Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: luis1907fb Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.862
Cevap
213
Favori
636.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yanlislikla sezonluk super lig paketi satin aldim. Yurt disinda oldugum icin izleyemiyorum. Paketi dun aldim ucret olarak 924 TL odedim. 800 TL karsiliginda paketi isteyen birine satabilirim.

• Laroux L kullanıcısına yanıt

hocam merhaba,

Türkiye lokasyon Vpn ile izleyebilirsin..

• Çalıntı kredi kartı satışlarına karşı dikkatli olun. Bein sayesinde Her sene 5-10 kişi düzenli olarak dolandırılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]

Sd kart indirme yerini bulamadım nerededir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • house of dragon'ı izleyecem de hesap lazım 1 günlüğüne hesap paylaşabilecek var mı? ben de netflix veya disney+ hesabı paylaşabilirim karşılığında.

• Sunu Farkettim Bizim Superlig goruntu kalitesi gercekten facia..Kamera kalitesinden midir , yayindan midir bilemiyorum ama Bjk-Trabzon macindan sonra simdi actim Psg-Marsilya macini izliyorum 4k gibi yayin mubarek..

Bizim Super lig bu Camur gibi kiyaslarsak..Psg-Marsilya macini acip bir gorun isterseniz arkadaslar kaliteyi..

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Super ligi takip etmiyorum ama psg mars maçının görüntü kalitesi gayet iyiydi dediğiniz gibi.

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Super lig cok kotu..Soluk, 480-720p arasi cozunurluk gibi..Yabanci ligleri izledigim zaman anliyorum zaten..

• Bir de Su kullanim cok sacma..

Beinconnecti actim dun Liverpool- City macini Telefondan..

Sonra Tv'den Bjk-Trabzon macini actim ( saatler cakisiyor cunku )

Telden Ingiltereyi- Tv den Superligi izliyorum 5 dk sonra Tv kapandi..Baska hesaptan acilmis gibi uyari veriyor..( ilk telden acmistim cunku o acik kaldi )

Kardesim Ayni Wifi Aginda bu ozelligi acik tutsana? Iki maci da ayni anda izleyelim? Birini telden ya da pc den, digerini Tv den? Farkli Wifi aginda baglansan tamam Haklisin..

Ne kadar sacma bir uygulama yahu?

• Bugün Android tv ye güncelleme geldi Android 12 oldu ve Beinconnect çalışmıyor böyle saçmalık olur mu :(

• 1 günlüğüne hesap paylaşacak olan var mı? ben de disney+ veya netflix hesabı verebilirim

• Arkadaşlar,hesabımı tel,tablet ya da pc de aynı anda açabilir miyim?

• Hayır

• arkadaşlar merhaba; 12 aylık eğlence paketi 4 ekran en uygun nereden alabilirim. kk ile tek çekim yaparak.

kaliteyi yakalamak istersen yakalarsın. ama bunun için önce zevk sahibi olmak lazım. fi zaman önce erman toroğlu maç kameraları hakkında bir şeyler söylemişti. "kulüpler istemiyor diye." tek kamera ile ekrandan maç izlettiriyorlar demişti. yakın çekim olsa, futbolcunun edeceği küfürler görülecek tabi felan.. dediğin gibi bizdeki ekranlar adeta ölü ekran. adamların canlı yayınları pırıl pırıl. beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] 

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Ben aslinda biraz daha farkli dusunuyorum..Bu Superlig Icin gecerli Beinconnect ' in isguzarligi..

1..30 sn geriden gelen yayin

2..Dusuk cozunurluklu yayin..

Sebepleri ; Beinconnect' i 900 Tl gibi bir ucret karsiligi aldik ilk alanlar..Uydu yayini alsan 2200 Tl..Farka bakar misiniz?

Bilerek kalitesiz yayin yapiyorlar Uydu yayini satmak icin..Uydu yayinin da 4k kalitesine yakin Goruntu kalitesi var..Bir de Sinema kanallari acik full sürüm yani..

900 Tl'ye Bu kadar kalite diyor Beinconnect..Benin komsum kalite kotu ve 30 sn geriden geliyor diye Uydu yayinina gecti..En basit ornek yani.. Seneye bende Modül uyelikle uydu yayinina gececegim sanirim..Goruntu kalitesi adina %40-50 fark var..

Superlig icin dedigim tabi..Beinconnect Ihaleyi alirken 720p diye aldi Internet yayini haklarini..Oradan anlayabiliriz zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 22 Ekim 2022; 14:19:31 >

doğrudur. ben de maliyet yazacaktım ama yazmadım. çünkü yine başa döneceğiz. yakalama konusuna gelirsek eğer, seçim meselesi. bu da kaliteye etki ediyor. kalite konusu bizde enteresan. bir çok alanda kalite konusuna örnek verebiliriz. yalnız bu 30 saniye geriden gelme olayı fena. maç izlerken, komşudan 30 saniye öncesinde gool sesinin gelmesi veya golün kaçması durumunda edilen küfürlerin duyulacak olması, maçın içine eder. beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] 

Modül sistemi var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Satisi baslamis evet..

• House of the Dragon dizisi izlemek için bir yıllık eğlence paketine üye oldum.Samsung smart tv uygulamasından yükledim. Dizi film izlerken sıkıntı yok ama canlı tv izleyemiyorum.Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldırım75 -- 27 Ekim 2022; 21:32:58 >
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.