Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE [ XBOX ONE \ 360 ANA KONU ] - OYUN ÇIKTI - 7/10 GAMESPOT (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
10.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • X360 da grafikler çok yetersiz(bc2 ve bf3e göre),heist modunda oyun biyerde sıkışıp karambol oluyor,canquest haritası çok zevksiz,hotwire modu biraz hoşuma gitti onun dışında oyun silahlardan tut vuruş hissine kadar vasat ve ruhsuz full sürümde ne olur bilinmez
    Ah bad company 2de biraz daha oyuncu olsa çok harika olacakda olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modlar bana eğlenceli geldi. Ancak asiri karisiklik olusan bir oyun. 3 kere spawn olduktan sonra oyunu neredeyse takip edemiyorsunuz kim kime nerde ne zaman belli degil. Cok kalabalik iyi olmuyormus battlefield 4de savas temasi oldugundan herhalde cok daha iyiydi bu durum. Tabi maplere modlara alisinca daha guzel de gelebilir oyun. Ancak AA eksikligi genel olarak sehirde gectigi icin BF4 den cok daha belirgin. bir catidan diger catinin ucunu arada demir parmaklik vs varsa gormek neredeyse imkansiz. Oyun boyle AA eksikligi ile cikarsa alinmaz bence.

• Ilk basta oyun hosuma gider gibi oldu sonra bf4 gibi oldugu hissine kapildim.scoreboard,takimlarin almplemleri ve kusbakisi harita bf4'e göre daha özensiz olmus sanki..

• Saatlerdir arkadaşlarımla oynuyoruz ve biz bf4 den daha iyi bulduk. Geliştirilmesi gereksede sabit 60,daha yuksek çözünürlük ve daha net renk paleti sayesinde göze daha çok hitap ediyor,oynamak kolaylaşıyor. Silah dengesizlikleri biraz var . Oyun daha hızlı daha heyecanlı ve araç kullanmak cok eğlenceli . (Radyo müzikleri mükemmel ) . Ha hala next gen değil ama bf4 göre olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

Hakkatten şu otomatik kayıt işini nasıl kapatıyoruz, rezalet otu moku kaydediyor resmen

http://m.youtube.com/watch?v=8fYaPkF2DUs

• Teşekkür ettim hocam
  • Bira daha vakit gecitdikten sonra sevdim oyunu...soygun modu cok keyfli.biraz hizlanmasi bu konsopte oturmuş.Biraz aa duzelirse tadindan yenmez:)

• Grafikler berbat tam sürümü böyle olursa yandık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam sürüme çok çok yakın denmişti Open Beta, yani böyle çöp çıkabilir grafikleri
  • Oyunu cok begendim. Özellikle catisma üzerine kurulu olmasi, dolayisiyla devamli sicak catisma halinde olmaniza neden oluyor. Grafikler yeterli, en azindan temiz. Bf4 ü severek oynayan biri olarak full sürümünü heyecanla bekliyorum.

• Ya beyler, grafiğe bu kadar takıyorsunuzda; 32vs32 conquest ten bahsediyoruz. Bilmem kaçbin p 20-25 fps ler de suruneceğine bu grafikler ile yağ gibi akmasını tercih ederim açıkçası. Oyun vuruş hissi olsun, harita duzeni olsun kesinlikle bf4 ten kötü değil ki sadece 2 harita oynadık.

• Oyunda bi cs tadi alan benmiyim?yanliz araclarda muzikler cok iyi olmuş:))

• Oyun sarmadı açıkçası bf4 e devam

• bf4 den farklı bi oyun gibi olmuş vuruş hissi, silah kullanımı. heist mod oynadım biraz hoşuma gitti. sniper çok güçlü yalnız sinek gibi avlıyosun adamları. bf 4 e göre daha arcade gibi geldi oyun. grafiklerde çözünürlük biraz daha iyi. muhtemelen alırım oyunu
  • Adi MoH:Hardline olsa iyiymiş aslinda.Belkide oyle dusunduler ama satiş korkusu yuzunden Battlefield koydular.

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Adi MoH:Hardline olsa iyiymiş aslinda.Belkide oyle dusunduler ama satiş korkusu yuzunden Battlefield koydular.

Katılıyorum, Moh adında böyle bir oyun çıkarılabilirdi.
  • Bugün daha vakit harcayarak oynama fırsatı buldum. Herşeye rağmen eğlenceli. Oynarken eğleniyorsunuz. Squadla falan daha eğlenceli olabilir. Fakat yıl 2015, konsollar çıkalı 1.5 2 sene olucak şu görüntü ayıp olmuş. Heist daha iyi ama CQL'de durum bu..

BATTLEFIELD: HARDLINE [ XBOX ONE \ 360 ANA KONU ] - OYUN ÇIKTI - 7/10 GAMESPOT

BATTLEFIELD: HARDLINE [ XBOX ONE \ 360 ANA KONU ] - OYUN ÇIKTI - 7/10 GAMESPOT

Full versionda işllah böyle değildir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Şubat 2015; 19:27:56 >

• Şu haliyle bizimle dalga geçtiklerini düşünüyorum. Fikir güzel, tanıtım harika ancak işleyiş berbat. Oyunda vuruş hissi diye birşey bırakmamışlar, biraz hızlandığı doğru ancak gerekte yok bence BF4 tam kıvamında.

Elimin altında BF4 varken banka soyacağım diye hardline almam. İlla soygun yapacaksam, Serhatın dediği gibi GTAV oynarım daha iyi . FULL versiyonu grafik olarak BF4ü yakalayacaksa (ki biz daha iyi olmasını bekliyorduk malum baya zaman geçti üzerinden) ucuzlayınca alınır. Ancak büyük merakla beklediğimiz oyun şu haliyle tam bir rezalet.
  • Oyun XboxOne'da 720p PS4 te 900p 60fps de çalışacak.AA eksikliğide EA hediyesi olucak.

Tereddutlerim vardı oyundan.Şimdi hayatta almam artık.

60 fps yi tutturmak için çözünürlükten feragat etmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 4 Şubat 2015; 21:14:01 >
  • Yapimcilar 1080p demislerdi?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.