Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE [ XBOX ONE \ 360 ANA KONU ] - OYUN ÇIKTI - 7/10 GAMESPOT (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
10.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Belirten yapimci firma degilse pek guvenmem. :)

https://twitter.com/dirtydeathdog

şu üyelikten yazmışlardı.

https://twitter.com/dirtydeathdog/status/560540114011443201

• Guzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vurus hissi bf4 göre düsük.birde silah tepmeleri bf4 gore bayagiaz adam vumak kolay geldi bf4 oranla.sicak temas sevenler icin guzel bir tema olucaga benziyor.ozellikle bf4 te adim basi tanktan heliden sıkılanlar icin:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Vurus hissi bf4 göre düsük.birde silah tepmeleri bf4 gore bayagiaz adam vumak kolay geldi bf4 oranla.sicak temas sevenler icin guzel bir tema olucaga benziyor.ozellikle bf4 te adim basi tanktan heliden sıkılanlar icin:)

TANK HELİ YOKSA BENİM İÇİN İYİ AMA BUNDADA ARABALAR VARDI VİDEODA yine araca dayalı gibi geldi oyun. caps açık kalmış
  • Araba ve heli var ama bazen bf4 te adim adamiyorsun bunda okadar etkin degiller gibi geldi bana.daha cok yuz yuze savaş ortami var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 3 Şubat 2015; 14:47:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Araba ve heli var ama bazen bf4 te adim adamiyorsun bunda okadar etkin degiller gibi geldi bana.daha cok yuz yuze savaş ortami var.

öyleyse iyi face to face severim.
  • Oyun yağ gibi akiyor frame derdi yok

• Ben de betayi oynayanlardan olarak fikirlerimi belirteyim hemen.

Oyunun yag gibi aktigi dogrudur, 64 kisilik modda bile BF4'teki kadar frame dususlerine rastlamadim.

Oyun daha cok yuzyuze catismalar uzerine kurulu gibi. Conquest Large'da bile oyunu domine edecek araclar yok. Oyun sadece aksiyon ve hiz uzerine kurulu, araclar da buna gore tasarlanmis. BF4'ten cok daha hizli bir oyun bizleri bekliyor.

CQL demisken modlardan da bahsedeyim. Hotwire ve Heist muthis eglenceli ve betadaki haritalarin yapilarina uygun olmus. Ozellikle Hotwire efsane bir mod. Fakat klasik CQL icin aynisini soyleyemem, betadaki harita (Dust Bowl) 64 kisi icin fazla kucuk, kaostan baska birsey olmuyor oyunda.

Onun disinda silah tepmelerinde vs. ben cok buyuk farklar goremedim. Oyunda netcode'a bagli problemler de yok gibi duruyor simdilik. Tek sorun CQL gibi bir BF klasiginin bu oyunda cok oynanmayacagi gibi duruyor. Tabii bu daha beta, neler olur bilinmez.

• Oyun dedikleri gibi 900p mi?

• Grafiklerde degisim beklemeyin bence final versiyonunda, boyle cikacaktir oyun.

• beta 5 gün açık olacakmış indirmekten vazgeçtim çıkınca alırız artık
  • Visceral hala emin değil net konuşmuyor 1080p/60 fps konusunda.
    beta ps4/xb1'da 900 p'de çalışıyormuş.
  • 900p olsun önemli degil yeterki göze cok batan aa düzeltsinler yeterli bence.

• BF4'e kötü diyordum, bu ondan da beter. Bir saatte 17 tane video kaydetmiş.
  • Hakkatten şu otomatik kayıt işini nasıl kapatıyoruz, rezalet otu moku kaydediyor resmen
  • İyi bir oyun değil ama ben genel olarak modları eğlenceli buldum. Bikaç değişikliğe gidilmeden piyasaya çıkarsa uzun ömürlü olmayabilir.

Lag yok, frame düşmesi yok, matchmaking süreleri çok kısa o yönden oynanış çok iyi. Fakat vuruş hissi BF4'den daha kötü. Grafiklerde malesef eski nesilden farksız.

Modlara gelirsek, heistlerde harita küçük ve çatışmalar haritanın geneline yayılmış durumda değil. Polisler habire spawn olup banka kasasına geliyorlar, hırsızlar habire spawn olup banka kasasına geliyolar. 40dklık oyunun 35 dksı aynı 10 metre karelik yerde körlemesine çatışma ile geçiyor. Buna bide gereksiz derecede çok adam koyup 16vs16 olması eklenince sonuç tam bi keşmekeş, kimkime dumduma gibi durum olmuş. Seçtiğin perklerin equipmentların hiçbi numarası kalmamış böyle olunca. Heist modu 8vs8 olup Counter Strike misali spawn olmadan round şeklinde yapılması gerekirmiş.

60 dolardan piyasa çıkacak olucağını göz önüne alırsak hemen çıktığı gibi alınacak bi oyun değil bana göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 3 Şubat 2015; 18:24:00 >

• 16v16 yine nispeten iyi hocam, CQL oynamayı denediniz mi bilmiyorum. Oynanmayacak derecede kötü şu an, kaostan başka birşey yok.
  • Legend is coming

• quote:

Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

16v16 yine nispeten iyi hocam, CQL oynamayı denediniz mi bilmiyorum. Oynanmayacak derecede kötü şu an, kaostan başka birşey yok.

Evet genel olarak bi adam fazlalılığı var Belki full sürüme daha büyük cql haritaları koyarlar ise kısmen biraz daha rahatlayabilir. Fakat heistin bu şekilde çıkmaması lazım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.