Todtv yurtdışında açılıyor kullanılabiliyormu? Beinconnectte kısıtlama vardı vpn ile açılıyordu. Aynı mı deneyen oldu mu? |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (139. sayfa)

-
-
-
Benim bildigim Tod mac yayinlari 1080p olacak..Beinconnect de 720 p'den halliceydi..
Tod 1080p yapacakmis..Goruntu kalitesi artar haliyle..Ligler baslasin anlariz..
Arkadasin dedigi gibi ;
Digiturk Kutu izleyecileri Beinconnect den devam edecek..
Sadece beinconnect uyeleri ise Tod' dan devam edecek izlemeye..
Sifirdan uye olunmak isteniyorsa Beinconnect yok artik..Tod' dan uye olunacak..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaynağı nedir bu bilginin ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 6 Aralık 2022; 16:23:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Orda kesin bir şey yazmıyor ki.1080p sunulabilir diyor.
Ben farkli bir teknoloji sitesinde 1080p yayin olacak diye kesin dille belirtmisti, onu da bulursam paylasacagim..
Buyrunuz..1080p oldugu belirtiyor..Beinconnect 720p imis zaten..
digiturkpaketler.com
TOD Paketleri - TODTV Üyeliği Nedir ? - DigiturkPaketlerhttps://digiturkpaketler.com/sayfa/tod-paketleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 6 Aralık 2022; 16:34:30 >
Digitürkplay oldu Beinconnect, şimdi de oldu TOD. Değişen bişey yok HALA 720P YAYIN. Dünya kupası 4K izleyince dedim biz ÇÖP izliyoruz. Ama yayıncı da haklı herkes futbolla yatar kalkar ama korsandan izler %70 selçuktan izliyor, yayıncı da yatırım yapmıyor haliyle. IPTV'lere mi hizmet etsin adamlar.
-
Tek üyelikle Todtv aynı anda birden fazla cihazda kullabılabilirmi ?
Evet kullanılabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maç yayınlarıda dahilmi ?
diziler filmler maçlar 1080p mi arkadaşlar?
yukarıdaki linkte paylaşılmış 1080p diye ama daha 1080p yayın gören, duyan, bilen yok ne iş?
-
Ben şuan açtım yayını ve yayın kalitesi 720p. Beinsports kanalları sadece maç zamanlarında 1080p mi olacak bilemiyorum fakat şuan 720p. Bu zaman da bu kalitede yayın vermek büyük bir fiyasko. Ayrıca yayınlar baya geriden geliyordu, İPTV de yayınlar daha önde oluyordu.
-
hocam playerları hâlâ aynı ki. acilen degistirmeleri gerekiyo.
merhaba dostlar sporun yıldızı üyesimi digitürkte tod da giriş yapabiliyor ve içeriklere erişebiliyorken artık erişemiyoruz ama beinconnect denediğimde tod da erişemediğim içeriğe erişim sagladım yaptıkları durumun özeti şudur hani bir deyim varya anamı boyar babama tekrar geri dsatarım tam bu yaşanıyor amaç yeni kullanıcı çekebilmek üzgünüm dostlar 1080 p yayın hayalden öte
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 10 Aralık 2022; 1:48:15 > -
TRT 4K maç izledikten sonra daha da dijitürke para vermem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tod tv de 403 error hatası alıyorum açamıyorum. The request could not be satisfied. Request blocked. yazıyor. Bein connect de ise 502 hatası alıyorum. Firefox da denedim aynı chrome da da aynı. Var mı benzer sorun yaşayan.
-
Birkaç defa Bein connect de yaşadım. Uygulamayı kapatıp tekrar açınca düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 18 Aralık 2022; 18:2:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X