Şimdi Ara

Bench press kaç basıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. Ayım , 57 kilo ile başladım su an 64 kiloyum.Maximum 45 kg ondada 6-7 tekrar yapabiliyorum.40 kiloyla 10 tekrar oluyor. Güçsüz muyum sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gittikçe artar o , bende boş barla başladım şimdi 25 kg plaka takıyorum 20 kg de barın ağırlığı var işte . 3 haftada fln oldu ancak bu arttırım ayrıca 3set*10tekrar çıkarıyorum bu ağırlıkla.

• Benim 3 haftada 5 kilo takarken 10 rahat yapiyorum 12.5 lar 5-6 anca oluyor :( kilo 63.500

• 6 ayda 50-55 kiloyla 3x10 çıkarabilir duruma geldim bende.
  • 70 kilo ile 5 set 3-6 tekrar

• 85-100 arası basıyorum bar ile beraber.
    Günüme göre değişiyor bazen son set 105 ile 6 tekrar oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: umtakcay

85-100 arası basıyorum bar ile beraber.

ne zamandır beri çalışıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bench Press artık artmıyor :(
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

quote:

Orijinalden alıntı: umtakcay

85-100 arası basıyorum bar ile beraber.

ne zamandır beri çalışıyorsun

7 ay oldu.Ama daha önceden kickboks gecmisim var 4 seneye yakın o yuzden bileklerim sağlam kemik gücü var sikletime göre iyi basıyorum. 1.82 78 kilo

• Sen tahmin et dostum 👍☝
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bench press kaç basıyorsunuz?

• Max 80, 2x8 yapabildim

Fakat genel olarak 70de 3x8 çıkarabilirim.

• 5 KG İLE BAŞLADIM 7,5 a çıktım 10 kg da çok zorlandım hedefim 20 kg
  • kilo:76 boy 174 bf 13 te

95kg 1 rp normalde 80kg 6-8rp çalısıyorum
  • 110 kg 5 tekrar ---
  • Kaiserslautern34 kullanıcısına yanıt
    wowowo
    100 pound mu?

• Stay With Me kullanıcısına yanıt
    Yo bi sette 10.000 😂

• Yok kardeşim güçsüz felan değilsin. Kasların bench press e alışkın değildir olabilir. Ben bu spora ilk başladığımda 5kg dumbell ı 10 tekrar yapamıyordum. Şimdi 5kg dumbell la oturarak pompalıyorum. (80,90 tekrar) Sakın hiçbir hareket için güçsüz olduğunu düşünme.
    Never Give Up !!

• akşam spordan sonra ya pizza ya adana dürüm ya tavuk dürüm ya da ton balığı ekmek arası yiyorum ayranla beraber daha sonra da süt ile whey protein tozu karıştırmak istiyorum yemek yedikten 45 dakka 1 saat sonra mı protein tozu almam lazım zira yemek den ya 1 saat önce ya da 1 saat sonra almam gerektiğini söylediler öyle mi acaba nasıl verim alabilirim birde kollar çöp kürdan kalınlaştırabilirmiyim ki kısa kol giyemiyorum hiç
  • tancatanca T kullanıcısına yanıt
    Protein tozunu nasıl kullanılacağını internette adım adım yazan yerler var araştır öğrenirsin.
    Genel olarak insanların hiçbirşey yapmadan yaşantılarında kolları incedir eğer sigara kullanmıyorsan normal incelikte. Kalınlaştırmak istiyorsan dumbell ağırlıklarını arttırarak düzenli olarak çalış. Hemen faydasını görüyorsun zaten 2 ay içinde kolların kalınlaşıyor.

Protein tozunu nasıl kullanacağım diye buralara yazma her kafadan bir ses çıkıyor. Bilindik spor sitelerinde sağlıklı bilgiler var. Burda bilgi kirliliği çok fazla.

-İyi forumlar.

• bildiğin ego tatmin konusu bu, sırf hava atmak için sağlıksız bir ağırlık kaldırmayın (ayda yılda arkadaşlara takılıp ne kadar geliştiğinizi görmek için 1 tekrar falan yapabilirsiniz zevkine) amacınız v.g ise amacınız powerlifter gibi 1-2 tekrar allah ne verdiyse kaldırış stili olmasın en basit negatif, pozitif (aşağı indiriş, kaldırış) bunlara dikkat edin.

Sağlığınızı hiç bir zaman tehlikeye atcak fevri davranışlar sergilemeyin birkaç saniyelik hareket için
  • 5 aydır disiplinli şekilde çalıştım beslendim son göğüs antremanımda bar dahil 85 kg'ye ulaştım,
    1 ay ara verdim beslenme ve çalışma sıfır, Dün spora gittim 60'a düştüm, moraller bozuk.

Yarın ameliyastım var 2 hafta daha gidemiycem ama en kısa zamanda toparlayacağımı düşünüyorum, savaş cebecinin kas hafızası videosu motive etti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.