Şimdi Ara

Bayan sürücülerdeki kronik hatalar... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
2.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

birde topuklularla kullananları var yahu kadın ani bir fren yapman gerektiğinde o topuk başına ders olacak ya paspasa takılıcak yada pedalın altına bir yere girecek
    ben bile yazlık yerlerde parmak arası varken çıkartıp çıplak ayakla kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 14 Ekim 2014; 18:23:22 >
  • Tamam, kadınlar erkeklerden daha az gelişmiş canlılar olabilir. Ama onların o gelişmemiş narin vücutları bize yarıyor arkadaşlar. Ne onla, ne onsuz diye boşuna dememişler. Hep birlikte yaşamanın yoluna bakmalıyız. Onları kırmamalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Virajı aldığı esnada hızı uygun olduğu halde frene basmaya devam eden erkek kadın hepsinden tiskiniyorum.

Bunu fb durum güncellemsin yaptım, telif hakkı isteme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trueblueee -- 14 Ekim 2014; 20:24:07 >
  • Bugün selfie çeken gördüm. Dikiz aynasini makyaj aynasi olarak kullanda bolca mevcut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadından kadina değişir bizim bi akraba vardi mersin antep arasi surdu agzim acik kaldi sol şeritte kamyonlara arabalara selektör ata ata geldi 180-190 la nazi kadınlarda 80 e sabitleyip versen arabanın altina sokar seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzunları yakarak yolculuk etmek.
  • KORKUNÇ İDDİA : TEM'DE GERİ GERİ GELEN SÜRÜCÜ Kaza saat 16.45 sıralarında TEM Otoyolu Mahmutbey kavşağı Basın Ekspres yolu sapağında meydana geldi. İddiaya göre Basın Ekspres yolu sapağını kaçıran kadın sürücü geri geri gelmeye başladı. Bu sırada arkasından hızlı gelen TIR sürücüsü Ahmet Sipahi otomobile çarpmamak için direksiyonu kırdı. Ancak başarılı olamayan TIR sürücüsü önce otomobile ardından da yanında seyreden Fuat Akay'ın kullandığı kamyona yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyon orta refüje devrildi.

http://www.mynet.com/haber/yasam/temde-dehset-1502594-1

• gecen hafta bir olaya sahıt oldum anlatıyım ...yol tek serıt....ve sag tarafta siralı park etmıs arabalar....onumde motorlu bir arkadas gidiyor....motor gececek kadar yer var.....cocuk yanda 10 bilemedin 15km hızla gidiyor......bos bir park yeri var onumdekı araba yı

kadın suruyor...

tabi ben kadın sofor gorunce korkudan serit degistirdigimi bilirim.....

neyse motor 1 kısılık park yerıne geldi trafık sıkıstı durdu...ama park etmeyecek....bir kac santım ara bulsa cekıp gidecek adam

onumdekı kadın surucu park yerıne girdi usta....harbıden girdi.......

gozlerime inanamadım....yanı motoru gormemesi için ya kör olması lazım

yada arkasına bakması lazım......

motoru kullanan cocuk hiç birsey demedi....kalhtı motoru kaldırıyor.........kadında ozurdilemedi.....benım saretelim attı....

yahu siz napıyorsunuz.dedim......bana demezmı orda durmasaydı diye.....- o nedemek ya o adamı gormemen ıcın ya kor olucan ...yada sıgır olucan mahluk dedim....

biraz daha konussaydı gıdıp arabaya kafasını gomecektım.....

sonra kadın dovdu olur......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qedo -- 14 Ekim 2014; 21:24:49 >

• Ablamdan biliyorum çok panik oluyorlar,bi kez otobanda gidiyoruz ablam kullanıyor arabayı köpek çıktı karşısına eyvah nabıcam diyo.arabayı sağa çekti köpeğin geçmesini bekledi çok gülmüştüm.
  • bu bir genelleme, tabii ki istisnalar vardır ama genel olarak katılıyorum..
  • Bu konuyu savunanlar, aynı zamanda Arabistan'daki kadınların araba kullanmaması sistemine sıcak bakanlar. Forumun aydınlık ve karanlık kesimlerini hep birlikte görüyoruz mesajlarınızdan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Bu konuyu savunanlar, aynı zamanda Arabistan'daki kadınların araba kullanmaması sistemine sıcak bakanlar. Forumun aydınlık ve karanlık kesimlerini hep birlikte görüyoruz mesajlarınızdan...

konunun " kadınların araba kullanmaması " amacına geldiğini farketmedim - öyle mi ? ben okuduğum mesajlarda öyle bir durum görmedim ama ?

bu şekilde kötü araba kullanan da çok erkek var.. ve asla kadınların araba kullanmasına karşı değilim..
  • Şimdi arkadaşlar ben sizden bir şey öğrenmek istiyorum.Benim arabam yok öncelikle bunu belirteyim.

Sürekli " Sol şeridi gereksiz yere işgal etmek" denen tabiri duyuyorum.Bu tam olarak ne demek? Sol şerit işgali ne demek?

Yani adam isterse soldan da gider sağdan da eğer yolun gidiş yönü müsaitse.(Yani yol tek yön ya da çift ve ya üç şeritli olup aynı yöne giden araçlar olarak söyledim)

Niye soldan gidenlere bu tabiri kullanıyorlar sadece bilmek istedim.
  • Araba sürmek özgüven ve hakimiyet gerektirir, gerektiğinde bir bakışla aynadan ne yapacağınızı belirtebilmelisiniz, bazen el kol kullanmalısınız, oyunu yeri geldiğinde teoriye göre değil de pratiğe göre oynamalısınız.

Akan trafiğe uyum sağlamalı, pratik olmalısınız. Sokakta başını öne eğen, kimseye bakmamaya, göz göze gelmemeye çalışan, kafası kadar gözlük takan, telefonla oynayan tipler o kara camlı arabalarını

kullanırken işte bunlardan yoksun bir şekilde araç kullanıyorlar. Arabanın içinde çok garip kadın tipler görüyorum.

Hani halı sahaya bir adam koyarsınız ama o mahalle maçlarını balkondan seyreden çocuktur ya, ne kadar oynatırsanız oynatın kendini adam gibi geliştiremez...

Kadınlar da o kas hafızasına ve motor kontrole sahip değiller işte... alışık değiller, ani manevralar için hazır da değiller...

Benim bi abim vardı tabi amca da diyebilirim, bir gün hızla öndeki kamyonetin peşinden 10 metre geriden yol alırken nasıl olduysa kamyon kasasından bildiğin teker yola zıpladı

adam öyle bir manevra yaptı ki, o durumdan 100 kadının 98'inin sınıfta kalacağına eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pentagram

Şimdi arkadaşlar ben sizden bir şey öğrenmek istiyorum.Benim arabam yok öncelikle bunu belirteyim.

Sürekli " Sol şeridi gereksiz yere işgal etmek" denen tabiri duyuyorum.Bu tam olarak ne demek? Sol şerit işgali ne demek?

Yani adam isterse soldan da gider sağdan da eğer yolun gidiş yönü müsaitse.(Yani yol tek yön ya da çift ve ya üç şeritli olup aynı yöne giden araçlar olarak söyledim)

her zaman sağdan gidilir sebeb şudur arkadanızda sizin hızınızdan daha yüksek hızda başka bir araç varsa sizi soldan rahat geçebilsin(sollamak deyimi vardır duymuşsundur.), eğer bilinçsiz sürücü hep soldan giderse arkasındaki araç sağından geçemez hem tehlikeli olur hemde tr şartlarına uygun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Pentagram

Şimdi arkadaşlar ben sizden bir şey öğrenmek istiyorum.Benim arabam yok öncelikle bunu belirteyim.

Sol serit sollama serididir. Arkanizda sizden daha hizli bi arac varsa sizi sol seritten sollar ve tekrar eski serdine gecer. Hizi 60-70km/h olan adam sol seritten gidiyo bu ülkede.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Bu konuyu savunanlar, aynı zamanda Arabistan'daki kadınların araba kullanmaması sistemine sıcak bakanlar. Forumun aydınlık ve karanlık kesimlerini hep birlikte görüyoruz mesajlarınızdan...

Konuyu yanlis anlamaya çalışıp baltalamak istemissin. Biz burda kadinlar araba kullanmasin demiyoruz daha dogru kullansin diyoruz. Aslında bu sadece kadinlara mahsus da degil herkes için geçerli ama erkeklerin % 10'u bu hataları yapiyosa kadınların % 90'i...

• Bence bizler kadar onlarda trafikte olmalı . Tek farkları onlar biraz fazla gergin ve ürkek oluyorlar hep bu psikolojide gezdikleri için olmadık yerlerde yanlış ufak bir hareket resmen zincirleme olaylara neden oluyor .
  • Bayanlar bence kesinlikle otomatik vites araba kullanmalıdırlar. Debriyajı kullanmayı bilmiyorlar çünkü. Kolay kolay bayandan manuel araba alınmaz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.