Şimdi Ara

Bayan arkadaş soruyor: İnsanlara ikinci bir şans verilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bayan arkadaş soruyor: İnsanlara ikinci bir şans verilir mi ?

(En Son Oy Tarihi: 26.8.2009)
Giriş
  • Konuya göre ikinci hatta, üçüncü ve dördüncü şans verilebilir. Fakat konuya görede yüzüne bile tükürülebilir.

Ekleme : "Evet" şıkkını işaretledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 10 Temmuz 2009; 18:32:24 >
  • Şans İsteyen Kişi Pişman Olursa o Zaman Düşünülür Fakat Bu Şansı Verirken Karşındaki bazı Şeyleri Kaybetcek..Eskisi Gibi Olmayacağını Bilmelidir..
  • başabaş gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: tulamistad

demekki iletişim bu çiftler arasında sıfır ve hatayı yapan kişi hata olduğunu bilmiyo

Hata olarak biliyor ama, kız arkadaşının bu hatalarını bildiğinden haberi yok. Herşey süt liman sanıyor ve kendisine sadece "ne olursa olsun beni bekle" diyor.

@ hasancemal

Teşekkürler. Evet inceleyecek sakinleşebilirse. Şuan göremiyor.

@ BaRo55

Şans isteyen kişi şuan pişman değil çünkü bildiğini bilmiyor. Bu yüzden umursamıyor. Hayli umursamaz bir tavırda. Ama arkadaşımın bir yol çizmesi gerekli. Bu yolu çizmesi içinde ona bir şans vermeli. Bu şansı karşıdaki ancak şansı verdiğinde bilecektir. Ne bitirebiliyor, ne de devam edebiliyor. Çünkü onu seviyor. Aşkın gözü kördür

• 31 evet 31 hayır var şu an
  • Önemli bir konuysa verilmez. Fakat normal bir şey hakkındaysa 2. şans verilir, 3. kesinlikle verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fail3d -- 10 Temmuz 2009; 18:59:33 >
  • konuyu gördüğünde, 36 evet cevabına sevinecektir eminim. Konuya mesaj gönderen, oy kullanan herkese teşekkürler.
  • Yerine göre verilebilir
  • herkez 2. bir şansı hakediyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: frenzy

konuyu gördüğünde, 36 evet cevabına sevinecektir eminim. Konuya mesaj gönderen, oy kullanan herkese teşekkürler.

Hayat hepimize farklı şeyler öğretti.
    Bana da olumluya sevinmek yerine olumsuzu iyi idrak etmeyi acı da olsa tecrübe ettirdi.

Gül bir kere kırılır.
    İkincisinde kırılmaz çünkü bir kere kırılmıştır.

Evetlere sevinecekse hayırlar bir gün tüm bu sevinci yıkacaktır.

Neyse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: frenzy

quote:

Orjinalden alıntı: tulamistad

demekki iletişim bu çiftler arasında sıfır ve hatayı yapan kişi hata olduğunu bilmiyo

Hata olarak biliyor ama, kız arkadaşının bu hatalarını bildiğinden haberi yok. Herşey süt liman sanıyor ve kendisine sadece "ne olursa olsun beni bekle" diyor.

@ hasancemal

Teşekkürler. Evet inceleyecek sakinleşebilirse. Şuan göremiyor.

@ BaRo55

Şans isteyen kişi şuan pişman değil çünkü bildiğini bilmiyor. Bu yüzden umursamıyor. Hayli umursamaz bir tavırda. Ama arkadaşımın bir yol çizmesi gerekli. Bu yolu çizmesi içinde ona bir şans vermeli. Bu şansı karşıdaki ancak şansı verdiğinde bilecektir. Ne bitirebiliyor, ne de devam edebiliyor. Çünkü onu seviyor. Aşkın gözü kördür

Bende Yukarda Dediğim Gibi Farkında İse Verilmeli Şans..Ama Senin Dediğin Durum Farkında Olmamak..O Zaman haketmiyor..Duruma Göre Verilir Şans..

• Hak etmeyen birine 2. şans değil selam verilmez.
  • Siciline bakar.
  • Hata yapmaya devam ederse ikinci bir şans verilmemelidir, eğer pişman olur ve hatalarını telafi etmek isterse ikinci bir şans verilebilir.
  • 2. bir şans yoktur olmamalıdır çünkü birkez hata yapan tekrar aynı yapar bu kadar basittir
  • Verilmelidir. 1 olay yüzünden bütün bir insanı silemessin.
  • @ The souls migration

iki arada bir derede kalıyor derken, yani ne ona bu durumu bildiğini söyleyebiliyor ve terkedebiliyor, ne de hiç bir şey yokmuş gibi davranabiliyor. Burada iki arada bir derede kalması mecazen kullanıldı. iki kişi yok yani :) Bende söylüyorum ama dinletemiyorum. Çünkü aşk bu, aşk da mantık aranmaz.

@ Ömer

Kesinlikle öyle. Ama işte gönül işi olunca durumlar değişebiliyor. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacağını kendiside biliyor. Görmediği şeyleri göstermeye çalışıyorum. Bunun için buraya konuyu açtık.
  • Kesinlikle hayır.
  • ben yazıyı okumadan evet demişim.. ama aslında hayır..çünkü can cıkar huy cıkmaz..
  • gerçi hata var hata var yani.. boynuzlamıssa direk silsin.. baska bişeyse tartısılır..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.