< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (137. sayfa)

-
-
-
Ayrıca TOD da gelse yayın kaliteleri çok değişeceğini sanmam. Baya kötü kalitesi. Ayrıca İP TV yayını bein connect den daha önde gidiyor varmı böyle bir şey :)
-
Dilediğin yerde dilediğin zaman - beİN connect ve şimdi isim galiba TOD oluyor. https://todtv.com.tr/
-
Pazartesi herhalde playstoreye düşer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
umarım bu vesileyle 4k içerikleri getirirler şu çöp gibi 1080p izlemek istemiyoruz artık evinde fhd tv olan kaldımı
-
Kaldı ben .
Bein gurubunun radikal değişimi hiç bir zaman olamıyor.Tod Tv mevzusuda aynı şekilde devam eder.4K olayını unutmak gerekiyor.Tod sayesinde fiyatlar güncellenir bizde mağduriyet yaşarız.Ad değiştirerek bein connect değişime uğramaz.Sadece bir şekilde paket ayrıştırmaları ile üst paketleri zamlı olarak bize dayatılır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Beinconnect üyeliğimle giriş yapamadım sen yapabildin mi @kikiemre61
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 21 Kasım 2022; 17:16:4 > -
Bende yapamıyorum.
Bende sorun yok girişte.
4k yoksa boş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğiniz bein connect in logo ve renkleri değiştirilip servis edilmiş. Yani hala aynı berbat görüntü kalitesi ve kullanışsız menüleri devam ediyor. Bir ümit kalite artmıştır diye almaya kalkmayın paranıza yazık!
Tesadüfen trt 4k ya açtım. İngiltere İran maçını 4k gördükten sonra daha da bein falan almam. Ne kadar leş bi yayın verdiklerini 4k maç izleyince anlıyor insan.
Bu yeni sistemde de mi hala 720p devam ediyor yayınlar?
Maçlarda, dizilerde, filmlerde 4k yayın olmadığı sürece alınmaz. Sadece adı değişmiş anlaşılan yazık.
Halbuki yurtdışında aktif 4k yayın yapan bir platformmuş bu TOD. bizim türkiye ekibi cacık anlaşılan
-
720p versinler ama bari yüksek bitrate olsun en azından. Bu hali gerçekten facia 😊
Seninki de uydu yanında verilen beinconnect mi ? Sanırım uydu üzerinden verilenler beinconnect üzerinden devam edicek
-
-
Arkadaslar bu TOD olayi nedir, ne alakadir? Appstore ve tvOS icin indirdim. Fakat normal beIN Connect uygulamasindan pek bi farki yok Menü, görüntü olarak felan. Sirf isim degisik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X