Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1023. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: jamiroquai12 , jamiroquai12 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.004
Cevap
1.450
Favori
2.844.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
102 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

Orijinalden alıntı: aliass

Arkadaslar 1200 tl civarinda saglam ve kuculdugunde cok yer kaplamayan pusetli bi bebek arabasi ariyorum sicak bir kampanya goren duyan varmi?

+1

Cevap yokmu arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @ermantpc Hocam oto koltuğu olarak ne önerirsiniz? 9 kiloya kadar chicco keyfit anakucağı kullanıp, sonrasında 9-36 isofixli 500-750 liralık bir ürün arıyorum. 9-36 almam uygun mudur? Birde yatış pozisyonu olmasını öneriyorlar genelde, mümkünse modelde o olursa sevinirim.

Fiyatı olarak ;

http://www.markafoni.com/ferrari-ferrari-i-max-isofix-9-36kg-oto-koltugu-nero-482719587839.html?gclid=CjwKEAiAyO_BBRDOgM-K8MGWpmYSJACePQ9Cvk91Pbha8yDyWLtk3AINu1fZVpgRb_AYV-K4yurhZhoCdcbw_wcB

Bu güzel gibi geldiydi ama konuya çok yabancıyım. Okuyarak öğrenebileceğim veya sizin verebileceğiniz tüm tavsiyelere açığım.

Çocuk daha olmadı, Mart gibi olacak yani almak için daha çok vaktim var ama önden bileyim ne alacağımı ki ona odaklanayım.

Biz Galatasaray Cumhuriyeti değil, Cumhuriyet’in Galatasaray’lı çocuklarıyız.

• 6 numara bebek bezi için takipte olup iyi fırsat gören yardımcı olursa sevinirim.

bebek/çocuk koltuğu arayanlara tavsiye: koltuklu çarpışma videosu izlemeden karar vermeyin.

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
    Siyu Kabilesi

olur da 75 yıl yaşayabilirsek şu fani dünyada, olmazsa olmaz uyku için bile günlük 8 saatten 25 yıl harcarken, iş için, yani çalışmak için, yani PARA için 10-12 saatten yaklaşık 34,5 yılımız gidiyor.. ömrümüzü bu şekilde tüketmeli miyiz? elbette çalışmalıyız ama biz bunun için mi yaşıyoruz?
  • Beyler tecrübeli arkadaşlardan bi tavsiye rica edicem. Bebek telsizi. Gece ayrı odada yatırıyoruz artık kızımızı ama ağlarsa falan diye duymama ihtimaline karşı ucuz ama kaliteli bi telsiz alayım diyorum. Görüntü olmasına gerek yok. Var mı tavsiye yurtdışı sitelerinden de alabilirim.

Senin belirlediğin fiyat aralığında da Römer King 2 var.

Yolladığın ürün çin malı çakma bir ürün. Uzak dur, paranı kaptırma onlara.

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetleguese -- 29 Kasım 2016; 13:6:4 >

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

Beyler tecrübeli arkadaşlardan bi tavsiye rica edicem. Bebek telsizi. Gece ayrı odada yatırıyoruz artık kızımızı ama ağlarsa falan diye duymama ihtimaline karşı ucuz ama kaliteli bi telsiz alayım diyorum. Görüntü olmasına gerek yok. Var mı tavsiye yurtdışı sitelerinden de alabilirim.

Bu konuda bende destek istiyorum.Birde bebek demir ilacı vardı yurtdışından getirtilen adı neydi parabensiz olan bilgisi olan varsa yazabilr mi ?tşk
    ev için başka bir şey ararken gördüm paslaşayım dedim

Tekzen.com.tr
    Travel Sistem Bebek Araba Modelleri ve Fiyatları Tekzen'de!
    https://www.tekzen.com.tr/kanz-kz-4010-cameron-travel-sistem-bebek-arabasi-redblack-2345829

• quote:

Orijinalden alıntı: ermantpc

https://store.donanimhaber.com/ef/44/fb/ef44fbfc8b0fe9cb1edd1b487c167db8.png

https://store.donanimhaber.com/a3/6c/60/a36c608f83d50eb579c53cc691aedb96.png

http://i.hizliresim.com/OVJ6RP.png

Daha birşey söylememe lüzum yok. Ben testi yok diye iddia etmiyorum. Testin olmadığı konusunda, kandırıldığımız konusunda ismi geçen test kuruluşlarına sosyal medyadan ulaştım, gelen cevaplar bunlar. İngilizcesi olmayana tercüme ederim. Şüphe duyacak birşey yok yani. He yok hala şüpheliyseniz kusura bakmayın yapacak birşeyim yok daha. Facebooklar belirsiz gibi gözükse de, twitterdaki mavi tik ADAC ın official hesap olduğunun kanıtı. isterseniz fotoğrafın photoshop olduğunu düşünenler twitter sayfama bakabilir. Profilim açık.

https://twitter.com/ermantpc/status/796318930323329025

buyrun.

Size karşı bir söylemim yok yanlış anlamayın. Firmanın internet sitesine de erişemiyorum ben, oraya bakıp sorayım diyorum ama siteleri çalışmıyor.

Bir sorum da genel olacak, gördüğüm çoğu seyahat sistem bebek arabalarında çocukların ayak koyacakları yer yok. Yani 1,5 yaşından sonra ayakları sürekli sallanmayacak, ayaklarını koyacak yer göremedim ben. Bir de seyahat sistemlerin genel yapısı itibariyle elinde poşet, çanta, suluk vs. şeyler olsa koyacak yer, askılık yok çoğunda. Bu açıdan eski klasik sistemler daha avantajlı görünüyor. Bunlar da önemli konular bence.

• hasmeram H kullanıcısına yanıt
    Çin malı
    Bunu bil ilk basta
    Bence araba olarak iyi
    Sadece tentesinde bir problem var tam kapanma yapmiyor
    Takim olarak
    Hb de 770tl ye satiliyordu
    70tl de hediye ceki veriyordu
    Zam yapmislar
    Bu fiyata almistim
    4aydir kullaniyoruz
    Lastikler kocaman ama sokulebiliyor
    Micra bagaja o sekilde sigiyor
    Kumas cok kaliteli degil ama 3000tl lik arabalar kaliteli bence sadece
    Cift tarafli kullanilabilinir
    El tutma yeri yukseklik ayarli
    Ruzgarlik dizlik falan hediye geliyor
    Gidisi gayet iyi rahat suruluyor
    Orji bi marka yi iyi bir fiyata alamiyosaniz iyi bir alternatif
    Telefon acin saticisina indirim yaparlar bence

Renault 12 TSW
  • Badi Ekrem kullanıcısına yanıt
    merhaba,

urun.n11.com
    Yükseltici - Bebek Oto Koltuğu Yükseltici - n11.com
    http://urun.n11.com/yukseltici-ve-aksesuar/sevi-bebe-ana-kucagi-bel-destegiyenilendi-P14889316

ürün bu, biz de sevi bebe den almıştık. ama sanırım yenilenmiş, bizimkinin altı o kadar dolgun değil.
    ne kadara aldığımızı hatırlamıyorum ama fiyatta artmış sanırım.

• Merhaba yüksekliği ayarlanabilir mama sandalyesi tavsiyenizi alabilir miyim.

https://www.e-bebek.com/ana-kucagi-bel-destek-minderi-p-sev-84542/

• Merhabalar,

Sıcak Fırsatlar bölümünde Kişisel-İkinci el satışlar yasaktır.

İlgili mesajlar silinmiştir.

İyi forumlar,
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.