Şimdi Ara

BB.Spor-Gs maçı bir şaibe daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşeye şike, şaibe diyen fenerliler bu fotoğrafa ne yorum yaparlar acaba?

BB.Spor-Gs maçı bir şaibe daha

• feyk yu
  • Adam topu almaya çalışıyor. Garip olan nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

feyk yu

Feyk yu +1905
  • Golden sonra oyunun daha fazla durmamasi icin hemen santra yapmak isteyen ibb li oyuncu, fotograftak.. Yani fotografin demek istedigi: zaman geçmeden 1:1 yapmaya kasalım, verin lan şu topu hieeeeeyt
  • Dostum elin degmisken su Denizli macindaki rezilliklerinde resimlerini koysana ilk yarida kalecinin 1 iskasi bir kezmana pasi var bir tanede Denizli oyuncusu fb oyuncularina biraktigi top.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mancukya

Dostum elin degmisken su Denizli macindaki rezilliklerinde resimlerini koysana ilk yarida kalecinin 1 iskasi bir kezmana pasi var bir tanede Denizli oyuncusu fb oyuncularina biraktigi top.

Süleymanunun çıkan topu içeri çekip servete kafa pası atmasınıda koyarsan iyi gider
  • quote:

Dostum elin degmisken su Denizli macindaki rezilliklerinde resimlerini koysana ilk yarida kalecinin 1 iskasi bir kezmana pasi var bir tanede Denizli oyuncusu fb oyuncularina biraktigi top.

Bu linkde bi arkadaş açmış konuyu
    http://forum.donanimhaber.com/m_22726254/tm.htm
  • Sen çok yaşa çok güldürdün beni senden iyi senarist olurmuş

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Süleymanunun çıkan topu içeri çekip servete kafa pası atmasınıda koyarsan iyi gider

• Ben İBB maçında bir şey olduğunu iddaa etmiyorum ama bu resim tek başına neyi açıklıyor anlamadım.

Özetleri seyrettim ve iki takım oyuncuları bir kaç pozisyonda gırtlak gırtlağa girmişlerdi. Yatan takım böyle hırs yapmaz.

mancukya hocam Denizli'ye tuhaf bir gol atınca rezillik demiyorsunuz. FB 9 eksikli Denizlispor'u yenince rezillik diyorsunuz.

Cordoba'nın degajı kısa düştü ve GS'lı oyuncu topu kaptı gol attı bu rezillik miydi?

Fevzi topu ıskaladı sanırım BJK golü yedi ve sanırım yine GS attı golü bu da mı rezillikti?

Volkan topu Iskaladı Kurayni golü attı bu da mı rezililkti. Buna benzer bir sürü pozisyonlar olmuştur futbolda..
  • Resimdeki yazıyı okursanız ne demek istendiğini anlarsınız, kısacası öküz altında buza aramaya gerek yok

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Ben İBB maçında bir şey olduğunu iddaa etmiyorum ama bu resim tek başına neyi açıklıyor anlamadım.

Özetleri seyrettim ve iki takım oyuncuları bir kaç pozisyonda gırtlak gırtlağa girmişlerdi. Yatan takım böyle hırs yapmaz.

mancukya hocam Denizli'ye tuhaf bir gol atınca rezillik demiyorsunuz. FB 9 eksikli Denizlispor'u yenince rezillik diyorsunuz.

Cordoba'nın degajı kısa düştü ve GS'lı oyuncu topu kaptı gol attı bu rezillik miydi?

Fevzi topu ıskaladı sanırım BJK golü yedi ve sanırım yine GS attı golü bu da mı rezillikti?

Volkan topu Iskaladı Kurayni golü attı bu da mı rezililkti. Buna benzer bir sürü pozisyonlar olmuştur futbolda..

• quote:

Orjinalden alıntı: qarakedi

Sen çok yaşa çok güldürdün beni senden iyi senarist olurmuş

quote:

quote:

ZATEN YAPACAĞIN TEK ŞEY GÜLMEK OLUR BUNLARDAN UTANMAK İÇİN ADAMDA YÜZ OLMASI GEREKİR ÇÜNKÜ

• Dediğim gibi benim bir şey aradığım yok.
    Sadece yukarıdaki pozisyona bakarak bir takımın yatıp yatmadığına karar veremezsiniz dedim.

Bu maçın sadece özetlerini seyreden kişi, futbolcuların yaşadığı gerginliği görse. (Nerdeyse gırtlak gırtlağa giriyorlardı bir kaç pozisyonda.) Maçta bir yatma olayı olmadığını görürdü dedim.

quote:

Orjinalden alıntı: qarakedi

Resimdeki yazıyı okursanız ne demek istendiğini anlarsınız, kısacası öküz altında buza aramaya gerek yok

quote:

Ben İBB maçında bir şey olduğunu iddaa etmiyorum ama bu resim tek başına neyi açıklıyor anlamadım.

• Yukarıda ki pozisyona bakarak zaten birinin birine yatıp yatmadığına karar vermeyeceksiniz hocam (Amma dolandı dilimize bu yatma lafı)Burada sadece bir benzetme kullanılmış ve resmin anlatmak istediği "bazen gördüğümüz şeyler aslında göründüğü gibi olmayabilir" ifadesidir. Bu resmi İBB-Galatasaray maçından bir sahne olarak değilde iki yabancı takımın kadraja girdiği bir sahne olarak düşünelim. Ve burada rakip takım futbolcusu neden diğerleriyle seviniyor diye bakarken, aslında bu fotoğrafın bize görmek istediğimizi mi yoksa gerçekte olanı mı gösterdiğini düşünelim
  • quote:

Cdemir hocam
    Senin resimlerini koydugun olayda kaleci topu elinden kaciriyor ve Servet tekrar dokunmasa gol olmuyor ben Denizli maci verdi demiyorum tek söyledigim bu Denizli macindaki olaylar i.b.b macinda olsaydi demek istedigim
    simdi zaten taraftar olarak anlasmamiz munkun degil ben 2 hafta önce hic bir idaasi olmayan Denizlinin bize oynadigi oyun ve size oynadigi oyun arasinda ucurum görüyorum ve bunu kabul edemem.
    Ama sizin her zaman yendiginiz antep bizi hep yeniyor mesala bunun tersi olan takimlarda var Gs ya hep yenilip size asilanlar.
    Ayni sekilde sizin 2 macta puan kaybettiginiz i.b.b yi bizim yenmemizi hazmedemediginiz gibi.
    Yani saibe aramaya kalkarsak cok seyler buluruz ben Gs taraftari olarak takimin kötü oynadiysa oynadi derim ama kazandiysada ne sekilde olursa olsun onunda zevkini taraftar olarak alirim cünkü bu herkez icin böyle.
    Neticede biz Antepden hakam hatasiyla 1 puan alirken yada siz Kayseriden hakem hatasiyla 3 puan alirken puan hanesine bakliyor gerisi bos.
    Cdemir cok hos sohbetli iyi bir arkadas benziyorsun yorumlarin gercekden güzel ama bazen kantari kaciriyorsun bu ülkede ne Gs, ne Fb nede Bjk hatta Tb bile (maclarin verilmedigi yillarda Avni Akerde olanlari anlatan abiler vardi genelde Fb ile yarismislar) eski yada yeni tarihlerinde bir ton olaylar cikar ama senin yaklasimin fb her zaman temiz digerleri hep kötü gibi yaklasim tarzin hos olmuyor.

• ilk çamur atan fenerliler önce bizim maçta oldu
    quote:

quote:

• Bütün hafta i.b.b yaticak daha öncede yok etik olmazGs- i.b.b maci var hikayeleri ile Abdullah Avci Gs ya gelemez hale getirdiler.
    skora bakinca 3-0 rahat yenmis Gs deniyor ama seyredenler hicde rahat seyretmedi rakip pozisyona giremiyor ama her an icinde bir korku birakabiliyordu.
    Ama bir gün önce son 2 senede Fb ve diger tüm büyük takimlara kafa tutan Denizli yenilse bile baya rakibini zoluyan takim kalecisini sacma sebeble kadro disi birakmis Fb èyesi baskanlari üyelikden atilmasi icin yapilacak toplanti iptal edilmis vs vs ve sacma sapan sekilde 2 tane kaleci hareketi bir tane oyuncu ikrami ve defansi hic dusunmeyen mucadele etmeyen bir takim.
    Bir yanda bütün hafta basinin Necati maci satacak söyle olucak böyle olucak hikayeleri varken diger macin sekli bu.
    Basina bakiyorsun bazi Fbli yazarlar özellikle fotomacdakiler i.b.b maci satti gibi yazilari var.
    öyle oluncada dolayisi ile resimde istemekde hakliyim bu konudaki fikrimi belirtmekdede hakliyim.
    Yani öyle bir yaklasim varki yillarca Gs hizmet veren Ugurun takimi Gs yeniyor sorun yok Bülentin takimi 4 yiyor sorun yok bu hafta bu idaalar atiliyor yazik degilmi peki ve dogrumu bunlar.
    Bjk kalecisinin Sergeni hizli hucuma cikarmak icin orta sahanin 1' metre gerisine attigi topu kaleci maci satti diyerek son 2 senede herkezi inandiran bir basinin oldugu yerde bunlarda olucak

• Onu bunu bilmem de ben son senelerde böyle yatış görmedim
  • şaibe demesinler diye böyle hareket yapmıştırlar. o maçta bişey odluğu kesin ibb fenere ve bjkye öylemi oynadı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.