Bayan arkadaş soruyor: İnsanlara ikinci bir şans verilir mi ?
(En Son Oy Tarihi: 26.8.2009)
Giriş
Gerçekten pişmanlık duygusu varsa ve gerçekten bu bayan arkadaşımızı seviyorsa tabii ki evet. Ama davranışları başka duyguları başkaysa resti çeksin...
şıklar eksik adamına göre şıkkıda olması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: cridor
Bir kere yanlış başlamışsa , o öylece devam eder hiçbir şekilde değişmez bu. Bu yüzden süngeri üzerine çekip , en yakın zamanda sizin de bu stresi/arkadaşınızı bırakmanızı öneririm.
İki tarafında üzülüp stres yaşamaması için bitirmenin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Öyle de yaptım, memnunum
quote:
Orjinalden alıntı: popeye85
gerçi hata var hata var yani.. boynuzlamıssa direk silsin.. baska bişeyse tartısılır..
Aldatma yok ama, daha önceki kız arkadaşı onu aldatmış ve aldatan kızı halen unutamıyormuş sevgilisi. Yani bayan arkadaşım ile beraber ama kendisini aldatan kızıda unutamıyor ve facebook'a ekliyor, kim bilir görüşüyor belkide...
quote:
Orjinalden alıntı: ToorJi
Gerçekten pişmanlık duygusu varsa ve gerçekten bu bayan arkadaşımızı seviyorsa tabii ki evet. Ama davranışları başka duyguları başkaysa resti çeksin...
Sevmese zaten düşünmeden silerdi ki ben öyle yapardım
quote:
Orjinalden alıntı: KaPTaN_35
şıklar eksik adamına göre şıkkıda olması lazım
quote:
Aldatma yok ama, daha önceki kız arkadaşı onu aldatmış ve aldatan kızı halen unutamıyormuş sevgilisi. Yani bayan arkadaşım ile beraber ama kendisini aldatan kızıda unutamıyor ve facebook'a ekliyor, kim bilir görüşüyor belkide...
güvenmiyorsa bir kalemde silsin atsın. güveniyorsa ama yine de rahatsız oluyorsa facebook hesabındaki kızları silmesini istesin yaparsa 2 şansı versin...
quote:
Orjinalden alıntı: erco35coast güveniyorsa ama yine de rahatsız oluyorsa facebook hesabındaki kızları silmesini istesin yaparsa 2 şansı versin...
Silmiş zaten sorunca.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme