Şimdi Ara

Bayan sürücülerdeki kronik hatalar... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinyali verdikleri anda direk şerit değiştiriyorlar hiç gelen giden var mı yok mu umurlarında bile değil
  • Virajı aldığı esnada hızı uygun olduğu halde frene basmaya devam eden erkek kadın hepsinden tiskiniyorum.
  • Trafikte ne kadar kaza tehlikesi atlattıysam hepsi bayanlar yüzündendi. Ankarada konya yolunu bilenler vardır Ankamalle yakın yerde körü üzeri ve altından yol ayrılır kadının teki şeridin tam ortasından gidiyor bende köprünün altından gideceğim anlayamadım nereye gideceğini üste doğru yönelirken birden kırdı direksiyonu ve köprü altına döndü emniyet kemeri olmasaydı yaptıgım ani frenle koltuktan falan düşerdim galiba. Sonra bişey olmamış gibi devam etti arkasından küfür ede ede giderken yanına geçtim bayan oldugunu gördüm sana ehliyet verenin .. diyerekten uzaklaştım
  • Uzun yoldan yeni gelmiş birisi olarak yazıyorum: Hafif virajı görünce ikide bir frene basan son model Mercedes, BMW, Audi vb. son model araçları kullanan insanlar var.
    Bu insanlar muhtemelen iyi araba sürdüklerini sanıyorlar ve çoğunlukla erkek sürücülerden oluşuyor.
  • anası bacısı olan bu başlığa yazmaz.o kadar diyorum yani.
  • Dar dönmeleri gereken yerden geniş açıyla dönme...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıromatik Türk beyin yapısının getirisidir bu hataların %90'ı.

Kızlara YAPMA, ETME, AMAN, SAKIN, AYIP;
    erkeklere ASLANIM BENİM!

Çoğu hayatında ilk kez 25'inde (kendi parasıyla ehliyet alıp kendi parasıyla aldığı aracının direksiyonuna geçince) trafikle haşır neşir olduğundandır bu durum.

Ailenin tek kızı olup da küçüklükten beri araba kullanan bir kadının erkekten farkı yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halam 20 yıllık sürücü . Bulunduğumuz semtteki en iyi bayan sürücü bence :D Mesleğide sigortacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo_Şevket

quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

Kırmızı ışıkta bekleyen bir ablamız ısrarla herkesin korna çalmasına ve el kol hareketleri yapmasına karşın arkasındaki ambulansa yol vermedi, ta ki yeşil ışık yanana kadar. Neredeyse ben arabadan inip aracını zorla itecektim. Trafik kurallarından bihaber çoğu.

Evet oluyor boyle şeyler malesef.

Geçmiş olsun, gerçekten zor.

Eyvallah hocam, ama ben orada tesadüfen bulunuyordum, kendi aracımdaydım

• Bayanların olayı tamamen farklı. Mekanik mantığa dayalı ürünleri kullanmak konusunda erkeklere oranla daha zayıflar. Mesela otomobil kullanımı konusunda zayıflar, silah ya da buna benzer ürünleri de erkekler kadar etkin kullanamazlar ya da bozulan elektronik ürünleri tamir edemezler. Buna karşın, analitik düşünce bakımından bence erkeklerden daha başarılılar.
  • Annemle ablamın sıkıntıları var yol bitene kadar gaza basıyorlar araba kaçla giderse gitsin umurlarında olmuyor önlerine araç gelirsede ensesinde takip ediyorlar.
  • Bunu erkeklerde yapiyo

Duz bi yolda giderken aniden durup saga veya sola donme karari almalari

• arkayı kontrol etmeden şerit değiştiriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Bence bayanların en büyük problemi, trafikle ilgili öngörülerinin olmaması. Sadece kendi araçlarına odaklanıyorlar ve trafiğin akışını kontrol etmiyorlar ( yada edemiyorlar diyelim). Park edememe problemlerine hiç girmiyorum bile. Dikiz aynaları kapalı olarak trafikte giden bir bayan şoför gördüm ve o an pes dedim istisnalar tabiki var ama maalesef geneli böyle

Ben de kız arkadaşıma öğretiyorum bu aralar araba kullanmayı. Hocadan ders falan alacaktı ama bırakmadım kendim öğretiyorum.

Trafik jargonunu öğrensin diye üşenmeden uğraşıyorum. Yoksa trafik kültürüne erkekler kadar uyum sağlayamıyorlar biraz da o sorun yaratıyor.

Mesela geçen, arayoldan kafasını çıkaran adama çift selektör yapmanın bekle, tek selektör yapmanın geç anlamına geldiğini öğrendi

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbo_Şevket

Ne yapacakları belli okmuyor, zor gerçekten.

İyi post kasmalar karşim.
  • Arabada 3 tane ayna varken kadinin yoluna yadA arkasina mi bakacagini saniyodunuz :).

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Evli biri olarak söylüyorum. Bayanların tek hatası sürücü koltuğuna oturmalaridir.

Bende evliyim ve size katiliyorum.

Hep derim, bayanlar otomobil kullanmayi bilmeliler ama zorunlu olmadiklari surece direksiyonun basina gecmemeliler.

Yasadigim ulkede bayan suruculerden cok muzdaribiz. Yasadiklarimi, gorduklerimi yazmaya kalksam saatler alir. En son yasadigim hadise avm'nin otoparkinda otomobilimden iner inmez yan bosluga parketmek isteyen bayan surucu tarafindan katlediliyordum. Sol aynasi hafif surttu oyle kurtardim. Birde icerde siritiyor beyin fukarasi.

• valla hayatimda ilk defa nissan navara kullanan tek basina 21,22 yasinda guzel bi kiz gordum dibimdeydi yuzyuze geldik o koca arabayi gayet sakin,hizli,kendinden emin suruyordu ustelik daracik alanda resmen asik oldum kiza keske hepsi oyle olsa

• bir keresinde bir markete girdim. marketin önünde de park için cepler var, dik olarak cebe parkettim. sonra markette işim bitti çıktım benim arabanın tam arkasına yola paralel şekilde (cepler dolu olmamasına rağmen.!!!) kırmızı bi polo parketmiş. dörtlüleri de yakmış, neyse acildir herhalde dedim beklemeye başladım. arabamın şoför kapısı açık, ben hemen yanında bekliyorum aradan 10 dk. falan geçti ben ikinci suyumu.!!! (burasını mozaikledim) içerken aynı marketten bir bayan çıktı. elindeki poşetleri yere bıraktı kırmızı polonun kapısını açtı o ara beni gördü, sonra ön kapısını kapattı arka kapısını açtı bişeyler yaptı, sonra onu da kapattı bagajı açtı poşetleri yerleştirmeye başladı. bir kısmını yükledikten sonra arka kapıyı yeniden açtı, yine bişeyler yaptı sonra tekrar bagajı yerleştirmeye devam etti ve nihayet bagajın kapağını kapattı. sonra ön sağ kapıyı açtı torpidoya bişeyler koydu ve bu arada ben arabamın açık şoför kapısının önünde ayakta onu izliyordum. sağ ön kapıyıda kapattıktan sonra telefonun çıkardı kurcalamaya başladı ve artık bende kan seviyesi yavaş yavaş yukarılara doğru çıkmaya başladı. bayana seslendim ve dediğim aynen şudur. "hanımefendi işiniz bittiyse aracınızı çekebilir misiniz artık, sizi bekliyorum farkındaysanız.." dedim, demez olaydım. ablam bi çemkirmeye başladı.." işimiz vardı herhalde, dörtlüleri de yaktım görmediniz mi, 2 dk. bekleyemiyor musunuz, ne var biraz bekleseniz..." veee bende film koptu. ablam dörtlüleri yaktıktan sonra istediği yere park edebileceğini zannediyomuş. yine kaba davranmayım dedim tuttum kendimi, "zorunda mıyım.?" diye sesimi yükselttim. ablam yine bişeyler dedi durdu, sonra arabasına bindi binerken de bişeyler konuşuyodu, çalıştırdı giderken de hala bişeyler diyodu.!!!

• Baş dik çene geri pozisyonunda araç kullanıyorlar.

Bkz:

Bayan sürücülerdeki kronik hatalar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.