Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1021. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.006
Cevap
1.450
Favori
2.844.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
102 oy
Giriş
    Çin malına düşme hocam. Ne işin var Casual ile?
  • Bebek odasina buhar makinası olarak tavsiyeniz varmıdır arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ürün hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar. Fiyat bana yüksek geldi, sizce değer mi?

aliexpress.com
    US $49.99 50% OFF|Güvenlik ve Koruma'ten Gözetim Kameraları'de YI Dome kamera, 1080p HD kapalı Pan/Tilt/Zoom kablosuz IP güvenlik gözetleme sistemi gece görüş, hareket izleme AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/store/product/YI-Home-Camera-Pan-Tilt-Zoom-Wireless-IP-Security-Surveillance-System-HD-720p-Night-Vision-US/2230079_32713408805.html?detailNewVersion=&categoryId=301102&spm=2114.8147860.0.0.3zXTH9

kuponla falan 48dolar ödedim. iki aydır takip ediyordum fiyat çok iyi seviyede

• tugi7 kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu aldım, hem daha ucuz hem de aynı fonksiyonları...2 haftadır kullanıyorum, tavsiye ederim...

aliexpress.com
    US $29.65 33% OFF|Güvenlik ve Koruma'ten Gözetim Kameraları'de Original Vstarcam 720P IP Camera C7825WIP Wifi Surveillance Security Camera IR Night Vision PTZ App Mobile View Audio Talk AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/VStarcam-C7825WIP-Network-Camera-P2P-Wifi-IR-cut-IP-Network-Camera-2Way-Audio-Clear-and-Loud/32629334065.html?isOrigTitle=true

• quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Ben de bunu aldım, hem daha ucuz hem de aynı fonksiyonları...2 haftadır kullanıyorum, tavsiye ederim...

https://tr.aliexpress.com/item/VStarcam-C7825WIP-Network-Camera-P2P-Wifi-IR-cut-IP-Network-Camera-2Way-Audio-Clear-and-Loud/32629334065.html?isOrigTitle=true

Ben de aldım 11 kasımdaki indirim ve kuponla henüz ulaşmadı umarım kullanışlı çıkar bakalım.

• ntquartex kullanıcısına yanıt
    ben de baktım buna da, türkiye de garanti meselesi sıkıntı olunca, en azından sağlam bir marka alayım dedim.

tercih meselesi, bakalım inş iyi çıkar hepsi
  • dupondii kullanıcısına yanıt
    Hocam önermeme sebebini biliyor musunuz?
    Evet biliyorum. O makinadan çıkar buhar zamanla odanınızı kaplıyor ve nemli bir tabaka haline geliyor. Bu nemli tabakada mantarlar daha çabuk ürüyor. Mantarlar da çocuklar için çok zararlı .Anlayacağınız buhar makinasından sağlayacağınız fayda mantar riskinden daha küçük. Bu yüzden doktorlar önermiyorlar.

Biz 4 numara kullanıyoruz ve içinde 20 adet var. Tanesi 58 kuruşa geliyor ve piyasada daha ucuzu yok....

Orijinalden alıntı: dupondii

Doktorlar bebek odasına buhar makinası önermiyorlar.

Araştırdığım kadarı ile doktorların onermemesinin nedeni buhar makinasının bilinçsizce ve temizliginin yapılmadan kullanilmasiymis. Hal bu olunca fayda sağlayacağına aksine zararı oluyormus...

Yukarıda cevap verdim ama tekrar etmek gerekirse. Buhar makinaları sıcak buhar yayıyor. Bu içinde yoğun su bulunduram bir buhar. Siz odada bunu çalıştırdığınız zaman halı, perde, döşemeler gibi yerlere bu buhar partikülleri yapışıyor. Buraları nemli hale getiriyor. Sonuç olarak nemlenen yüzeylerde nemden kaynaklı mantar oluşumları oluyor. Bu mantar oluşumları bebeklerimiz için çok zararlı olabiliyor. Yani aslında tamamen ihtimal ve fkat kar - zarar dengesini gözeten doktorlar hiç yapmayın daha iyi diyorlar. Çocuklarımızın bir şekilde buhar alması gerektiği noktalarda "nebulizatör" denilen ve soğuk buhar çıkaran ürünleri tavsiye ediyorlar. Benim evimde de bu aletten var. Gerekli durumlarda kullanıyorum.

Tabi bu yazdıklarım doktorların bana anlattıkları, bu konuda uzman değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dupondii -- 27 Kasım 2016; 12:46:58 >
  • Buhar makinesi yerine bir diğer tavsiye de, temiz bezleri ıslatıp kalorifer peteklerine koymak. Onu da deneyebilirsiniz. Ben nem ölçerli termometrede kontrol ettiğimde odadaki nemde artiz :) gördüm.

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Son zamanlarda dikkatimi çekiyor. Fiziki olarak görmek henüz mümkün olmadı ama videolarını izledim. Kumaş kalitesini merak ediyorum açıkçası. Naylon mudur yoksa normal kumaş mı?

Bebek arabasında yazan %70 pvc + %30 polyester.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aliass

Arkadaslar 1200 tl civarinda saglam ve kuculdugunde cok yer kaplamayan pusetli bi bebek arabasi ariyorum sicak bir kampanya goren duyan varmi?

+1

Arkadaşlar n11 indirimiyle flip xt almıştım vip bebekten :)

bebeğimiz henüz 50 günlük ancak haftasonu biraz dolaşalım dedik,
    kuzenimden kalan bir ana kucağı olduğu için ilave bir ana kucağı almadık, arabada giderken güvenlik anlamında ana kucağında oturtuyoruz ancak ana kucağı armadillo flip ile uyumlu değil.
    boyun ve bel destekli bir oturma süngeri aldık, bunu flip e yerleştirdik, bebeğimizi de üstüne yatırdık :)

evde 10 dakika herhangi bir yerde yatmayan, durmayan bebek tam 4 saat boyunca hiç uyanmadan uyudu :) biz de eşimle alsancak, bostanlı gezdik :)

sürüşü oldukça konforlu, tentesinin geniş olması çok büyük bir avantaj, yatar pozisyonda bile neredeyse tamamını kapatıyor bebeğin. honda jazz aracımız var, bagajına çok rahat sığıyor, katlaması, açılması çok kolay. ancak öyle çok hafif değil, hatta ağır bile sayılabilir (10 kg)

sonuç olarak doğumdan itibaren kullanılabilir dedikleri şey gerçekmiş, kesinlikle ana kucağına gerek yok, çocuk puset içinde oldukça rahat duruyor, tabi bel, boyun desteği almak işe yarayabilir.
    hamileliğin 3. ayında araştırmaya başlamıştım, cybex iris air ve armadillo flip arasında kalmıştık, sonrasında flip daha çok hoşumuza gidince kampanya beklemeye başladık. 1250-1300 liraya bulsak alacaktım. fakat flipte kampanya olmadı 7 ay boyunca, neyse ki bebek doğduktan 4 hafta sonra n11 indirimi ile flip xt, flip ten bile daha ucuza geldi ve aldık.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.