Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE [ XBOX ONE \ 360 ANA KONU ] - OYUN ÇIKTI - 7/10 GAMESPOT (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
10.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bad company 2yi oynamadim hic. oyle bir anlatiyorsunuz bc3 gelsin de benim gibi daha onceden oynamayanlar da oynasin. Herhalde 5 yil goturur oyun bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun betası 900p olacağı, resmi çıkışı için ise 1080p hedeflendiği ign de okumuştum.

• TheArmy32 kullanıcısına yanıt
    Bende 2 3 ay kadar oynadim gercekten cok keyifli ve taktiksel bir oyundu. Rush modu cok tutuluyordu o zamanlar. :)

• TheArmy32 kullanıcısına yanıt
    Anlata anlata içine oturttuk hehehe

• Benim anlamadigim madem bu kadar ragbet var neden oyunu yapmiyorlar. hem onlar icin hemde bizim icin iyi olur. Onlar daha cok kazanir biz daha cok egleniriz

• Bence bad company 2 muziklerinin bile.ayri bir havasi vardi.pcde sömürmüştüm oyunu:)cok keyfliydi.

• BC2 gibisi gelmedi bence de, BF3 ve BF4'de o havayı hiçbir zaman alamadım.
  • Beta geldi beyler, bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

Beta geldi beyler, bilginize

kaç gb
  • Jude Law kullanıcısına yanıt
    10.95gb Demolar kısmından indirilebilir şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3M4NIMAL

10.95gb Demolar kısmından indirilebilir şu anda.

kota gene gidecek neyse bi millet indirsin yorumlara göre indiririm . kaç harita var. oyun nasıl oynayan varsa yorumlar bekleniyor. bf4 den farkı ne mesela oynanış olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 3 Şubat 2015; 10:20:12 >
  • İndirmeye başladım bakalım akşama oynarım artık. Umarım 5 gün için indirdiğimiz 10 GB'ye değer :)

• Yabanci forumlarda yok mu acaba grafikler ve oynanisla ilgili yorumlar ? İllaki indirip oynayan olmuştur.

• Ortalama 1 saatir oynuyorum oyun genel anlamda ben begendim özellikle konsepti hosuma gitti bana counter gunlerini hatirlatti biraz..
    Grafik olarak bf4 ten bi tik ilerde ama aman aman bi fark yok ki maalesef aa eksikligi gene var.
    haritalar guzel geldi bana ama genede yeni bir oyun olmadigi belli.Dlc tadinda.Bf4 kopyala yapistir oldugu hemen hissediliyor.
    Edit:Grafik gene haritadan haritaya degisiyor ama aa eksikligi can sıkıcı.Dinamik-hareketli ve hizli bir oyun olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 3 Şubat 2015; 12:30:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Ortalama 1 saatir oynuyorum oyun genel anlamda ben begendim özellikle konsepti hosuma gitti bana counter gunlerini hatirlatti biraz..
    Grafik olarak bf4 ten bi tik ilerde ama aman aman bi fark yok ki maalesef aa eksikligi gene var.
    haritalar guzel geldi bana ama genede yeni bir oyun olmadigi belli.Dlc tadinda.Bf4 kopyala yapistir oldugu hemen hissediliyor.
    Edit:Grafik gene haritadan haritaya degisiyor ama aa eksikligi can sıkıcı.Dinamik-hareketli ve hizli bir oyun olmus.

teşekkürler, yine aynı şey grafikler yetersiz
  • Akşam saat 23:00 gibi oynamak isteyen varsa toplanalım beyler.

• Olmamis dlc gibi oyun.bf4 varken 60 dolar verilmez

• Grafikler ve aa beta oldugu icin eksiktir bence. Kaplamalar vs kotu zaten suan.

Oynanis olarak biraz hizlanmis. Alistikca guzel geliyor oyun. Biraz oynamak lazim ama vurus hissi yine cok zayif. Ilk betada bile daha iyiydi sanki. Silahi hissediyordun tasirkanen falan. Şimdi o his olmadi bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Grafikler ve aa beta oldugu icin eksiktir bence. Kaplamalar vs kotu zaten suan.

Oynanis olarak biraz hizlanmis. Alistikca guzel geliyor oyun. Biraz oynamak lazim ama vurus hissi yine cok zayif. Ilk betada bile daha iyiydi sanki. Silahi hissediyordun tasirkanen falan. Şimdi o his olmadi bende.

grafik konusunda bir tweet de bu son betanın finale çok yakın olduğunu (yani bir değişiklik olacağını sanmıyorum) belirtmişler. yabancı forumlarda gördüm bulursam koyacağım.
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Belirten yapimci firma degilse pek guvenmem. :)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.