Şimdi Ara

Battlefield 3 donma atma sorunu çözüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
4
Favori
58.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3-4 gün oldu oyunu alalı oyun beni çıldırttı güzel sistemim var iyide para verdik 1 senedir kullanıyorum ancak bu oyunu ultra ayarda açamaması beni çıldırttı nitekim bende yabancı forumlar dahil google ve forumları deyimi yerindeyse alt üst ettim sonuç hiçbirşey bulamadım utrada atıyo autoda high da hatta low da bile zaman zaman atıyodu oyundan veya donuyodu ekran..Mecbur görev yöneticisinden sonlandırıyodum. i5 2500k işlemci sahipleri bile bu sorunu yaşıyodu ben hep bu oyunun gtx 460 dahil tüm iyi ekran kartlarıyla ultrada oynanabilceğini biliyodum inanıyodum nitekim gecenin saat 2 si aklıma bi fikir geldi uyguladım ve sonuç mükemmel oldu :) çok sevindim hemen forumda paylaşiyim dedim insanlar mağdur olmasın sistem için boşa para harcamasın.. Bana bi teşekkürü çok görmezsiniz umarım neyse uzatmadan anlatiyim...(özellikle windows 7 kullanıcılar sorun yaşıyor okuyunuz lütfen ) ÇÖZÜM :

1- Battlefield ı açıyosun
    2- Malum oyun windows 7 ve vista uyumlu ama windows 7 tüm oyunları xp service pack 3 ten açıyor normalde bildiğimiz üzre battlefield 3 xp ye uyumlu deil ama bizim windows 7 yüklü bilgisayarımız xp sp3 gibi açıyor.. Şimdi bunu düzeltcez Battlefield 3 simgesini sağ tıklayıp özellikler diyoruz burdan uyumluluk tıklıyoruz ( pencerenin üstünde uyumluluk seçeneği var ) muhtemelen xp service pack3 ayarlıdır ordaki tiki tıklıyoruz ve uyumluluğu windows 7 yapıyoruz..işte bu kadar basit..

BU ARADA GIGABYTE GTX 560 TI OC EKRAN KARTINIZ VARSA BIOS GUNCELLEME SORUNU ÇÖZÜYOR..GIGABYTE SITESINDEN İNDİRECEĞİNİZ Bİ DOSYA VAR O OTOMATIK KENDI HALLEDIYOR EKRAN KARTI BIOSUNU UPDATE YAPIYO AMA BU İŞİN RİSKLERİ NE SEVİYEDE BİLEMİYORUM GERÇEKTEN BENCE İYİ Bİ ARAŞTIRIN DERİM BEN BU YOLLA ÇÖZDÜM ARTIK PROBLEMSIZ ULTRA AYARDA OYNUYORUM BF3 Ü HEMDE MULTİPLAYERDE ÖNCE UYUMLULUĞU WİNDWS 7 OLARAK AYARLADIM SONRADA EKRAN KARTI BIOS UPDATE CİLLOP GİBİ OLDU YANLIZ BU BIOS YÖNTEMİ SANIRIM SADECE GIGABYTE GTX 560 TI İÇİN ..
    HERŞEYE RAĞMEN EKRAN KARTI BIOS UPDATE İŞİNE GİRMEYİN PATCH BEKLEYİN DERİM ..

BU KADAR YAZDIM GÜNERCE ARAŞTIRDIM... EVET YUKARDAKİ BÜTÜN ÇÖZÜMLERİ DENEMELİSİNİZ AMA ASIL SORUNUN KAYNAĞI ÖNEMLİYDİ ONUDA BULDUM VE MESAJA EKLEDIM SORUN TEK ADIMLIK Bİ İŞ VE BELLIKI PATCH GEREKTIRIYO
    ÇÖZÜMÜ SÖYLÜYORUM :
    ANAKARTTAN ONBOARD SESI KAPATACAKSINIZ BEN HDMI ILE MONITORE BAĞLADIGIMDAN BENIM MONIORDEN SES GELIYO :) NASIL YAPARSINIZ BILMEM AMA ANAKART TAKI ONBOARD SESI KAPATINCA BUTUN PROBLEMLER DUZELIYO TABI HDMI BAĞLANTINIZ VE HAPORLÖRLERI OLAN BİR MONİTORUNUZ YOKSA SESSIZ OYNUYOSUNUZ AMA : OLUYO İŞTE ÇOK ILGINÇ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur0785 -- 3 Kasım 2011; 13:49:13 >

• Bu arada bu çözüm yolumu battlefield la ilgili özellikle sorun yaşayanların açmış oldugu görebildiğim bütün sayfalara kopyalayıp cevapladım mesajları inşallah herkese yardımcı olur .. sizinde sorununuz düzelirse bu şekilde her yere iletelim insanlar boş yere gidip bisürü para harmasın zaten ekonomik krizde dünya..

Orijinalden alıntı: andantecroma

donma sorunu bende de var,denemekte fayda var umarım işe yarar...

hadi bakalım inşallah olur neticeyi bizlerlede paylaşırsan sevinirim..

• dostum ben yaptım dediğini ama küçük bi sorun var bu uyumlulukta windows 7 yok ama vista var onu yapsam sorun olurmu bi deneyeyim bakalım

Orijinalden alıntı: =ROAcH=

dostum ben yaptım dediğini ama küçük bi sorun var bu uyumlulukta windows 7 yok ama vista var onu yapsam sorun olurmu bi deneyeyim bakalım

bi dene muhtemelen olur olmazsa 3. maddeyi dene
    Gta 5 donma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum sağol deneyeceğim fakat donmadan kastın nedir? benim sistemimde çok iyi 10-15 dk oynuyorum fareyi bi yere çevirince yada ateş edince normal oynarken birden donuyor kasma takılma olmadan aniden donuyor. acaba kastettiğin bu mu deneyeceğim haber veririm.

Orijinalden alıntı: ReoRey

dostum sağol deneyeceğim fakat donmadan kastın nedir? benim sistemimde çok iyi 10-15 dk oynuyorum fareyi bi yere çevirince yada ateş edince normal oynarken birden donuyor kasma takılma olmadan aniden donuyor. acaba kastettiğin bu mu deneyeceğim haber veririm.

evet sorun aynen bu bende bunu yaşamıştım
    bide bu çözümden sonrada cok nadir de olsa arada sıkıntı yapabiliyo oda artık paket geldimi düzelir umarım ama bu çözümle donma ve oyundan atma sorunu %98 oranında geçti gece 2 saat oynadım aynı zamanda forum da açıktı ama hiç bi şekilde atmadı hemde multiplayer da bence olcaktır bu yöntemle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur0785 -- 31 Ekim 2011; 15:43:37 >

Orijinalden alıntı: =ROAcH=

dostum ben yaptım dediğini ama küçük bi sorun var bu uyumlulukta windows 7 yok ama vista var onu yapsam sorun olurmu bi deneyeyim bakalım

kardeş naaptın olmadımı hala vista sp2 ile dene olmazsa madde 3.

• quote:

Orijinalden alıntı: okis

SP de kesinlikle işe yaradı multi denemedim daha özgür teşekkürler

cok sevindim işe yaramasına rica ederim ayrıca bi eksiklik daha çözdüm multide biraz ayarları kısmak gerekiyo yoksa atıyo yine multide kesinlikle biraz kısmak şart
  • yeni bir şey buldum arkadaşlar maalesef oyun arızalı ve tam hazır olmadan çıkmış alın size ispatı adam video ya çekmiş ve EA ya mesaj niyetinde adamın süper sistem var i7 860 işlemci ve gtx 570 ekran kartı var low ayarda 7 dakika oynayabimiş sonrada atmış oyundan izleyin

iReviewGoodsyoutube
    Battfield 3 for PC lock up freeze crash fail
    http://www.youtube.com/watch?v=o-wJ4-eAAWw

:(

ama yinede dediğim çözümü deneyin hiç yoktan baya iyi oluyor bu yöntemle oyunu single play ini bitirdim

umarım patch yakında gelir ve bu hatalar düzelir şimdilik bütün bulabildiğim bu

• evet multide nispeten işe yaradı( eskiden hiç oynanmayacak durumdaydı ) şimdi oynanabiliyor ama oyun sorunlu bu bir gerçek haklısınız özgür bey

• bazı şeyler gerçekten midemi bulandırıyo bu oyunu normalde denildiği gibi süper ötesi sistemlerin sadece kaldırabilmesi filan bana tamamen hikayeden ibaret geliyo evet oyun gayet kailteli grafikler gayet güzel ama şimdi benim bildiğim bi gtx 590 veya hd6990 lı i7 li bir sistem bu oyunu herşey full 50-60 fps arası oynatıyosa o oyun ya gerçekten farksız olcak video çekimi gibi olcak yada bu battlefield 3 olmayacak kim ne derse desin benim sistem mesela ( imzamda var ) bu oyunu fullll oynatmalıydı soruyorum neden nvida nın sitesine girer girmez sisteminizi test edin battlefield 3 için hazırmı diye bi secenek çkıyo ve daha ileri gidip sistemizi test ediyo ve ardından direk sizi satış reyonuna atıyo sayfa :) gülüyorum çünkü kızıyorum iğrenç bişey sırf insanlar donanım alsın diye yazılımsal hatalar ile beraber cıktı oyun dice veya ea bu oyunu diğer bir cok oyun gibi sorunsuz bi şekilde çıkaramazmıydı isteseydi ???
    crysis cok gerçekçi bi oyundu mesela ama yeni sistemler 2x crysis açabilcek güçteyken neden battlefield da tökezliyo bhep söylüyorum bu işin içinde bişeyler var...

• ilk olarak bendede windows 7 yoktu vista yaptım olmadı bu sefer 3. maddekine bakıyım dedim bende hepsi tikli zaten

Orijinalden alıntı: Jckiee

ilk olarak bendede windows 7 yoktu vista yaptım olmadı bu sefer 3. maddekine bakıyım dedim bende hepsi tikli zaten

yazdım hep oyun sorunlu dünyanın her yerinde çok iyi sistemlerle insanlar sorun yaşıyo bu oyunda patch bekliycez artık :(

Orijinalden alıntı: ozgur0785

quote:

Orijinalden alıntı: Jckiee

ilk olarak bendede windows 7 yoktu vista yaptım olmadı bu sefer 3. maddekine bakıyım dedim bende hepsi tikli zaten

yazdım hep oyun sorunlu dünyanın her yerinde çok iyi sistemlerle insanlar sorun yaşıyo bu oyunda patch bekliycez artık :(

ya abi bukadar insanın sorunu oldugu belli daha once cıkartsınlar 1ay boyunca biz bu oyunu oynuyamıyacakmıyız ne kadar sacma ya
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.