Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.862
Cevap
213
Favori
636.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Para tuzağı başka hiçbir şey değil. Meraklı insanlar para verip üye olur sonra bir ton söver.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Hocam ne üyeligi? Ben normal Connect hesabimla giris yapiyorum bu yeni platforma. Ama dedigim gibi hersey ayni, sirf uygulama ismi farkli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    TOD, beIN Medya kuruluşunun yurtdışındaki stream platformunun ismi. Artık burada da beIN Connect’e ek olarak bu platformu açtılar. İçerik olarak her ikisi de aynı, sadece logo, arayüz vb kısımlar farklı. Ayrıca farklı paket seçenekleri var.

Digiturke kutulu (uydu cihazı ile) abone olanlar internet üzerinden dizi & film ya da spor karşılaşması izlemek istiyorlarsa beIN Connect’i kullanmaya devam edecekler.

Sadece beIN Connect aboneliği olan, kutu aboneliği olmayanlar ile sıfırdan yeni internet aboneliği isteyenler TOD platformunu kullanacaklar.

• Legoloman kullanıcısına yanıt
    Yalniz Arayüz ayni. Kanal listeleri, dizayni felan ayni.

Dizayn aynı evet. Arayüzden kastım renkler, logolar, görsellik vs.

• Hocam hersey ayni kalacaksa mantik nedir?

Bein Connect kapanıyor sadece TOD kalacak.

• arkadaşım...bein connectin kapanışı kesinmi yani sadece todla yola devam edilecek öylemi vay canına...!!!...

Bein hizmetleri çok kötü firmada sen burda ne yapmaya çalışmışsın anlamadım?

Toddaki içerikler bein dede var.

Bein digiturk abonelerine özel, tod apayrı üyelik sistemi.

Sen ısrarla tod istemişsin. :)

Hocam kendi hesabınla giriş yapamazsın demedim ki? Seneye hazırlanmış tuzak bir platform işte. Sözde yüksek kalite vs. İnsanlar yeni şeyleri sever. Üye olur yada üyelik yeniler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tod da bein connect gibi 720p yayın verecekse hiç girmeyin potaya

• la varya bunlar bildiğin gerzek tarayıcı barımdan connecte giriş yapacaktım tıkladım bara www.beinconnect.com u todtv ye baglamışlar ama ben bein connectle giriş yapamıyorum süzme gerzek bu digitürk süzme katıksızzz

• üstteki yorum için özür dileyerek yazıyorum yanlış kullanıcı kimligi ile girmişim uydu connect aboneliği ile şu an giriş yaptım aboneliğiniz kapsamındaki içeriklere erişebiliyorsunuz 

• Lincoln Fellows kullanıcısına yanıt

Bu bilgi için kaynak gösterebilir misiniz?

Benim bildiğim beIN Connect de hizmete devam edecek ve Digiturk kutulu aboneler web tarafı için Connect'i kullanacaklar.

İki farklı Digiturk müşteri hizmetleri çalışanından aldığım bilgi bu yönde.

Bana dün "Taşınıyoruz" diye mesaj geldi. Tod'da devam edeceklermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 28 Kasım 2022; 10:15:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bana söylenen de bu şekilde.

Digitürk uydu abonesi isen ücretsiz olarak beinconnet kullanmaya devam edeceksin. Ayrıyeten TOD istersen ücret ödeyip üye olacaksın. Yani digitürk uydu üyeleri için beinconnet ücretsiz olarak devam edecek. Fakat TOD, ayrı bir platform olduğundan ücreti ödenerek seyredilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 28 Kasım 2022; 14:28:22 >
  • Senin digiturkun varmı?

Cevap: Evetse beinconnect devam. KA-PAN-MA-YA-CAK

Beinconnect hesabın yok açmak mı istiyorsun?

Cevap: O zaman Toda üye ol.

Ne panik yaptınız arkadaş ya. sayfalardır bu tartışılıyor.

• Digiturkün müşterilerini bilgilendirmesi gerekirdi. Bir mesaj atmak çok mu zor. Bugün tesadüfen öğrenmesem haberimiz yok.

• Mariano3 kullanıcısına yanıt

TOD Tv'yi, aktif BeIN Connect üyeliği olanlar hiçbir ek ücret ödemeden (Aylık kullananlar, güncel ücreti ödemeye devam edecekler.), yine BeIN Connect üyelik bilgileriyle TOD TV'ye giriş yapıp kullanabilecekler.

Olay özetle bu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufir -- 29 Kasım 2022; 21:37:43 >
  • yusufir kullanıcısına yanıt

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.