TODTV'yi iq plus cihazında kullanabilen var mı? (sagemcom 6100-6101) |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (140. sayfa)

-
-
Gecikmesiz uydu yayını veren kaçak yerler var bu bein ne yapmak istiyor ya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TOD canlı tv kanal performansı nasıl arkadaşlar? 720p devam mı?
turkcell tv+ ve tod arasında kaldım. canlı tv kanalları izlemek için resmi bir dijital platform arıyorum
-
-
Kesinlikle canlı tv için tod almanızı önermiyorum. Ayrıca 720 p devam. Turcell tv plus daha iyi bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil.sahin -- 18 Aralık 2022; 18:49:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler şimdi size çok samimi bir şey söyleyeceğim. Bunu ilk kez deneyimledim ve söylemeden önce görüntü kalitesi anlamında ne kadar takık olduğumu açıkça belirtmek de isterim.
Televizyonum Samsung 75QN90B. Az önce app marketten bein connect uygulamasını indirdim ve giriş yaptım. Yapar yapmaz bein sports kanallarını açtım.
Size şunu söyleyebilirim, ne kadar inanırsınız bilmem. Görüntü inanılmaz net. Ben ki daha önce digiturkplay falan da kullanmış biri olarak bunu söylüyorum. Yani kesinlikle pikselleşme, takılma vs. yok. Yani %100 olmasa da uydu kalitesi netliğine çok yakın seviyede. Ben ki görüntü kalitesine acayip takık bir adamım. Fakat bu TOD muhabbetinden midir yoksa TV'nin özelliğinden midir bilmiyorum çok önemli bir gelişme olmuş. Yalnızca şunu söyleyebilirim; kanalın normal uydu yayını olması gerektiği FPS değerindeyse, APP yayınındaki FPS belki 3-4 daha düşüktür. Ancak göze çok da takılmıyor. Tabi uydu yayınındaki akıcılık beklenemez fakat durum çok yakın.
Tabi tekrar ediyorum bir uydu yayını kalitesinde değil. Ki normal bir insanı oturtup iki ekranı yan yana koyun, hangisi uydu hangisi internet yayını ilk etapta anlayamaz bence. Hatta altta kayan yazıları karşılaştırdım, akıcılığı birebir aynı. Ben şahsen çok şaşkınım.
Fakat dediğim gibi bunun nedeni TV mi yoksa iyileştirme mi bilmiyorum.
Edit: Bu arada bağlantım superonline fiber ve kabloyla bağlanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 19 Aralık 2022; 20:17:41 >
-
Merhabalar. Tod tv ye kayıt olursak 1 aylık hediyemi veriyo. Devamında kullanmak zorundamıyız bedava bitince
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumdaslar Digiturk Online ve Bein Connext giriş çöktü mü giriş yapılamıyor ve üyelik Yok diyor .Var mı bu sorunla karşılaşan.
Aynı bende uğraşıyordum giriş yapmak icin
Todd Denediniz mi? Beinconnect kapaniyor sanirim da ?
Giriş yapmak istedim ama sistem uydu kullananlar bein connect’trn devam etmelidirler gibi bi uyarıyla yönlendirdi.
Kutu Digiturk Uyeleri Tod' a acik degil..
Beinconnect' den devam edecekler..
Beinconnect uyeleri ise Tod' dan devam edecekler..
Blu tv hemde çok ucuz
Burada neyi kaçırıyorum acaba? geçen yıldan bein 3 ekran web cep tablet üyeliğim vardı oradan paket almak isterken toda yönlendirdi oradan da bu ekran çıktı sezonluk almak için ücretsiz süper lige tıklayıp sonra da nasılsa alacağım diye ödemeye geçmek istediğimde taksitli ya da taksitsiz ne seçenek olursa olsun sadece eğlence paketi çıkıyor yani free trial istemiyorum ve peşin tek çekim fiyatını göremedim
ayrıca bu linkteki paketler ile de hiç alakası yok hangisine güveneceğiz?
-
Bende peşin tek çekim fiyatını göremedim saçma sapan menüler var seçenek yok taraftar paketi falanda yok illegal izlemek istemiyoruz ama bu ney
26 Aralık - 2 Ocak tarihleri arasi film ve dizi tum kullanicilara hediye diye haber aldim.
gerçekten ya az daha sadece eğlence paketi alıyordum bütün yıl 199tl değildir dedim baktım spor diye giriyorsun eğlence paketi çıkıyor zorla illegal yollara saptıracaklar
-
Yanlışlıka sezonluk paket seçip öyle deneme üyeliği oluşturdum. Şimdide iptal edemiyorum.
Müşteri hizmetleri falan hep robot. Var mı önerisi olan?
TOD Türkiyetwitter
“⚽️ TOD’dan yılın golü: Dev derbi TOD’a üye olan herkese hediye. 🤳🏻 Hemen linke tıkla! 👇 https://t.co/6EhU8D89lI @Trabzonspor @Fenerbahce @beINSPORTS_TR”https://twitter.com/tod_tr/status/1604832557652213762Edit: BTK dan bastım şikayeti. Resmen dolandırıcı olmuşlar.
İki farklı oyun. Ücretsiz süper lig paketinde aylık/sezonluk yazmıyor. Ama üyelik işlemlerindeki sıkça sorulan sorularda sezonluk ya da yıllık alırsanız iptal hakkınız yok diyor.
Ben buradan vurdum bunları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 22 Aralık 2022; 15:0:18 >
-
Odeme yontemi olarak ne sectiniz?
Hesap kart bilgilerimi girdim hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X