Şimdi Ara

Z bar ile bench press ve Squat yapılırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar elımde z bar bununla bench press ve squat yapmak ıstıyorum sizce olurmu yoksa normal demırmı almalıym

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    akıl var mantık var o kısacık bar nasıl sırta koyulacak da kollar sığacak. hadi onu geçtim o z çıkıntılarından sırta nasıl koyulacak?

bench press yapabilirsin ama sıkıntı olmaz.

Orijinalden alıntı: GameArenaRisc

akıl var mantık var o kısacık bar nasıl sırta koyulacak da kollar sığacak. hadi onu geçtim o z çıkıntılarından sırta nasıl koyulacak?

bench press yapabilirsin ama sıkıntı olmaz.
    hocam benchpress yapıyorum ama sankı gögüslerim sismıyor gibi hissetmiyorum yani orayı ağırmıyorda olmazsa bır tane uzun demir almak lazım kac cm olmalı bu halter demiri ?
  • eğer olimpik z barsa bench yapabilirsin sonuçta z bar ın mantığı farklı bölümünü çalıştırmak kasın yine bench işlevi görür ama daha farklı açıdan vurursun kasları. tavsiyem olimpik bar alman ( kendi evimde 80kg vinyl ağırlık takımı var bar diye metal sopa var ağırlıkları koyarken 0 kg sayıyorum boş ağırlık bomboş çünkü
    MSI GTX 1080 Ti, Intel i7 8700, Samsung 970 Evo NVM.e SSD,Z370-A Pro, Kingston Hyperx Predator 16GB (2x8GB) 3000MHZ, Aerocool KCAS 650W 80 Gold, Mouse: Razer Deathadder Chroma, Ekran: MSI MAG27CQ Laptop: MSI GE70 NOTEBOOK CORE İ7 4700 2.40 GHZ-16GB-1TB-17.3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tar Goroth

eğer olimpik z barsa bench yapabilirsin sonuçta z bar ın mantığı farklı bölümünü çalıştırmak kasın yine bench işlevi görür ama daha farklı açıdan vurursun kasları. tavsiyem olimpik bar alman ( kendi evimde 80kg vinyl ağırlık takımı var bar diye metal sopa var ağırlıkları koyarken 0 kg sayıyorum boş ağırlık bomboş çünkü
    Hızlı Resim
    Hızlı Resim - 123123131
    https://hizliresim.com/p5Ynor
    buyrun hocam bar bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bench Press artık artmıyor :(
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.