Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
1
Favori
31.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun tahmin ettiğim gibi muhteşem olmuş, Hard modda başladım resmen gerçek savaşın içine giriyorsunuz. Kısaca; Single olarak kaliteli, multisi zaten tartışılmaz en iyisidir.. Oynayın, oynattırın bu oyunu. Bir kaç resimde ben çektim ;

Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 4 Mart 2010; 16:49:05 >

• Acaba Cod MW 2 de olmıyan split screen campaing modu mevcutmudur bunda yada yine sadece special opss tarzımı split screen
  • Battlefield Bad Company 2 de uçak kullanılıyormu.
    Eski bir BF2 oyuncusu olarak tüm araçların olmasını isterim.

BF2'de 99,359 leş ve 566 gün helikopter deneyimim var.Ne büyük marifet
  • quote:

Orijinalden alıntı: kes123kin

Acaba Cod MW 2 de olmıyan split screen campaing modu mevcutmudur bunda yada yine sadece special opss tarzımı split screen

Hiçbir mode için splitscreen seçeneği yok.
  • Grafikler bilgisayarda daha güzel fakat şu joystick'le oynaması ayrı bir keyif.Sırf bu nedenle joystick için pc wireless aparatı aldım.Pc'dede joy optimizasyonu berbat rt lt ile sağa sola dönüş zorunlu,ayarlanmıyor.xbox'da joyla kontrol daha keyifli.pc'deki gibi klavyede tuş aramıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B3N3T0 -- 4 Mart 2010; 22:24:50 >
  • Arkadaşlar yarın akşam saat 10 gibi live girip multi oynabilir miyim?birde xbox live lag olur mu giren varmı xbox live multisine?
  • SolidEye007ın verdiği sslerdeki son yere gelip bıraktım ben de. İlk oyunu oynamamıştım. Oyun genel olarak çok güzel ama bu kısa zaman içindeki ekrar kararıp yaptığı geçişler çok sıkıcı geldi bana. Hiç özgür değilsiniz oyunda. Zaten open world olmadığını biliyordum ama git şunu yap -ekran kararır- ekran gelir- git bunu yap, bu noktaya gel bitsin bölüm vs. biraz sıktı beni açıkçası.
  • Beyler bu karlı bölümde, adamımız donuyor önü falan görünmüyor nasıl geçicez burayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

Beyler bu karlı bölümde, adamımız donuyor önü falan görünmüyor nasıl geçicez burayı

Evlere gir,bıçakla kapıları kır
  • arkadaşlar multi serverlar açık mı? yoksa bir tek bende mi bağlanmıyor?
  • Oyunun single modu accayip sarmış bulunmakta. Karlı bölüme hayran kaldım diyebilirim. Donmamak için bir kulübeden diğerine koşarken müthiş bir duygu yaşattı. Bir sonraki kulübeye gelmeden açıyorum bombaatarı, sallıyorum bir bomba, dalıyorum içeriye. Sağ kalan varsa temizleyip hemen şömine keyfi yapıyorum. Isınınca diğer kulübeye, sonra diğerine derken bir de bölümü ölmeden bitirince (normal mode) bölüme hayran kaldım. Sonra Ormanın içindeki bölümlerde gözcü kulelerine çıkıp indireyim birkaç kişi dedim. Uzun namluluyu alıp dürbünü açtığımda güneş ışığının çatılardan yansıyıp insanın gözünü alışı da çok hoş düşünülmüş. Çöldeki grafikler de hoşuma gitti bayağı. Bazı yerlerde kum fırtınası öyle etkili oluyor ki önünüzü bile göremiyorsunuz. Ve anladım ki single mode o kadar kısa değilmiş. Bayağı oynadım ha bitti bitecek derken yeni bölümler açılıyor MW2'yi pek oynayamamış birisi olarak (galiba cod4'e aşık olduktan sonra fazla beklentiye girmemden kaynaklandı) oyun mükemmel olmuş. Multisini düşünemiyorum bile

• Hard bana o kadar zor gelmedi. Bitirince daha zor bir seviye açılıyor mu acaba? Mw2deki hardeneddan daha kolay gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

Beyler bu karlı bölümde, adamımız donuyor önü falan görünmüyor nasıl geçicez burayı

İki bekleme yeri var varilleri patlat ısın mutlaka buralarda ısınmadan geçemezsin. sürekli işaret ışıklarını takip edeceksin.
  • Oyuna yeni başladım ormandaki atmosfer ve grafik çok hoşuma gitti hele hele sular bana gerçek gibi geldi ama işin ilginç yanı bu detayı atlamayan adamlar guneşli bi yerde giderken ağaçların kare kare ve kırık gölgelerini nasıl böyle kötu yapmışlar anlamış değilim :-)
  • @arkas saolasın geçmiştim orayı evlere girerek Oyunu bende az önce bitirdim genel olarak oyun iyi bence. Bir de multiplayer oynayabilseydik çok daha iyi olucaktı. Oyunda gözüme çarpan en büyük eksiklik takım arkadaşlarımızla olan uyum sorunu bence. Ben çatışmaya giriyorum bitiriyorum anca geliyorlar arkamdan..
  • arkadaşlar online oynayanlar eklerse sevinirim GT:pudink3
  • oyun yani hic bir sekilde tek xbox da split screen oynanmıyormu ?
  • ARKADAŞLAR OYUNU ELİNDE BULUNANLARIN BİR GAMETAG LİSTESİ CIKARSAK ÇOK GÜZEL OLUR.......bENDE VAR
  • Yapalım bu akşam gamertag imzada
  • sesler çok iyi fizik motoru çok hoşuma gitti vurma hissini çok güzel veriyor
    ancak malesef silah geliştirme vs şeyleri yok barakalar genelde bomboş adam akıllı bir şey arayıp bulamıyoruz tekdüze bir oyun olmuş cod a göre
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.