Şimdi Ara

Gıdada hile yapan firmalar afişe edildi .. Beşler, Apikoğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
18.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 6 firmanın taklit ve tağşiş yaptığını belirledi. Bakanlık yaptığı incelemeler neticesinde yüzde 100 dana eti olarak tanıtılan sucukta kanatlı eti, pişmiş dana kavurmada ise tek tırnaklı eti tespit etti.

    Bakanlıktan yapılan açıklamada, laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen 6 firmanın adları ile tağşiş yapılan ürünlerin isimleri açıklandı. Buna göre, Konya merkezli Akgökseller Gıda ve Süt Mam. Tar. Ürn. Canlı Hay. Oto. Taş. San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin Hasan Dede markalı yağlı tulum peynirinde “nişasta ve bitkisel yağ” tespit edildi.

    Kayseri merkezli Birsen Güven Gıda San. ve Tic. A.Ş.’nin Yalçıntepe markalı tam yağlı tulum peynirinde (bitkisel yağ), Konya merkezli Güldemce Gıda İnş. Otomotiv San. Tic. Ltd.’nin Güldemce markalı tam yağlı tulum peynirinde (bitkisel yağ), İzmit’te Efraim Usta Lokantası Nazım Çakmak Çınarlı Mh. N. Erim Cd. Kayacı Sk. No:2’de bulunan lokantanın pişmiş dana kavurma yemeğinde “tek tırnaklı eti”, İstanbul’da kurulu Etsan Gıda Sanayi A.Ş’nin Apikoğlu markalı acılı kangal sucuk yüzde 100 dana eti olarak tanıtılan sucukta “kanatlı eti” ve İstanbul’da kurulu Karizma Beşler Et tesislerinde üretilen Uludağ markalı soyulmuş sosiste “yabancı doku ve iç organ” tespit edildi.

    Kaynak
    http://www.haber7.com/haber/20120413/Gidada-hile-yapan-firmalar-afise-edildi.php







  • o sloganlara inanan varmi hala
  • Allah belalarını versin. İnsanların sağlığıyla oynamak bu kadar kolay mı? Benim anlamadığım bakanlık bunları afişe ediyor iyi çok güzel ama ceza,kapatma vb. bir yaptırım uygulamıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neler yiyoz lan biz
  • Akgökseller Gıda ve Süt Mam. Tar. Ürn. Canlı Hay. Oto. Taş. San. ve Tic. Ltd. Şti. Uzn halini merak ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamana kadar yediklerimiz ne olacak ? Hayvan muamelesi goruyoruz ulkede, kacip kurtulmak farz artik.
  • “Uludağ” marka soyulmuş sosis üreten Karizma Beşler Et Tesisleri Kemerburgaz Cad. No 76 Kağıthane /İstanbul (yabancı doku, iç organ tespiti) (parti seri no: SN 08–P1)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.Ceylan -- 13 Nisan 2012; 17:14:29 >
  • Kanatlı eti.
     Gıdada hile yapan firmalar afişe edildi  .. Beşler, Apikoğlu
  • tek tırnaklı ne
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orbjk

    tek tırnaklı ne

    at, eşek falan
  • tek tırnaklı genelde at eşek demek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apikoğlu markalı acılı kangal sucuk

    yuh ya bunda da mı çıkmış
  • Uludağ bim abooov çok yediydim lan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tryceraton

    tek tırnaklı genelde at eşek demek

    o eşekler analarına neyyse
  • bunlar bir şey değil, yediğiniz bütün yiyeceklerde insan hayatını etkileyen kimyasallar var ve bunlar yasal. 2 gram eşek yemişsiniz çok şey farketmez
  • bugün en büyük sıkıntılardan birisidir gıdada sahtecilik
    ve de gıdahareketi.org u takip etmenizi öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baronet

    Akgökseller Gıda ve Süt Mam. Tar. Ürn. Canlı Hay. Oto. Taş. San. ve Tic. Ltd. Şti. Uzn halini merak ettim.

    Akgökseller Gıda ve Süt Mamülleri Tarım Ürünleri Canlı Hayvan Otomotiv Taşıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c

    quote:

    Orijinalden alıntı: Orbjk

    tek tırnaklı ne

    at, eşek falan

    güzel avatar
  • Ya gerçek etten yapılsa at eti de olsa önemli değil.Yüzde yüz dana yazanların sucukları, salamları, sosisleri tamamen dana etinden yapılmıyor.Adam elinde kemik deri ne kadar kıytırık et varsa karıştırıyor bu ürünleri yaparken.Son 5-6 senedir 10 sene öncesinin berbat kalitedeki et ürünlerinin kalitesinde günümüzdeki kalite markalar.Üretim arttıkça kıytırık et(kemik, deri, organ artıkları) üretimi de artıyor.1 kg salam 1 kg etten ucuz?Normalde barsağın ya da yapay barsağın içine et, baharat, tuz felan eklenir kurutulur sucuk olur.Şimdiki sucuklar salam gibi ıslak normalde gerçek sucuk kupkuru olur pişirince ağırlaşır ıslanır.

    Denetimlerin sıklaşması, belirli standartların getirilmesi gerek ürünlere avrupa gibi.Böyle bir olayın ortaya çıkması yine iyi, denetim yapıyorlar demek yine.ileri de düzelebilir standartların ve denetimlerin arttırılması ile gıda ürünlerinin kalitesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeni_nesil_deli -- 13 Nisan 2012; 17:32:31 >




  • At deyince beşler yenir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.