Ara

Benim gibi surekli esofman giyen var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet var mi kimse yoksa yalniz miyim? He bir de kot pantolondan tiksiniyorum giyemiyorum ve giyip rahat edenlere de sasiriyorum bu kotu bir sey midir? Dugunumde takim elbise nasil giyicem onu dusunuyorum simdiden :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC5775AB9 -- 11 Haziran 2014; 17:40:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eşofman Giymenin Bilinmeyen Faydaları

Günlük hayatınızda sürekli eşofman giyme eğilimindeyse, yalnız değilsiniz. Son yıllarda, eşofmanlar sadece spor salonları için değil, günlük kıyafetler olarak da giderek daha popüler hale geldi. İşte eşofman giymenin bazı şaşırtıcı faydaları:

• Konforlu ve Esnek: Eşofmanlar, hareket etmeyi ve rahat etmeyi kolaylaştıran yumuşak ve esnek kumaşlardan yapılır. Gün boyu evde veya dışarıda rahatça hareket etmenize olanak tanır.

• Çok Yönlü: Eşofmanlar, her durum için kolayca giyilebilir. Spor salonundan günlük işlere kadar çeşitli ortamlarda uygundurlar.

• Şık ve Modern: Eşofmanlar artık sıkıcı gri sweatshirt'ler değil. Günümüzde çeşitli renkler, desenler ve tarzlarda şık ve modern eşofmanlar bulunmaktadır.

• Gri Eşofman Giyen Erkekler: Gri eşofmanlar, sportif ve rahat bir görünüm arayan erkekler arasında popüler bir seçimdir. Gri, kolayca diğer renklerle tamamlanan nötr bir renk olduğu için çok yönlüdür.

• Eşofman Giyen Erkekler: Eşofmanlar, tüm stillerini ve vücut tiplerini tamamlayacak şekilde tasarlanmıştır. İster atletik ister rahat bir görünüm arıyor olun, eşofmanlar mükemmel bir seçenektir.

İster evde vakit geçirin, ister dışarıda işlerinizi halledin, eşofmanlar konfor, stil ve çok yönlülük sunar. Bir sonraki kıyafet seçiminizi yaparken eşofmanların gücünü göz önünde bulundurmayı unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kapri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Kapri

onu da severim

• haşortman haşofman eşoftman eşofman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev içinde sürekli eşofman giyerim.Dışarıya çıkarken genelde kanvas pantolon veya daha resmi bir yerse kumaş pantolon giyerim
    Kottan nefret ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Ev içinde sürekli eşofman giyerim.Dışarıya çıkarken genelde kanvas pantolon veya daha resmi bir yerse kumaş pantolon giyerim
    Kottan nefret ederim.

Iste sormak istedigim sey disari cikarkende esofman giyiyorum bu kotu bir sey midir? Pijamaya da benziyorlar biraz inkar edemem

• ben... bir tane adidas eşofmanım var hep onu giyerim şimdi yaz geldi 2 tanede caprim var. ayrıyetten 2 tanede siyah v yaka t-shirtüm var bu 5 tane giysiyle 2-3 yıl geçti...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aşortman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Ev içinde sürekli eşofman giyerim.Dışarıya çıkarken genelde kanvas pantolon veya daha resmi bir yerse kumaş pantolon giyerim
    Kottan nefret ederim.

Iste sormak istedigim sey disari cikarkende esofman giyiyorum bu kotu bir sey midir? Pijamaya da benziyorlar biraz inkar edemem

Kısa mesafeliyse dert etmem (bakkal,manav vb.) ama mahalle dışına çıkacak kadarsa pantolon giyerim.
  • aynı ben arkadaş ortamına felan çıkarken hep eşofman giyerim ama çarşı vs. yerlere giderken mecburi olarak kumaş giyiyorum yavaş yavaş tarzımı değiştirdim hem eşofman kısa gösteriyor boyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

aynı ben arkadaş ortamına felan çıkarken hep eşofman giyerim ama çarşı vs. yerlere giderken mecburi olarak kumaş giyiyorum yavaş yavaş tarzımı değiştirdim hem eşofman kısa gösteriyor boyu

Bi dk ya cidden var mi oyle bi sey? Bende anca kadife giyebilirim cikarken bir yere ondan fazlasiyla hareket edemem

• quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

aynı ben arkadaş ortamına felan çıkarken hep eşofman giyerim ama çarşı vs. yerlere giderken mecburi olarak kumaş giyiyorum yavaş yavaş tarzımı değiştirdim hem eşofman kısa gösteriyor boyu

Bi dk ya cidden var mi oyle bi sey? Bende anca kadife giyebilirim cikarken bir yere ondan fazlasiyla hareket edemem

evet ciddiyim uzaktan boyu kısa gösterir benle tıpa tıp aynısın banada hep değerler işte dugune takım elbise giyip gelmemiş felan diye ama napıyım aynen ya kadife ya kumaş giyerim
  • Kuzenimin düğününe eşofman ile gitmek istedim babam izin vermedi ayıp falan dedi pantolon giydim. Ben resmi şeyleri bile sevmiyorum benden memur falan da olmaz 😃

Evet bende senin gibi sürekli eşofman giyiyorum sıcak olursa kapri.

• Bende eşofman giyemiyorum yada hepsi bol geliyor gözüme..
    Likralı pamuk ince kot candır. Ne terletir ne sıcakdan bunaltır ancak sürekli beden değiştiren biriyseniz beli ya bol gelir yada dar.

Benim gibi surekli esofman giyen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 11 Haziran 2014; 18:23:45 >
  • Bende göt göbek varken eşofman giyiyodum belli olmasın diye 22 kilo verdim geçen ekimden beri şimdi pantolon giyiyorum rahatça, pantolon rahat değil ama eşofman kadar güzel gelmiyor kızların gözüne ve pantolon giyince vücudum ortaya çıkıyor net olarak arkadaşın dediği gibi eşofman sizi bodur gösteriyor kız arkadaşımla buluşacaktım temiz pantolon yoktu eşofmanla gittim çok bodur görünüyorsun ya böyle dedi çok bozuldum o zamandan beri dışarı eşofmanla çıkmıyorum

•  Benim gibi surekli esofman giyen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 11 Haziran 2014; 18:31:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.