Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bushido8 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.862
Cevap
213
Favori
636.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yapamiyorsun. Adamlar bu konuda cok kati. Yan odaya tv taktirayim ordanda 2 ekran izleyelim dersen extra ucreti var. Sadece tek ekrana uyelik oduyormus gibi dusunebilirsin

• yıldırım75 Y kullanıcısına yanıt

Canli Tv acilmiyormu? Yoksa yerinimi bulamadiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Canlı tv kısmına gelince hiç bir şey görünmüyor.Siyah ekran var.Uygulamayı webden cepten açınca sıkıntı yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bende Sony Var deneyeyim Yazarim..Genel Sikinti mi var anlariz..

• tv uygulamasında çözünürlük kaç bilen 1080P mi 720P mi

• yellow canary01 kullanıcısına yanıt
    720p diye biliyorum.

Paketinizin 4 Ekran (web, cep, tablet, smart tv) olması lazım. Bir de Tv’de ya da modemde “dns” ayarı değiştirilmişse “Canlı TV” açılmayabilir…

açıldı mı?

• Smart tv de uygulama var, uğraşmayım diye 4 ekran pakedini aldım.Tv modeme ethernet kablosuyla bağlı, 100 mb inertnet var, internet yavaş desem o da değil.Bilgisayarda canlı tv her zaman takılmadan açılıyor.Tv yi kumandadan açıp kapayınca dizi ve filmlerde sıkıntı yok uygulama "canlı tv" de takılıyor.Fişi pirizden çekip tv yi açınca sorun olmuyor.Her açıp kapamada tv fişini prizden çekmek gerekecek sanırım.

• Fener maçını izlemeyen varsa talibim

• Merhaba 4 Ekran Smart yayın Beşiktaş ve Fenerbahçe maçı vardır ilgilenenler ulaşabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. Sadece Beşiktaş maçlarını izleyebileceğim grup arıyorum. Biri vardı ama arkadaşın ismini unuttum bulamıyorum bir türlü.

• Merhabalar, beinconnect paketim var. İptalini yapmak istiyorum fakat söylenen yerde iptal butonu yok, nasıl iptal edebilirim?

Müşteri hizmetlerini arıyorum, ulaşamıyorum

• first9 kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan aldınız ise Google Play mağazasında abonelikler bölümünden iptal edebiliyorsunuz. Bende de çıkmıyordu, mağazadan iptal edince halloldu.

• Selamlar bein connect de house of dragon izlemek istiyorum,sansür var mı dır acaba

• Yazılım güncellemesinden sonra beinconnect e giremiyorum. Var mi çözümü?

• arkadaşlar...beinconnectte sansürlü yayın varmıki?...

• Spor kanalları hariç kanallar açık bende. Ne bir mesaj ne de haber gördüm. Uygulamayı karıştırırken farkettim

• Hiç bir şekilde ücretini hak etmeyen bir uygulama. Süper Lig bir kere o parayı edecek bir lig değil. İkincisi olarak fiyat politikaları çok kötü. Süper Lig paketini alıyorsunuz bir de yanında spor extra paketini alacaksınız da diğer ligleri izleyeceksiniz, çok saçma.

10 TL'ye ingiltere ligini izliyorum ben. Süper lig nedir. Neyse umarım sürümden kazanma ve herkesin izleyebileceği bir fiyata iner uygulama.

• gs bjk macina kiralik hesap ariyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KafasıGüzel -- 5 Kasım 2022; 18:8:34 >
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.