Binbaşı
11 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 70 (Bu ay: 0)
Gönderileri

merhabalar, iki gün önce köpek sahiplendim kırma fakat hangi cinslerden oluşuyor bilmiyorum. yardımcı olur musunuz? veteriner de bilmediğini söyledi.

küçük ırk bir köpek.

merhabalar bu hazır sistemi almayı düşünüyorum ssd yokmus onu 2k daha koyup alacağım mecburen, muadil önerebileceğiniz var mıdır? bu sistem nasıldır? lol ve csgo oynuyorum genelde ama baska oyunlar da oynarım teşekkür ederim şimdiden

www.itopya.com
JAHREIN-NOVA/ Intel Core i5 12400F/ASUS GeForce RTX 3060 DUAL V2 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
https://www.itopya.com/jahrein-nova_h18394

Soru açık, birikmiş paramı bedelliye vermiş olacağım, işim var ekonomik durumum biraz gereksiz para harcamış olacak olsam da yeterli.

Sizce kısa dönem yapmazsam kaçıracağım şeyler olur mu? Askerlikte öğrenilecek bir şeyler var mı? tavsiyeniz neler

geçen sezon gold3 bitirdim, ilk maç 66 lp geldi gümüş4 attı sonraki maçlarda kazanınca 44 lp veriyor bu böyle devam edecek mi 4 maç attım henüz 3win1lose, ona göre hesap yapacağım yani kalan maçlarda da 40 verir mi

Soru başlıkta belli trde plat elo için nerede yeni hesap açıp kasmalıyım? maç kesin lose ise sur versinler, sürekli flame atmasınlar, saçma hareketler yapmasınlar hangisini önerirsiniz?
şartlar başlıkta yazılı arkadaşlar lütfen telefon önerir misiniz? bozulsa bile yaptırması lütfen kolay olsun. 2.el almayı düşünüyorum.
önceden sony vardı telefoncular sonyi görünce servis ücretini 2 kat alıyorlardı.
hayattan hiçbir beklentim ve ilgim yok , ist üni de işletme okuyorum , konyada yaşıyorum , vasıfsızım , ingilizcem yok denilebilir a2-b1 işte . ne iş yapam üni açılana kadar?
silinsin
istanbul dışından geldim üniversite birinci sınıf öğrencisiyim , şöyle sabah erkenden çıkıp akşama kadar tek başıma gezip tozasım var . rotam nasıl olmalı , tavsiye edeceğiniz yerler felan var mı? yardımcı olursanız sevinirim
Aslında bilgisayarı çok kullanırım ama özelliklerden pek anlamıyorum hele laptop piyasasını hiç bilmiyorum öncelikle hangi markaya bakmayalım fiyat/performans ürünü arıyorum cs go kastırmadan oynatsın yeter mesela oyunlar açısından, ne kadar ucuza kapatırsam o kadar iyi birde uzun süreli kullanırım sorun çıkartan bir model olmaması gerek tavsiyelerinizi bekliyorum
Yada en azından mesela dell in veya hpnin ürünlerine bak gibi tavsiyeler bekliyorum
Hakkında
Forum İmzası:
per aspera ad astra
Hakkımda:
-
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.500
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 92.603 (Bu ay: 946)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.493 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.