Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE [ XBOX ONE \ 360 ANA KONU ] - OYUN ÇIKTI - 7/10 GAMESPOT (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
10.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Xbox yine gucunu ortaya koymus.

yil olmus 2015 hala 720 p oyun

Tüm sürümde değişebilir hacu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Xbox yine gucunu ortaya koymus.

yil olmus 2015 hala 720 p oyun

900p nin aşağısı, seni kesmiyor herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox forumunda Xbox adına konuşup yorum yapıyorum, illa biri gelip alıntılayıp PS diyor arkadaş. Pes vallahi!

Forumunu da geçtım, başlıkta kocaman "XBOX ONE / 360 ANA KONU" yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 8 Şubat 2015; 20:47:43 >
  • Oyunu seven çok eğlendim diyen kimseyi yargılamak haddim değil kimse sözümü yanlış anlamasın ama, BERBAT ötesi bir oyun olmuş arkadaşlar. Şu anda oynuyorum betanın son saatleri. Halen acaba alınırmı diye zorluyorum kendimi ama BF4 çıkışından daha sorunlu bu oyun şu anda. Oyunun çıkışına 1 ay kala oyun ilk Betadan geri gitmiş Alfa seviyesi hatalar, netcode mu dersiniz lag'mı dersiniz BF4'ten daha beter. Spawn sistemi zorunlu. Kaç kere spawn olur olmaz öldüm. Kaç kere odada kapalı açılarda öldüm. Adam yanımda yada karşımda şarjör boşaltıyorum bana dönüp 2 mermi sıkmadan ölüyorum. Oyuna 60 dolar verirseniz paranıza yazık olur hakikaten. Hem bu oyun o parayı haketmiyor şu haliyle çok sorunlu oynayamazsınız düzeltilmeden. Hemde o para etmez 30 dolar olur patch ile düzelir 1-2 sene içinde BF gibi o zaman alınır derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 9 Şubat 2015; 0:02:25 >
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt
    Oyunda bağlantı sorunu yok 64 kişi ile 0 lag var sizin bağlantı ayarlarınız cortlamış sanırım...

• Valla hocam çok yanılıyorsun. Hatta ilk akşam forumdan heaven black'le birlikte oynadık oda lagdan çıktı. Benim ayarlar open NAT hiçbir sorun yok. Sadece bendemi sorun var olabilir ben çok iyi bir oyuncu değilim araştırdım biraz yabancı forumlarda çok şikayet eden var aynı sorunlardan. Hiç öyle sorunsuz bir oyun değil malesef.
    Biz arkadaşlarla onlarca maç yaptık hiç sorun yaşamadık beta diye olabilir mi diyeceğim de hiç sanmıyorum.

• bende lag yok bağlantı çok iyi . fiber netim
  • Sadece Lag değil benim bahsettiğim. Netcode deniyor sanırım karşı karşıya gelince aşırı çabuk ölüyorum. Normalde karşımdakinin bir mermi sıkacağı zamanda ölüyorum headshotta değil koldan vuruyor mesela
  • Lag var natcode çok kötü. Bu problemler düzeltilmezse alınmaz ama oyun eğlenceli abi ya konuşmalar, müzikler hele hele arkadaşlarınla hotwired a girdiğinde çok eğleniyorsun. Heist de öyle. Dediğim gibi teknik problemler düzeltilirse ben düşünebilirim oyunu. Ama kesinlikle ilk çıktığı gibi alınmaz.
    Doğru hocam netcode oluyor ama şöyle birşey var aynı şeyi farkında olmadan biz de yapıyoruz karşıdaki adama Ama bu demek değildir ki sinir bozucu bir şey değil.
  • TheArmy32 kullanıcısına yanıt
    Hocam eğlenceli lafım yok bende Heist'i çok sevdim hızlı güzel araç yok soygun falan ama oyun zaten 60 dolar haketmezken birde böyle sorunlu çıkarsa asla alınmaz. Hatta olan BF5 bekleyenlere olur benim gibi. DICE batarsa çok üzülürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3M4NIMAL

Sadece Lag değil benim bahsettiğim. Netcode deniyor sanırım karşı karşıya gelince aşırı çabuk ölüyorum. Normalde karşımdakinin bir mermi sıkacağı zamanda ölüyorum headshotta değil koldan vuruyor mesela

Frosbite 3.5 'un kendisi sorunlu...Dice ne zaman yeni motor çıkartır, ancak o zaman bu netcode problemi gidebilir..Patch ile çözülecek bir olay değil motoru o kadar aceleye getirmişlerki neresinden tutsan elinde kalıyor..BF 4 betada 2 yıl önce gördüğüm sorunlar oyunda hala devam ediyor..

Hardline için ise 60$ asla vermem..Oyun 360 oyunundan farksz..BF 3 Hd paketiyle daha iyi gözüküyordu 360'da..Modlara gelecek olursak , Heist tam karambol, Hotwire çok kısa sürede sıktı beni , Conquest Large içinde BF 4 var zaten..Alan arkaaşlara iyi eğlenceler..Be 20$ seviyelerine inince almayı düşünüyorum ki çok da uzun sürmeyecektir bu oyunun ucuzlaması..

• quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

quote:

Sadece Lag değil benim bahsettiğim. Netcode deniyor sanırım karşı karşıya gelince aşırı çabuk ölüyorum. Normalde karşımdakinin bir mermi sıkacağı zamanda ölüyorum headshotta değil koldan vuruyor mesela

Frosbite 3.5 'un kendisi sorunlu...Dice ne zaman yeni motor çıkartır, ancak o zaman bu netcode problemi gidebilir..Patch ile çözülecek bir olay değil motoru o kadar aceleye getirmişlerki neresinden tutsan elinde kalıyor..BF 4 betada 2 yıl önce gördüğüm sorunlar oyunda hala devam ediyor..

Hardline için ise 60$ asla vermem..Oyun 360 oyunundan farksz..BF 3 Hd paketiyle daha iyi gözüküyordu 360'da..Modlara gelecek olursak , Heist tam karambol, Hotwire çok kısa sürede sıktı beni , Conquest Large içinde BF 4 var zaten..Alan arkaaşlara iyi eğlenceler..Be 20$ seviyelerine inince almayı düşünüyorum ki çok da uzun sürmeyecektir bu oyunun ucuzlaması..

dün 30 diyordun bir 10 dolar daha düşürdün bakıyorum :)

heist modu hakkaten ortadoğu ve balkanların en karambol modu olmuş

• oyun tam sürüm ne zaman çıkıyor. beta kapanacak diye duymuştum bittimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: berky88

quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

quote:

dün 30 diyordun bir 10 dolar daha düşürdün bakıyorum :)

heist modu hakkaten ortadoğu ve balkanların en karambol modu olmuş

Oyun çıkana kadar dolar 2.50 olur hacı..20$ yeni sınırım bu oyun için..Fazlası oturur bana..

• DeathFor81 kullanıcısına yanıt
    Beta bitti hocam. Tam surumu ise 17 Mart.

• quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Beta bitti hocam. Tam surumu ise 17 Mart.

eyvallah sağol bf4 e devam öyleyse
  • DeathFor81 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Iyi oyunlar. :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.