Şimdi Ara

Battlefield 3 donma atma sorunu çözüm (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
4
Favori
58.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • patch geldi yüklendi bugun önceden yarım saatte donup oyundan atan oyun patch gelince 10 saniye sonra atmaya başladı az küfür etmiyorum sabahtan beri

Orijinalden alıntı: goki85

patch geldi yüklendi bugun önceden yarım saatte donup oyundan atan oyun patch gelince 10 saniye sonra atmaya başladı az küfür etmiyorum sabahtan beri

Bende de ayni sorun mevcut/ 10-15 sn sonra oyundan atiyor. Daha onceden arada bir oluyordu
  • multide de atıyor single de atıyor ne bu ya ne biçim güncelleme bu atmıyor daha doğursu 2 dakka sonra donuyor kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 22 Kasım 2011; 20:17:26 >

Orijinalden alıntı: nuestra

quote:

patch geldi yüklendi bugun önceden yarım saatte donup oyundan atan oyun patch gelince 10 saniye sonra atmaya başladı az küfür etmiyorum sabahtan beri

Bende de ayni sorun mevcut/ 10-15 sn sonra oyundan atiyor. Daha onceden arada bir oluyordu

battlefield 3 çalışlmayı durdurdu hatası çıkıyor bende şuan yeniden yüklüyorum düzelirse söylerim.
    bu sayfada yukarda 22.11.2011 tarihinde çıkan patch ile ilgili filan bi yazı var ordaki dosyayı indirin 2 mb filan küçük bi dosya sorununuz düzelcektir.
  • benim pc de sesin , ekranın , işlemci vs. herşeyin takılı kalması gibi bi problem var. Ne kadar beklesende düzelmiyor. Galiba burda bahsedilenle hemen hemen aynı. Dizüstü olduğundan monitorde hoparlor yok. Genelde oyunda 20 dk oynayınca üstte dediğin olaylar oluyo.Onboard sesi kapattım ve 30 dk oynama fırsatım oldu. Oyundan atmadı. Büyük ihtimalle ses kartından kaynaklandığı kesinleşti. Acaba USB Ses kartlarından alsak problem düzelir mi dersiniz

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

benim pc de sesin , ekranın , işlemci vs. herşeyin takılı kalması gibi bi problem var. Ne kadar beklesende düzelmiyor. Galiba burda bahsedilenle hemen hemen aynı. Dizüstü olduğundan monitorde hoparlor yok. Genelde oyunda 20 dk oynayınca üstte dediğin olaylar oluyo.Onboard sesi kapattım ve 30 dk oynama fırsatım oldu. Oyundan atmadı. Büyük ihtimalle ses kartından kaynaklandığı kesinleşti. Acaba USB Ses kartlarından alsak problem düzelir mi dersiniz

Hocam battlefield 3 donanımı biraz zorlayan iliklerine kadar kullanan bi oyun ( her ne kadar gereksiz olsada ) o nedenle bilgisayarlar cok ısınıyo oyunu oynarken bence ısıları kontrol edersen iyi olur muhtemelen ısınıp atıyodur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur0785 -- 24 Kasım 2011; 18:46:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur0785

quote:

benim pc de sesin , ekranın , işlemci vs. herşeyin takılı kalması gibi bi problem var. Ne kadar beklesende düzelmiyor. Galiba burda bahsedilenle hemen hemen aynı. Dizüstü olduğundan monitorde hoparlor yok. Genelde oyunda 20 dk oynayınca üstte dediğin olaylar oluyo.Onboard sesi kapattım ve 30 dk oynama fırsatım oldu. Oyundan atmadı. Büyük ihtimalle ses kartından kaynaklandığı kesinleşti. Acaba USB Ses kartlarından alsak problem düzelir mi dersiniz

Hocam battlefield 3 donanımı biraz zorlayan iliklerine kadar kullanan bi oyun ( her ne kadar gereksiz olsada ) o nedenle bilgisayarlar cok ısınıyo oyunu oynarken bence ısıları kontrol edersen iyi olur muhtemelen ısınıp atıyodur..

Oyundan atma gibi birşey değil. Ses takılı kalıyo. Ve pc ye reset atmazsam geri açılmıyo. SP'yi tek seferde bitirdim bişey olmadı. MP de bişey var. Şimdiye kadar hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım.

• Yaa Bende de bu son pacht'den önce.Multiplayerda map değişimi sıralarında ekran kararık kalıyordu.Şimdi bu pacht'den sonra Battlefield 3 çalışmayı durdurdu ibaresiyle karşılaşır oldum vallaha anlamadım gitti.Bazende oyundayken 10-15 dakıka sonra çalışmayı durdurdu diyerek de oyundan atıyor.

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

Orijinalden alıntı: GuneyCan

quote:

Orijinalden alıntı: Shaqtr81

quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

Orijinalden alıntı: Rhapsody99

Beyler multiplayerda donmalar veya crash veriyorsa şunu deneyin. Battlelog forumunda gördüm. Herkes işe yaradı demiş.

Başlat> Donatılar> Komut İşlemi'ne sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.

bcdedit /set increaseuserva 2500

Yazın ve bilgisayarı tekrar başlatın.

Konu:http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347761403786/

Deneyen varmı herkes telaş içinde..bendede tam aksine yamadan önce girmiyordu yamadan sonra girmeye başladı sizdede tam tersi nedir bu ya

denedim benim oyunum düzeldi ama bunun yanında birde aotu olan video ayarlarını customdan düşürdüm artık hangisi işe yaradı bilmem ama oyunum düzeldi ikisinide deneyin bence.

not : battlefield 3 çalışmayı durdurdu hatası alıyordum

Başka deneyen var mı? Bilgisayar komutları ile pek oynamak istemem.

Bende de işe yaradı.Oyunu 45 dakika, 3 round oynadım.Hiçbir sorun yaşamadım.İşe yarıyor.

Bendede işe yaradı 2 saat oynadım hiç sorun olmadı.

Bende de işe yaradı.Dün bahsettiğim map geçişi sorunu bu yöntemle geçti. 2 saat kadar oynadım BF3 çalışmayı durdurdu hatası falanda vermedi.
    Benim anlamadığım bu komut ne yapıyor Üzümünü yedik bağını merak ettim
    Bu arada yöntemi paylaşan arkadaş. Adamsın

Bu verdiğim yolu deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 25 Kasım 2011; 2:16:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

Orijinalden alıntı: GuneyCan

quote:

Orijinalden alıntı: Shaqtr81

quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

Beyler multiplayerda donmalar veya crash veriyorsa şunu deneyin. Battlelog forumunda gördüm. Herkes işe yaradı demiş.

Başlat> Donatılar> Komut İşlemi'ne sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.

bcdedit /set increaseuserva 2500

Yazın ve bilgisayarı tekrar başlatın.

Konu:http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347761403786/

Deneyen varmı herkes telaş içinde..bendede tam aksine yamadan önce girmiyordu yamadan sonra girmeye başladı sizdede tam tersi nedir bu ya

denedim benim oyunum düzeldi ama bunun yanında birde aotu olan video ayarlarını customdan düşürdüm artık hangisi işe yaradı bilmem ama oyunum düzeldi ikisinide deneyin bence.

not : battlefield 3 çalışmayı durdurdu hatası alıyordum

Başka deneyen var mı? Bilgisayar komutları ile pek oynamak istemem.

Bende de işe yaradı.Oyunu 45 dakika, 3 round oynadım.Hiçbir sorun yaşamadım.İşe yarıyor.

Bendede işe yaradı 2 saat oynadım hiç sorun olmadı.

Bende de işe yaradı.Dün bahsettiğim map geçişi sorunu bu yöntemle geçti. 2 saat kadar oynadım BF3 çalışmayı durdurdu hatası falanda vermedi.
    Benim anlamadığım bu komut ne yapıyor Üzümünü yedik bağını merak ettim
    Bu arada yöntemi paylaşan arkadaş. Adamsın

Bu verdiğim yolu deneyin.

ben denedim artık sorunsuz oynayabiliyorum sağol...
    ama bu komut pc de tam olarak ne yapıyor bilen var mı?

• User Virtual Address'in sınırını yükseltiyor fakat tam olaran ne olduğunu anlamadım.

İşe bak çıkalı bir ay oldu, üstüne bir patch, iki driver çıktı, hala deneme aşamasındayız

OriginID:Anduril000
  • sistem propertiesten
    c: seçip ayalardan disk space use ayarladım (arttırıdım) % 50 şimdilik sorun gözükmedi

Battlefield 3 donma atma sorunu çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 25 Kasım 2011; 22:39:48 >

Orijinalden alıntı: green82

Yaa Bende de bu son pacht'den önce.Multiplayerda map değişimi sıralarında ekran kararık kalıyordu.Şimdi bu pacht'den sonra Battlefield 3 çalışmayı durdurdu ibaresiyle karşılaşır oldum vallaha anlamadım gitti.Bazende oyundayken 10-15 dakıka sonra çalışmayı durdurdu diyerek de oyundan atıyor.

kardeş yukarda mesajımda bir link vermiştim onu indir yükle düzelcek sanırım seninki de rus keylli olan ..

quote:

quote:

Oyundan atma gibi birşey değil. Ses takılı kalıyo. Ve pc ye reset atmazsam geri açılmıyo. SP'yi tek seferde bitirdim bişey olmadı. MP de bişey var. Şimdiye kadar hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım.

arkadaşlar yukarda bir komuttan bahs etmiş denediniz mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar yukarda bir komuttan bahs etmiş denediniz mi ?

Evet buraya yazmayı unutmuşum. O kodu yazdıktan sonra düzeldi gibi. Eskiden 20 dk da bir atardı. Kodu yazdıktan sonra 2 saat oynadım 1 kere attı sadece.

• arkadaşlar konu açmayı bilmediğimden buraya yazıyorum battlefield 3 ü korsan aldım acaba korsan oyuna multiplaye iner mi inerse nasıl iner ? ilginiz için teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: uğurcan_ç

arkadaşlar konu açmayı bilmediğimden buraya yazıyorum battlefield 3 ü korsan aldım acaba korsan oyuna multiplaye iner mi inerse nasıl iner ? ilginiz için teşekkür ederim

inmez. multiplayer için orjinal alman lazım bu kadar adam boşuna mı alıyor
    piyasada yamalar programlar falan var ama fazla dayanmıyor 1-2 güne çözüyolar genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 28 Kasım 2011; 2:10:17 >
    "Mutlu olmak istiyorsan, bir amaca bağlan; insanlara ya da eşyalara değil." Albert Einstein
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.