Şimdi Ara

Battlefield 3 donma atma sorunu çözüm (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
4
Favori
58.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendede asus gtx 580 directcuII var ne yaptıysam düzelmedi sürekli bf3.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyordum. 285.38 beta sürücüsünü yükledim baya bi oyun oynadım daha atma olayı yaşamadım. Bence bir deneyin birşey kaybetmezsiniz

Orijinalden alıntı: porta12346

Arkadaşlar patch gelmiyecek oyunda hiç bir sorun yoq adamn ekran kartı süper farkındayım ama 64 bit farkına varmadınızmı hayla 32bit , 64bit mininmum gereksinimler de sıralanıyor siz hayla anlamıyorsunuz donanların hepsinin eminim 64bit tir bakın 128bit olanlara hiç bir sorun yoq tıkır tıkır oynuyorlar bu oyunu bitirenler ço kvar sorun onlara 64bit miymiş.

Doğru dürüst bir türkçe kullansanda bizde yazdıklarını okurken insan üstü çaba sarf etmesek

Arkadaşlar patch gelmiyecek oyunda hiç bir sorun yoq adamn ekran kartı süper farkındayım ama 64 bit farkına varmadınızmı hayla 32bit , 64bit mininmum gereksinimler de sıralanıyor siz hayla anlamıyorsunuz donanların hepsinin eminim 64bit tir bakın 128bit olanlara hiç bir sorun yoq tıkır tıkır oynuyorlar bu oyunu bitirenler ço kvar sorun onlara 64bit miymiş.

kardes ne alaka patch gelmiyecek diyorsun ben battlefield in bitünü serilerinin mp ını oynadım boyle 3 dekı gıbı sureklı oyundan atan hata veren bırsey goremedım bu gun en az 10 defa oyundan attı yada takıldı kı 64 bıt kullanıyorum ea nın forumuna da bakarsan herkesın bu sorundan muzdarıp oldugunu anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat762000

quote:

kardes ne alaka patch gelmiyecek diyorsun ben battlefield in bitünü serilerinin mp ını oynadım boyle 3 dekı gıbı sureklı oyundan atan hata veren bırsey goremedım bu gun en az 10 defa oyundan attı yada takıldı kı 64 bıt kullanıyorum ea nın forumuna da bakarsan herkesın bu sorundan muzdarıp oldugunu anlarsın

şu konudaki yöntemi denediniz mi?
    http://resim.donanimhaber.com/m_54398450/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54398450

• quote:

Orijinalden alıntı: mctkynrcomer

quote:

Orijinalden alıntı: serhat762000

quote:

şu konudaki yöntemi denediniz mi?
    http://resim.donanimhaber.com/m_54398450/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54398450

denedım dostum 2500 yerıne 3070 ı yaptım bakalım sımdı bırde oc deydı ıslemcım %10 a cektım ses kartı var anakartın ses chıpıbı de bıostan kapattım durduk yerre oyundan atıyor tek carem patch kaldı :)

• bende de vardı bu sorun ama arkadaşın dediğini yapınca çözüldü
  • arkadaşlar multiplayer oynarken ekran donması bendede vardı. biraz oynadıktan sonra kilitlenip kalıyodu. ama sorunu çözdüm. sorun oyunda değil. amd'nin yeni sürücüsünde. ben 11.10 sürümü kaldırıp 11.07 sürmü yükledim veeeeeee süper oldu.

Orijinalden alıntı: ozgur0785

Arkadaşlar sesi bios tan kapatın donma takılmalar baya azalıyo hatta hiç kalmıyo gibi

Ben de donma yaşayınca buradaki konuyu buldum araştırırken. Bu ses konusunda şüphelenmiştim ama henüz denemedim. o da oyun sırasında bendeki ses bir anda gitti, o şekilde biraz oynayıp çıkmıştım. ondan sonra tekrar oynadığımda sesli şekilde oynadım ama oyun çöktü sonra. ama, sanırım birden fazla çökme şekli var. kimisinde ctrl+alt+del kombinasyonu bile çalışmıyormuş, kimisinde siyah ekran şeklindeymiş. bendeki ise ekran donup kalıyor, görev yöneticisinden sonlandır yapıyorum, ama görev yöneticisinde "yanıt vermiyor" yazmıyor BF3 için, "çalışıyor" yazıyor. yabancı forumlarda ekran kartlarını underclock edenler, Win7'yi yeniden kuranlar, sound card ile ilgili yazanlar, neler yok ki! napacamı şaşırdım ben de.

• arkadaslar bende sorun gıderıldı . 3 gb ddr2 800 ramlarımı upgrade ederek 4 gb ddr2 1066 hyperx yaptım oyun sımdı yag gıbı akıyor desem yerı var . demekkı oyun ıcın 4 gb ram gerekıyordu 3 yetmedı sanırım neyse sagda solda duydugum ve basıma gelen butun takılma sorunları gıttı

Edit: Campaign mod'da oluyor bide multiplayer da değil :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jasquensss -- 12 Kasım 2011; 17:19:19 >
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar benimkide donuyordu oyun açılmadan donuyordu ama hallettim şuan hiç bir donma yok ilk baş oyunun kısayoluna veya oyuna girdiğiniz simgeye sağ tıklayıp özellikler deyin uyumluluk üsteki yazıya bi tik atın ardından windows 7 ise windows 7 yapın görsel temeları devre dışı bırak diyen yere bir tik altta masaüstü oluşturmayı devredışı bırak bir tik atın altta dpı ayarları onada bir tik atın altta bu programı yönetici olarak çalıştır yazar onada bir tik atın ardından kısayol a gelip çalıştır yazar onun altını tam ekran yapın ve uygula deyip kapatın oyuna girip ayarlara girin video yazan bölümde üsttekilerin hepsini low yapın analisng diye birşey vardır 2x msa böyle birşey var bunu açmayın off da kalsın alttakini 2x yapın motion blur bunu on yapın ekran ayarınıda 800x600 ve donmadan oyunu keyfine varın eğer ekranınızda yarım daysa düzelmiyor ise ekran kartı atı ise alt+enter yapın olmassa bir daha basın ve sorun çözülmüştür iyi oyunlar.Eğer hayla sorunu çözememişseniz video olarak koycam.

• bu sorunu yasayan epey kısı var , epeycede yontemden bahsedılmıs, bazılarında ıse yaradıgı bazılarından yaramadıgı aşikar. bence bu konuda sunu yapmak gerek!
    bu sıkıntısı olan arkadaslar sıstemlerının temel ozellıklerını belırtırse ortak sorunun ne oldugu belkı bulunabılır.. ben gibi hic sıkıntı cekmeyen kısıde oldukca cok..
    işletim sistemi ve sp. ram. cpu, gpu. gpu driver versiyonu. ses kartı. overclok var yok gibi.. sanırım elle tutulur bırseyler cıkabılır. benım fikrim bu ...
    Seagate Barracuda 2TB 7200RPM SATA 6 Gb/sn | Corsair Force GT 60GB Sata3 Ssd | SAMSUNG S23A700D 23" 2ms Full HD HDMI Led 120Hz 3D Monitör | Amd FX8120 | Kingston Hyperx 16GB DDR3 1600MHz(4x4GB) | ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3 DDR3 2133MHZ (O.C.) | ASUS R9 280X GİGABAYT R9 280X|cyborg rat 5 mouse|saitech gamepad controller
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerostone

bu sorunu yasayan epey kısı var , epeycede yontemden bahsedılmıs, bazılarında ıse yaradıgı bazılarından yaramadıgı aşikar. bence bu konuda sunu yapmak gerek!
    bu sıkıntısı olan arkadaslar sıstemlerının temel ozellıklerını belırtırse ortak sorunun ne oldugu belkı bulunabılır.. ben gibi hic sıkıntı cekmeyen kısıde oldukca cok..
    işletim sistemi ve sp. ram. cpu, gpu. gpu driver versiyonu. ses kartı. overclok var yok gibi.. sanırım elle tutulur bırseyler cıkabılır. benım fikrim bu ...

gayet mantıklı
  • arkadaşlar battlefield 3 ü dün aldım bir problem çıktı bende hemen bu siteye kayıt olup sizlere sormak istedim oyunu açıyorum sanki tv de antenle film izler gibi ekranda cızırtı ve kayma oluyor oyunu açınca acayip donuyor 4 ram 1gb ekran kartı (ekran kartını bilmiyorum yanlış yazmış olabilirim ) 1 telebayt hard disk core i7 12 gb bellek NVIDIA GeForce 9600 ekran kartı ilginiz için teşekkür ederim isterseniz videosunu çekip yükleye bilirim
  • ekran kartın bıraz yetersız kalıoyor :) son cıkan ekran kartlarından gırıs duzeyınde olanlar bıle en fazla medıum modda oda fazla tat vermesede eh ıste dıye oynamak mumkun.. ekran kartını degıstırmen gerek ..
    Seagate Barracuda 2TB 7200RPM SATA 6 Gb/sn | Corsair Force GT 60GB Sata3 Ssd | SAMSUNG S23A700D 23" 2ms Full HD HDMI Led 120Hz 3D Monitör | Amd FX8120 | Kingston Hyperx 16GB DDR3 1600MHz(4x4GB) | ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3 DDR3 2133MHZ (O.C.) | ASUS R9 280X GİGABAYT R9 280X|cyborg rat 5 mouse|saitech gamepad controller
  • teşekkür ederim en kısa zamanda değiştirecem ekran kartını

1. Oyunun kurulu olduğu yerdeki tm yi sildim. Hatta regeditten girip tüm tm' leri sildim.

2. Kurulduğu dizindeki installer içindeki directx-redist-Dxsetup kurun. Ardından punkbuster-redist-pbsvc kurun. Ardından vc-vc2008sp1-redist (64 bit ise sounda 64, 32bit ise sonunda 86 olanı kurun. DEDİLER aynısını yaptım.

3. Oyunu tüm ekran çözünürlüğündeki şekilleriyle giriş yaptım.

4. Enson ekran kartı driverini indirdim kurdum.

5. Neredeyse Bütün form sitelerini araştırdım.

YİNE DE OLMADI. YAPAMADIM. Bazan oyun açılırken battlefield 3 çalışmayı durdurdu hatasını veriyor bazan oyunu oynarken bazan da bölüm geçerken. BU HATANIN ÖNÜNE GEÇEMEDİM.
    (Oyun orginal değil. hem çekme cd aldım hemde torrend reloaded olarak internetten indirdim. Oyun D de kurulu.)
    OLDURAMADIMMM.

SİSTEMİM;
    Intel® Core™2 Quad İşlemci
    6 GB RAM
    ENGTX560 DC/2DI/1GD5 ekran kartı (1gb, 256 bit, gddr5)(yeni aldım)
    500Watt powersuplay
    windows 7 64bit.
    overclok yok.

EKRAN KARTI DRİVER'I BU;
    Version 270.48 Copy Link
    Description nv27084_Vista64_Win7x64.zip
    ASUS VGA card display driver for Windows 7 or Windows Vista(64-Bit Edition)
    File Size 188,99 (MBytes) 2011.07.19 update

İLE

versiyon 280...
    15.10.2011 update
    ikisini de denedim OLMUYOR.

sadece yukarıdaki arkadaşın dediklerini yapmadım onu yapacağım o da olmazsa artık oyunu oynamayacağım (ne yapayım :(

• arkadaslar bu sorun ben yanlıs algılamadıysam gtx5** serısı karta sahıp olanlarda buyuk oranda goruluor. bıraz arastırma yaptıgımda da genelde yabancı sıtelerde de benzerı kart sahıplerı sıkıntı yasıyor. muhtemel cozumler..
    1- eger varsa bios update
    2-underclock yapılması tavsıye edılıyor.
    3- voltaj sorunun neden oldugu eger yapabılıyorsanız voltajı bıraz ellemenız gerektıgı
    4- ayrıca nvdia bf3 nugları ıcın beta asamasında surucu yaayınladı denenebılır >>>>http://www.geforce.com/Drivers/Results/39239
    edit:
    bf3 yuklemesını repair etmeyıde unutmayın, origin dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerostone -- 19 Kasım 2011; 23:37:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.