Şimdi Ara

Bayraktar TB2: 5 milyon Euro - Hürkuş : 25 milyon Euro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 125 euro değerinde 5 tane ihraç edildi.

Bayraktar TB2: 5 milyon Euro - Hürkuş : 25 milyon EuroEnsonhaberensonhaber
    Türkiye'nin hava filosu ihracata uçuyor
    https://www.ensonhaber.com/gundem/turkiyenin-hava-filosu-ihracata-ucuyor

• Amerikada özel şirket satamaz ki. Lockheed martin firması bize f-16 satabilir mi? Kongre onayı yoksa satamaz.

Askeriyeye harcanan para çok birşey değil. 2023 bütçesinde çoğu bakanlığın altında bir bütçesi var. Ayrıca silah satışıyla cari açık kapanacağını sanmıyorum. Senelik 55 milyar doları geçen açık var. Sağa sola para saçmaları ayrı konu ülkede denetim ve dur diyen yok ki.

• Tb2 ve gelecek olan TB3 f/p oranı çok yüksek modeller
    Fakat bu alanda aslında en önemli nokta baykar firmasinin elektronik ve yazılım alt yapısı.
    Bu alt yapı ile istediğiniz boyutlarda hava aracı yapabilirsiniz.

Şuan en önemli konumuz roketsan ve Tübitak Sage.
    Ne kadar güçlü ve ne kadar radarda görülmeyen mühimmat yaparlarsa o kadar yenilmez oluruz.

Hiç kimse göremediği bir silahı durduramaz.

TCG Anadolu şuan bu konu için güzel bir araç olacak. Özellikle deniz aşırı, okyanus aşırı Afrika bölgesinde ne kadar güçlü ve verimli olduğunu görebileceğiz. Eğer TCG Anadolu bizim kıyıların etrafında dolanacaksa boşa masraf etmiş oluruz o kısım ayrı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hurkuş başarısız uçak olduğu söyleniyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cebime ne girdi bilader?

• Neden kimse bu başlığa mesaj atmamakta?
    Haaaaa anladım, hükümet burda kötülenmediği içinmidir acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Savunmada yapılan atılımlar takdire Şahan ama milletin cebine giren birsey yok ulkenin asgari ücretlisi,emeklisi,memuru ve orta gelirli vatandaslari herseyden kisiyor artık bir boğaz kaldı herkes ekmek derdinde tarım, hayvancılık sos veriyor markete girdinmi eve götürecek yiyecek alabildinmi o gün için şanslısın, başa kim gelirse gelsin ilk öncelik tarım ve hayvancılığa devletin el atarak fahis üretim bedellerini düşürerek piyasa fiyatlarını aşağı çekip alım gücünü artırması gerekli , ayrıca döviz ilede mücadele etmesi gerekiyor , suanki döviz kuru hizmet ile urun satış pozisyonunda olanları zengin ederken hizmet ile urun alış pozisyonunda olanları dahada fakirlerstiriyor ülke geneli alım gücü düşüyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buzdolabı mı satıyorsun? Amerika geliştirdiği uçağı sana satıyor mu? Hayır. Madem çok iyi birşey yaptığınızı söylüyorsunuz neden parayı bastırana bunlar satılıyor?

Bir de iyi birşey gibi övünenler var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

hürkuş için haklısınız. onu TUSAŞ yapıyor.

ama bayraktar, tamamen özel şirket. istediğine satar.

sağa sola para saçmasak, doları 1 tl indirmek için milyarlarca dolar satmasaydık, o paraları da askeri yatırıma aktarsaydık, satmamıza gerek kalmazdı. ama fakir bir ülkeyiz. satıp para kazanıp, ürüne ekliyoruz.

• Madem çok iyi birşey yaptığınızı söylüyorsunuz
    İçimizdeki İrlandalılar

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Amerikada özel şirket satamaz ki. Lockheed martin firması bize f-16 satabilir mi? Kongre onayı yoksa satamaz.

Askeriyeye harcanan para çok birşey değil. 2023 bütçesinde çoğu bakanlığın altında bir bütçesi var. Ayrıca silah satışıyla cari açık kapanacağını sanmıyorum. Senelik 55 milyar doları geçen açık var. Sağa sola para saçmaları ayrı konu ülkede denetim ve dur diyen yok ki.

• madem bu kadar çok iha siha üretiyoruz ya bu sınırlar neden kevgire dönmüş. her elini kolunu sallayan giriyor. yoksa göz mü yumuluyor?

• Bunlar hikaye.

Soğan 30 lira (!)Bayraktar TB2: 5 milyon Euro - Hürkuş : 25 milyon Euro 

• Kuzey Kore İran da silah sanayinde gayet iyi şeyler yapıyorlar ama halklarının durumu ortada.

Onlarda televizyonda bununla övünüp propaganda yapıyorlar.

Özel şirketlerin büyümesi patent yurtdışına açılma vs bunların hepsi çok ama çok Güzel şeyler.

Fakat;
    Refahın huzurun adaletin zenginliğin tüm ülkeye hâkim olması gerekir.

Ek olarak savunma sanayiinde herşeyi satmayı ben uygun bulmuyorum.

Bazı şeyler sır olarak kalması asıl gücümüzü artırır.

• Silah üretimin ülke yararına en ufak katkısı yoktur.Ekipman techizatta buna dahil.Bu abd'de böyle fransa'da böyle.Bunlar sadece belli odakları zengin eder.Çoğu özel şirket zaten.Kimin neyi ile gurur duyuyorsunuz yahu.

Genellikle bununla övünen halklar sefaletle boğuşuyor.Üsttede demişler zaten.

• İhrac edilmiste öyle olmuşta böyle olmuşta bana ne kardesim et fiyatı düşüyor mu ben ona bakarım. Halkın sıfır yararına olan işler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli ve milli olan şeyleri neden döviz ile satıyoruz?

• Hayır hocam şu an direkt yurt dışına gönderiliyor, hatta Temel Kotil daha Hava Kuvvetlerine teslimine bile başlayamadık dedi.

• ama damat yapmış..Bayraktar TB2: 5 milyon Euro - Hürkuş : 25 milyon Euro 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.