Şimdi Ara

BCAA kullanımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar antreman esnasında BCAA yı yaklaşık 500 ml su ile karıştırıp içiyorum. Ancak çok tatlı geliyor ve midemi bulandırıyor (Scivation Xtend BCAA Böğürtlen) sizden tavsiyem siz nasıl kullanıyorsunuz ne kadar su ile ve nezaman? Aynı sorunu olan oldumu ? Bu gidişle BCAA yı bırakmak zorunda kalcam çünkü ciddi anlamda çok tatlı

• 1 lutre suya koyarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 💊 Olarak alsan daha iyi olurdu. Tadı pek iyi değil BCAA ve Glutaminin. Yada tadı güzel olan Whey Protein varsa onunla karıştır iç.

• Hap formunda çok nadir piyasada BCAA. Aromasız BCAA gerek oyun içinde ancak o da keza aynı şekilde az.
  • 1 lt suya 1.5 ölçek falan at öyle dengelemeye çalış, ayrıca supplement alırken içeriklerine bakmıyor musunuz? O kadar tatlandırıcı hiç masum değil.

• antreman öncesi 200 ml su ile içebilirsin..tadı sana nasıl güzel geliyorsa o kadar su koy.
  • Su miktarını arttır bende antreman sırasında kullanırım en mantıklısı bence o bcaa bitincede degistirmeni tavsiye ederim o kadar tatlandırıcıya hiç gerek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı Supplement Kullanımı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • suyu arttır. olmadı abi şu şeyleri içerken ağzınızda gezdirmeyin direk gırlaktan çek gitsin tad alıcı reseptörler dilin üstünde o yüzden dile temas ettirme fazla
  • ben yarım lt süt ile denedim.
    suya göre daha iyi oluyor tadı.
  • suyu arttırabilirsiniz. Herhangi bir sıkıntısı olmaz içimi daha rahat olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.