Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1024. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: jamiroquai12 , jamiroquai12 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.004
Cevap
1.450
Favori
2.844.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
102 oy
Giriş
    joker in online satışı malesef çok kötü.
    n11 de de durum aynı joker mağazasında. sipariş veriyorsun kargoya vermiyor, geç veriyor.
    ürün sonunda ulaşıyor ama sen uğraşıyorsun.
    muhtemelen para iadesi gelir ama beklersin.

www.hepsiburada.com
    Uni Baby Çamaşır Deterjanı 1500 ml Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/uni-baby-camasir-deterjani-1500-ml-p-ZYECZACI9470371?magaza=Hepsiburada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Amazon'dan Türkiye'ye exergen ateş ölçer gönderen linki bulamadım bir türlü bir yardım eser misiniz?

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com Donanım Haber Ekibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    MUCİZELERE İNANIN!!!
  • retha R kullanıcısına yanıt

ben buradaki a2z blu ray olandan aldım

dün kendi sitelerinden de bebek bezi siparişi verdik bakalım ne zamana gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur208 -- 1 Aralık 2016; 10:31:4 >

Orijinalden alıntı: d_ragon

Hepsiburada da uni baby deterjan ve yumuşatıcı da yüzde elli indirim var. Fiyatları uyguna geliyor.

http://www.hepsiburada.com/uni-baby-camasir-deterjani-1500-ml-p-ZYECZACI9470371?magaza=Hepsiburada

evet çok iyiymiş fiyat.. keşke kargo da ücretsiz olabilseydi, tadından yenmezdi :)

• ahbap kullanıcısına yanıt
    2 şer tane aldım ben, yanlarına da bir tane 69 TL lik büyük kutu prima bez attım, 10 tl Nutella kodu ile bezde uyguna gelmiş oldu.

Orijinalden alıntı: ugur208

hepsiburada joker mağazasından bebk arabası aldım. verilen tarih geçti hala kargoya vermediler.Ben de 3-5 gün daha bekleyip göndermezler ise iptal edeceğim.

dün kendi sitelerinden de bebek bezi siparişi verdik bakalım ne zamana gelecek.

ben de ayın 11 inde indirim varken mamas papas bebek arabası almıştım.üstelik banka puanı da kazanacak şekilde şipariş vermiştim.dün itibariyle satıcının(picabo)ürünü temin edemeyeceğini ve siparişimi iptal etmemi istediler.üstelik ilk taksitte kartımdan çekilmişti ayın 15inde.bu kadar zaman kaybı,banka puanı kaybı,indirimli fiyatın artık olmaması ve ürünün sitede hala satışta olmasından dolayı tüketici hakem heyetine başvuracağım.bakalım oradan nasıl bir sonuç çıkacak
    AMD RYZEN 9 3900X+CORSAİR H150i PRO| ASUS ROG CROSSHAİR VIII HERO X570|SAPPHİRE NİTRO+ RX 5700 XT|2X8 GB G Skill F4-3200C14|Samsung 1TB 960 EVO M.2 SSD+4 TB WD|AORUS Fİ27Q-P|COOLER MASTER C700P|SEASONİC X760W|
  • _____________________________
  • Kysis kullanıcısına yanıt
    TR ye göre fiyatı nasıldır bilmem ama 3 gün önce fiyatı 17.49 dolara inmiş.
    Aciliyetiniz yoksa takip edin, ara ara fiyatı düşmüş 17-18 dolarlara bilginiz olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: retha

Arkadaşlar Amazon'dan Türkiye'ye exergen ateş ölçer gönderen linki bulamadım bir türlü bir yardım eser misiniz?

Celcius gösteriyor mu ona dikkat edin. ABD'dekiler genelde Fahrenayt oluyor.

Ben kitapseç.com dan 22 tl lik kitap almıştım. hesabımdan para kesildi ama para bize gelmedi diyorlar. kaç kez aradım biz size döneceğiz dediler dönmediler.
    Bir avukat arkadaşa sordum hakem heyetine sen başvursan vekalet ücreti olur mu diye. hakem heyeti vekalet üctretine hükmetmiyormuş artık. o kadar uğraştım daha da uğraşacağım sonucunda adamlardan yine 22 tl çıkacak. buna da gönlüm razı değil. o yüzden savcılığa suç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum.

Sünger mi kestirmeli, idaş marka diyenler de olmuş önceki sayfalarda..

Sünger kestirmek mantıklıysa istanbul avrupa yakasında nerede sünger kestirebilirim bildiğiniz bir yer var mı?

Orijinalden alıntı: ManuaL

Doğuma 1 ay kaldı şu an bir tek bebek için yatak eksiğimiz kaldı(farkında olduğumuz diyelim)

Sünger kestirmek mantıklıysa istanbul avrupa yakasında nerede sünger kestirebilirim bildiğiniz bir yer var mı?

Yatağı oyun parkı için mi düşünüyorsunuz?

Orijinalden alıntı: Bfg10k

quote:

Orijinalden alıntı: ManuaL

Doğuma 1 ay kaldı şu an bir tek bebek için yatak eksiğimiz kaldı(farkında olduğumuz diyelim)

Yatağı oyun parkı için mi düşünüyorsunuz?

Evet, Kanz Handy KZ-8017 Oyun Parkı ürününü almıştım ona uygun yatak arıyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.