|
Battlefield 6 şimdiden Steam'de 605 bin ön sipariş aldı

-
-
Oyunun aksiyonu ve optimizasyonu güzel olsa da, beta'daki haritalar küçüktü. Fazla kaos vardı. Ayrıca F-16 biraz garipti ve heli'lerin kontrolü kötüydü. Helide dümen kontrolünü mouse'la yapıyoruz falan. Benim gibi bir araç fanı için iyi değil.
Ön sipariş zaten vermem, ama şu durumda ilk günden alacağımı da sanmıyorum. Yarı fiyata inince alırım. O ara zaten bir sürü harita gelir. Oyun anca kendini bulur.
Not: Tam sürümdeki Firestorm ve Mirak Valley gibi büyük haritalar fikrimi değiştirebilir. O haritalarda, BF4'teki gibi attack plane'ler olursa o zaman akabilir
(A-10, SU-25, Fantan vb)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 13 Ağustos 2025; 19:54:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok feci şişirilen bir oyun. Yer gök BF6 oldu, PR'ı iyi yapılıyor.
-
3 bin liraaa
var mı alan
-
İyi hype'landı. Yüzlerce saat BF1, 3, 4 oynadım. Farklı bir şeyler olması ümidi ile girdim ama oynarken çok sıkıldım ve 2 saat sonra sildim. Değişik bir mekanik koyar insan bari. Neyse seneye 200 TL'ye falan düşerse en fazla alınır, hakkı o dur.
-
Valla vpn mpn ukrayna falan fisman 1600 e aldik. “Önsiparişi verdik. “
Tüm serileri çocukluktan bu yana oynayan biri olarak harbi olmuş dedim.
2 gün oynadik hemen ne oldunu bittini demek lazim belki ama umutluyuz be . Hadi bakalim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ZABAHAAAA KADAR BURDAYIZXXZZ IELEKFKFL
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu millet geçmişten ders almayıp yine ön sipariş vermiş😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Betayı oynamadıgın belli oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oynadım bf3-4 bugün grafik yenilense daha iyi olur
-
Bf1 e devam. Bir 3 5 yıl sonrada bunu oynarız artık. Daha bf4 ü oynamadım.
Rezaletttin rezaleti oyun 900 saati geçkin bf1 oynadım bf2042de oynadım ama asla bunların yanına yaklaşamaz hele bf1 in yanına gram yaklaşamaz açıl betayı 1 saati bile dolmadan sildim kimin ne yaptığı belli değil vuruş hissi berbatın ötesinde kim nerden vurduğu belli bile değil 300 400 inerse anca öyle alınır ama şu an en berbat battelfield olmuş
Emin misin?
Çok feci şişirilen bir oyun. Yer gök BF6 oldu, PR'ı iyi yapılıyor.
|
Oyunun aksiyonu ve optimizasyonu güzel olsa da, beta'daki haritalar küçüktü. Fazla kaos vardı. Ayrıca F-16 biraz garipti ve heli'lerin kontrolü kötüydü. Helide dümen kontrolünü mouse'la yapıyoruz falan. Benim gibi bir araç fanı için iyi değil. Ön sipariş zaten vermem, ama şu durumda ilk günden alacağımı da sanmıyorum. Yarı fiyata inince alırım. O ara zaten bir sürü harita gelir. Oyun anca kendini bulur. Not: Tam sürümdeki Firestorm ve Mirak Valley gibi büyük haritalar fikrimi değiştirebilir. O haritalarda, BF4'teki gibi attack plane'ler olursa o zaman akabilir |
İyi hype'landı. Yüzlerce saat BF1, 3, 4 oynadım. Farklı bir şeyler olması ümidi ile girdim ama oynarken çok sıkıldım ve 2 saat sonra sildim. Değişik bir mekanik koyar insan bari. Neyse seneye 200 TL'ye falan düşerse en fazla alınır, hakkı o dur.
|
Bf1 e devam. Bir 3 5 yıl sonrada bunu oynarız artık. Daha bf4 ü oynamadım.
|
Rezaletttin rezaleti oyun 900 saati geçkin bf1 oynadım bf2042de oynadım ama asla bunların yanına yaklaşamaz hele bf1 in yanına gram yaklaşamaz açıl betayı 1 saati bile dolmadan sildim kimin ne yaptığı belli değil vuruş hissi berbatın ötesinde kim nerden vurduğu belli bile değil 300 400 inerse anca öyle alınır ama şu an en berbat battelfield olmuş
|
'BF1 bundan daha iyi' yok işte '2042 daha zevkliydi' diyenlerin BF'den bir halt anlamadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. Kardeşim sen daha BF1 ve 2042'yi yeni indirimden 5 dolara alıp oynamaya başlarken biz zamanında BF3 metro ve operation firestorm haritalarında ne mücadeleler verdik. Beğenmediysen ve oyunu alacak paran da yoksa dön kardeşim LoL'üne Valorant'ına yada ne bileyim Fortnite'ına. BF3 ve 4 kadar GOAT olmasa da gerçek BF hayranlarının sevdiği ve yüzlerce saat oynayacağı bir oyun olmuş. Şimdiden betada 50 saat oynama süresine ulaştım ki zaten çoktan ön siparişi de verdik.
|
Benzer içerikler
- e devlet internet iptali
- whatsapp yeni güncelleme 2025
- instagram hesap kurtarma
- apple haritalar
- whatsapp kendine mesaj atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X