Şimdi Ara

Battlefield 6 şimdiden Steam'de 605 bin ön sipariş aldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bir akıllı sensin....
    BU FAZLA AKILLI ARKADAŞA HAKARET ETTİĞİ İÇİN CEZA VERECEK SORUMLULUK SAHİBİ BİR FORUM YÖNETİCİSİ YOK MU, BU KADAR MI ÇİFTLİK OLDU DH?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratBayrakçı -- 14 Ağustos 2025; 15:49:15 >
  • Oyun çok çok iyi. Pre order mızı yaptık...10 Ekim gelmez valla...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar oyuna laf etmiyor fiyatina ediyor , klasik turk kafasi , senin bu fiyata almana neden olan o firma degil ilk bunu ogren sonra cevap ver , oyun guzel olmus biz sevdik hem bf ciyiz hem codcu ama bf yi daha cok seviyoruz ( takim oyunu , araclar vb) deli gibi onsiparis olucak cunku cod askeri tarzini coktan bozdu ama bf ben askeri tarzim diyor en basiti buradan baya kitle alicak , ha dunyanin en iyi bf si diyen yok , en iyi sıcramayi bf 3 yapmistir , bf1 ile bunu kiyaslayanlari anlamiyorum birisi 1. Dunya savasi digeri gunumuz zamanlari , tabikide oynanis vb farkli olucak , paran yoksa bekle , paran varsa keyif al ozetle bu , kendini kandirma

• Ben anlamıyorum

2042 bana taş gibi geliyorken ben bunu beğenemedim. Sprint bi kere çok yavaş geliyor bana, bf3 ve 2042 akıcılığı göremedim

Hud ve renk paleti çok renksiz, 2042 de en azından karakterler çok netti, assault zenci kadın, medic erkek (kadında olabiliyodu) bazukacı direkt mükremin abi gibi, sniperda full kamuflaj

Bunda hepsi birbirinin kopyası gibi

• Allah'ın belası tetik nasıl kapanıyor bilen söylesin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin bolgesinde 268 yuan (1500 TL). Bölge degisikligiyle oradan alınabilir. 3000 TL hicbir oyun etmez. 70 dolar da etmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 'BF1 bundan daha iyi' yok işte '2042 daha zevkliydi' diyenlerin BF'den bir halt anlamadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. Kardeşim sen daha BF1 ve 2042'yi yeni indirimden 5 dolara alıp oynamaya başlarken biz zamanında BF3 metro ve operation firestorm haritalarında ne mücadeleler verdik. Beğenmediysen ve oyunu alacak paran da yoksa dön kardeşim LoL'üne Valorant'ına yada ne bileyim Fortnite'ına. BF3 ve 4 kadar GOAT olmasa da gerçek BF hayranlarının sevdiği ve yüzlerce saat oynayacağı bir oyun olmuş. Şimdiden betada 50 saat oynama süresine ulaştım ki zaten çoktan ön siparişi de verdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Comanadnte -- 15 Ağustos 2025; 17:36:52 >
  • Aynen kanzi, "no pre orders"

• Beta'yı 16 GB Ram, RX550 4 GB Ekran kartıyla sürücü güncellemesini değiştirince açtı ama esas oyunda nolacak?COD gibi değil, Battlefield 3 -4 arası olmuş.

• Ben eskiden oynadıydım Bf 4'ü yıllar sonra Epic Game'e üye olup 70 lirayken aldım daha yüklemedim.

• BF3 ve 4'ü sevenler alsın beni sardı. Tek şikayetim helikopter kullanımı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Open Beta süreli mi? Yani bu hafta sonu geçince kapanacak mı?

• RaptorFX kullanıcısına yanıt

Open Beta available August 9-10 and 14-17

Yarın kapatacaklar muhtemelen.

• bende betada siyah ekran çıkıyo napcaz

• zugu kullanıcısına yanıt
    Ps. Dualsense triggerlar mi hocam

• bende betada siyah ekran çıkıyo napcz leptop bu

• Red Comanadnte R kullanıcısına yanıt
    Haddini bil sen önce kendin bişey bilmediğine yemin et. Biz bad company 2 çıktığında kanlı canlıda oynadık bf3 de oynadık metroda hatta bad company 2 nin yıkımları bf3 de bile doğru düzgün yoktu. Mw3 ile bf3 ün aynı çıktığı dönemde activisonın “piyasa grafik motoru değil oyun sunuyoruz” dediği dönemleride biliriz. 560ti, i5 3570k ile gayette o dönemin içindeydik

Bi kere “HUD” denen kavramın bi farkına var. Bf6 denen oyunda ne hud var ne renk paleti var ne başka bişey. Operatörler resmen 4 üz olmuşlar bide bf2042 deki operatörlerin netliğine ayrımına bak

Oyunda sayısal can yok, bf2042 de vardı, ayrıca maplerin hepsi mi call of duty al azahad vari olur? Bf2042 de mapler “ben bfyim” diye bağıran cinstendi

oyun sonu progression görselleri bile rezalet. Bf2042 nin menüsünden tut huduna kadar kaliteli. Bf3 bc2 yi saymıyorum bile ama 2042 yine kaliteliydi. Oyun içerisinde çatışıyorum kim medic kim engineer kim assault belli değil 4 sınıfın 4 üde aynı asker gibi

Bu oyuna kaliteli demek için renk körü + önceki bfleri oynamamış olmak gerekiyor. Silah customization bile siyah beyaz beşiktaş vari. Nerde o bf nin özü “mavi”lik? Yok. Ben 2042 yi geri yükleyerek kendimi ödüllendirirmişim

Aşağıya bırakıyorum görselleri anlayan anlar beni;

BF6 sınıflar
    Battlefield 6 şimdiden Steam'de 605 bin ön sipariş aldı
    BF2042 sınıflar

BF6 HUD
    BF 2042 HUD

BF6 Menu settings (renksizlik diz boyu)
    Bf2042 settings

Bf6 lobi
    Bf2042 lobi ❤️

Gidip steamden bf2042 ye 5 yıldız basıp güzel bi yorum yazmaya gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 17 Ağustos 2025; 19:27:29 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.