Ben 9 aydır işsizim. Daha uzun süredir işsiz olan var mı merak ettim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benden daha uzun süredir işsiz olan var mı?

-
-
ben bi ara 2 yıl kesintisiz işsiz kalmıştım gerçekten çok zor umarım kısa zamanda iyi bir iş bulursun
-
9 ay asgari ücretle bir yere girseydin.Şimdi cebinde para olurdu.Beklemeye devam et...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
9 ay mı bunlar rookie nambırları dostum bak sana sayayım 3 kuzen.
biri 90'larda bilg. müh mezun oldu ilklerden ve şak diye iş buldu büyük bir firmadan.okul müdürü babasından çok maaş alacaktı daha girişte ama askere gitmem diye amerikaya kaçtı pizza dağıttı aylak aylak gezdi sonra bir tıpçı ukraynalı kızla evlendi çalışmıyor bir oğlu evi arabası var.
diğeri bundan iki yaş büyük turizm mezunu ve şak diye iş buldu ama istemiyorum diye çıktı bir daha da çalışmadı 47 yaşında bu adam.bekar arabası var.
ve en kralı 98'den bu yana netten para kazanıyor en son bitcoin işine sarınca ev aldı arabası zaten vardı şimdi bir de özel müstakil ev yaptırıyor.işsiz haliyle kız aldık 2 çocuğu var.bu adam da 41 yaşında.
örnekler çoğaltılabilir yani işsizlik bizim sülalede bir yaşam biçimidir.işin mi var ne iş yapıyorsun demiyoruz biz ki ben de rahatsızlık yüzünden yıllarca çalışmadım buldukları işlere girmedim.bir yerden para kazanıyorsan işsiz değilsin bir de böyle bak olaya çünkü işim yok bir işe yaramam neden işim yok gibi bir psikolojiye girmişsin bir de işe ne gerek var diye bak olaya.rahat bir kafa yapısıyla belki daha kolay iş bulursun belki para kazanmanın başka bir yolunu bulursun yani amir memur olunca statü mü oluyor kız mı veriyorlar aha benim son çıktığım kız beğenmedi mesela 2019'daki maaşımı ki çok eskiden tanıdığım biriydi.tıraş bunlar istersen iddia'dan kazan işsiz adama kız aldık diyorum babası falancıya vermem filancıya vermem falan yaparken çünkü o da tıraş nasıl vermiyon 4 senedir çıkıyorlarmış zaten bizim bile haberimiz olmadı.gemisini yürüten kaptan anlayacağın.
-
9 ay mı , 5 sene kpss çalıştım dostum he iş aramadığım için resmi olarak işşiz sayılmıyordum o ayrı konu. Bu devirde 9 ay çok bir zaman değil maalesef , beklemek çok zor bunu çok iyi biliyorum .
-
23 yıldır işsizim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
9 yıldır işsizim.
-
7 yıl..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben 1 gün işsiz kalsam kafayı yiyorum, bunalıma giriyorum, kendimi yollara atıp kapı kapı iş soruyorum. en son dağın başında sanayiye gidip iş bakıyordum. evrakları istedim. sonra sakinleşip 1 hafta daha sonra daha düzgün iş bulmuştum. :D
lisedeyken yazın antalyaya gidip 5-6 KM yol yürümüştüm, belki eleman arıyorlar diye. :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X