Bildirim
bayram tatilinde yola çıkmak için en uygun zaman
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Giriş
-
Bende cumartesi çıkmayı düşünüyorum. Giresuna gideceğim yol nasıl olur acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Aslolan Hayattır Yaşamak Gibi
Beşiktaş Hayatın Kendisi İdi
Alayına İsyan Diyenlerin Sesi
Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
-
Perşembe gününden sonra pazartesi akşama kadar olur gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Cumartesi bende Giresun’a yola çıkıyorum nerden gidiyorsunuzquote:
Orijinalden alıntı: SHIHAD
Bende cumartesi çıkmayı düşünüyorum. Giresuna gideceğim yol nasıl olur acaba
antalyada davar hem ucuz hem de lezizquote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi._____________________________ -
Istanbuldan çıkacağım kiralık araçla giderim muhtemelen. Ona göre kiralama süresine karar vereceğimquote:
Orijinalden alıntı: Karqasa
Cumartesi bende Giresun’a yola çıkıyorum nerden gidiyorsunuz
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Aslolan Hayattır Yaşamak Gibi
Beşiktaş Hayatın Kendisi İdi
Alayına İsyan Diyenlerin Sesi
Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
-
Bayram falan farketmez, her gün sabahın 6 sında yola çıkacak gibi ayarlarsanız trafiğe takılmazsınız. En kötü akıcı yoğunluk olur o kadar. Kimse 7 olmadan çıkmıyor. Beylikdüzü tarafından çıkacaksanız doğuya doğru bi 15 dakika daha erken çıksanız yeter.
Perşembe çıkacağım cuma 14.00 sonra ankaraya kadar dur kalk gitmek isteyenler cuma günü çıkabilir
Cumartesi gecesi sabaha karşı 04 civarında çıkmayı düşünüyorum. En azından bu saatlerde akşam çıkanlar Bolu'ya varmış olur. Geçen sene 22'de çıkıp sabah 5'te Bolu'ya varmıştım.
_____________________________ -
En uygun zaman bayram sabahıdır...Zira herkes gitmiş olacak...
Hergün için sabah 3-4 arası en ideal zaman. Bayram da olsa daha önceden çıktım trafiğe yakalanmadım. Kurban bayramı olduğu için de bayramda kurban kesenler olacağı için çok yoğun olacağını düşünmüyorum. Örneğin ben cumartesi yola çıkacağım ama Çarşamba tekrar döneceğim. Gideceğiniz rotayı yandex ile hesaplayın en doğru sonucu verecektir.
En iyi vakit 1 hafta önce yola çıkmak, dönüştede tatil bitiminden sonraki salı-çarşamba yola çıkmak. Iznim uzun olduğu için çok şükür trafiğe yakalanmayacağım bu sene
Faal personel olduğum için bayramları iş yerinde geçiriyorum. O trafiği gözüm kesmezdi herhalde. _____________________________ 2000 Volkswagen Polo 1.4 75 Bg 2013-2014 (Km 122.000-126.000)
2000 Volvo S40 2.0 136 Bg 2014-2020 (Km 160.000-284.000)
2020 Fiat Egea 1.4 95 Bg 2020-2022 (Km 4500-43000)
2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...) -
Bende Alanya ya gideceğim.Pazar akşamı gitmeyi düşünüyorum.Cuma-cumartesi sıkışık olur.
söz de benim de 40 gün iznim var ama diğer personel benden hızlı davranıp izne çıktığı için kullanamıyomquote:
Orijinalden alıntı: Kasto_37
En iyi vakit 1 hafta önce yola çıkmak, dönüştede tatil bitiminden sonraki salı-çarşamba yola çıkmak. Iznim uzun olduğu için çok şükür trafiğe yakalanmayacağım bu sene
Ege tarafına gidiyorsanız, hala kaldıysa İdo feribotlarına hemen bugün bilet alın. Yenikapı-Mudanya, Pendik-Yalova vs. Yoğunluk Cuma öğleden sonra başlar Pazar akşama kadar devam eder. Cumartesi sabah erken çıkar yol alırım diye düşünmeyin. Herkes aynı şeyi düşünüyor. İzmit ve Bolu kilit olacak o kesin. Ayrıca Çanakkale boğazından daha kolay geçerim diye düşünen ters köşe olabilir, geçen yıllarda 3 saat feribot beklemişliğim var.
Ben 1 hafta erkenden çıkacağım için gidişte sıkıntım yok ama dönüşü ne zaman yapsam diye düşünüyorum şimdiden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 8 Ağustos 2018; 9:51:0 >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
En uygun zaman bayram sabahıdır...Zira herkes gitmiş olacak...
|
Benzer içerikler
- megane 4 1.3 tce
- plastik dodik çizik giderme
- araba bayileri pazar günü açık mı
- mazda 3
- dizel enjektör temizleyici
- jetour türkiye fiyatı
- hyundai inox 9
- en verimli elektrikli araba
- togg fiyat
- huawei aito m9 türkiye fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler