Şimdi Ara

Battlefield 3 donma atma sorunu çözüm (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
4
Favori
58.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yama çıktığından beri oyuna giremez olmuştum, ondan öncede devamlı oyundan atıyodu. Bu komut nedir, ne işe yarar bilmiyorum ama kesinlikle sorunu çözdü. Arada sırada ilk server'a bağlanırken yine çalışmayı durduruyo ama o kadar. Tekrar denediğimde kesin giriyor. Bulanlara ve burada paylaşanlara çok teşekkürler.

Başlat> Donatılar> Komut İşlemi'ne sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.

" bcdedit /set increaseuserva 2500 " yazın ve bilgisayarı tekrar başlatın.

Konu:http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347761403786/

• tüh üzüntümden ağlıyıcam
  • i7 860 - p7p55d deluxe - ati hd5870 - 4gb ram var ama ayarları low a getirirnce bile cok az kasma hissediyorum.eskiden ultrada oynarken patchtan sonra ne hale geldik.çözümü yokmu bunun?
    edit:birde yeni farkettim seslerde sorun var.1-2 kursun sıktıktan sonra diger kursunların sesi gelmiyor.takılma yaşıyor seslerle ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk Özkan -- 17 Aralık 2011; 3:17:01 >

Orijinalden alıntı: HopeS

Arkadaşlar yama çıktığından beri oyuna giremez olmuştum, ondan öncede devamlı oyundan atıyodu. Bu komut nedir, ne işe yarar bilmiyorum ama kesinlikle sorunu çözdü. Arada sırada ilk server'a bağlanırken yine çalışmayı durduruyo ama o kadar. Tekrar denediğimde kesin giriyor. Bulanlara ve burada paylaşanlara çok teşekkürler.

Başlat> Donatılar> Komut İşlemi'ne sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.

" bcdedit /set increaseuserva 2500 " yazın ve bilgisayarı tekrar başlatın.

Konu:http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347761403786/

Zauhahahahsakasjdas amauahahahahaha asdasdkjahsdhahskjakdaasjdasds Vallahi oldu billahi dostum sen nerdeydin yaa.
    Bu kadar basitmiydi catıya cıkıp ucucam nerdeyse :D::DD:D::DD

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

sistem propertiesten
    c: seçip ayalardan disk space use ayarladım (arttırıdım) % 50 şimdilik sorun gözükmedi

Battlefield 3 donma atma sorunu çözüm

o yaptığın ayarla performans artmaz ,yanlızca geri yükleme noktası açar .sana artmış gibi gelmiştir :)

• Arkadaşlar ben uyumluluğa giriyorum karşıma bunlar çıkıyor :
    Windows 95
    Windows 98 / Windows Me
    Windows NT 4.0 (Service Pack 5)
    Windows 2000
    Windows XP (Service Pack 2) Seçili
    Windows Server 2003 (Service Pack 1)

NOT : Vista Kullanıcısıyım.

Orijinalden alıntı: Fuckfear

Arkadaşlar ben uyumluluğa giriyorum karşıma bunlar çıkıyor :
    Windows 95
    Windows 98 / Windows Me
    Windows NT 4.0 (Service Pack 5)
    Windows 2000
    Windows XP (Service Pack 2) Seçili
    Windows Server 2003 (Service Pack 1)

NOT : Vista Kullanıcısıyım.

neden diğer uyumluluk seçenekleri çıkmıyor bilmiyorum ama sana bi tavsiyem olcak kardeş eğer imkanın varsa windows 7 ye geçmeni öneririm...
  • Selam arkadaşlar bende oyun mağduruyum.. oyunu kurdum,crack yaptım,tm leri sildim oyuna girmemişti fakat, oyuna sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştırdım ve sans eseri oyuna girdi:) Bu arada oyun illa orjin klasöründe olucak diyen arkadaslar biraz abartıyolar sanırım.. ben oyunu C ye programfiles in içine sallamasyon bi battlfld yazdım aynen böyle ve kurdum çalıştı..Yönetici olarak çalıştırmak bi çözüm olabilir.
    Ayrıca benim simdiki sorunum campaign dan oyuna girdigimde ilk sahnede trene atlıyo ve eline silahı aldıktan sonra ekran 360 derece dönüyor..Bu sorun için çözüm bulan arkadaslar yardımcı olurlarsa cok sevinirim..

PC ÖZELLİKLER:

ACER 5745
    intel core i7 740QM 1.73GHZ
    NVIDIA GeForce GT 420M 3807MB ekran kartı
    4 GB DDR3 ram
    500Gb HDD

Orijinalden alıntı: ceycey4196

Selam arkadaşlar bende oyun mağduruyum.. oyunu kurdum,crack yaptım,tm leri sildim oyuna girmemişti fakat, oyuna sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştırdım ve sans eseri oyuna girdi:) Bu arada oyun illa orjin klasöründe olucak diyen arkadaslar biraz abartıyolar sanırım.. ben oyunu C ye programfiles in içine sallamasyon bi battlfld yazdım aynen böyle ve kurdum çalıştı..Yönetici olarak çalıştırmak bi çözüm olabilir.
    Ayrıca benim simdiki sorunum campaign dan oyuna girdigimde ilk sahnede trene atlıyo ve eline silahı aldıktan sonra ekran 360 derece dönüyor..Bu sorun için çözüm bulan arkadaslar yardımcı olurlarsa cok sevinirim..

PC ÖZELLİKLER:

ACER 5745
    intel core i7 740QM 1.73GHZ
    NVIDIA GeForce GT 420M 3807MB ekran kartı
    4 GB DDR3 ram
    500Gb HDD

o origin meselesi ben yaşamadım ama sanırım orjinal alan bazı arkadaşlarda olmuş olabilir bende olmadı ama bilmiyorum...sizin sorunuza gelince inan bilemiyorum :((

• bende artık yapmıyo ..

bide win 7 kullananlar control panel - power optionstan high performance getirip öyle oyuna girin .
    HDD yi balance da uyku moduna alıyo onu iptal ediyorsunuz.
    bi deneyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

bende artık yapmıyo ..

bide win 7 kullananlar control panel - power optionstan high performance getirip öyle oyuna girin .
    HDD yi balance da uyku moduna alıyo onu iptal ediyorsunuz.
    bi deneyin..

Bence o ayari hic yapmayın bilgisayarı devamli en üst seviye performansta hazırda bekletir hem ısınmaya hemde fazla elektrik tüketimine sebep olur zaten dengeli güç yönetimini seçerseniz o ihtiyaç duyunca elektrik veriyor bi sıkıntı olmuyor

• ben çözünürlüğümü 1366 ya alarak çözdüm.Yine takılmalar oluyor ama idare eder.
    benim anlamadığım 2 gün önce oyunu saatlerce sorunsuz oynadım,ultra ayarlarda hiç bir şey olmadı.2 gün geçiyor aynı sistem sorun çıkarıyor gerçekten tuhaf yani.
    Nexon Led Tv 39'' Packard Bell TJ65 Samsung Note2 AsRock MainBoard Amd PhenomII x6 960T 8gb Ddr3 1333Mhz 2gb Asus DirectU II Radeon 7870 Aerocool Xpredator Player Case Microsoft Xbox360 Gamepad Logitech X530 Creative x-fi surround 5.1 sound card
  • Donma sorununu çözemedim.
    Tüm forumları taradım ama çare yok galiba.
    Önceden saatlerce takılmadan oynarken şimdi LOADING yazarken kitleniyor.
    Diğer oyunlarda bir sorunum yok.
    Sistem: i5 2400, 8Gb Ram, Palit Gtx 275

Orijinalden alıntı: cermin007

Donma sorununu çözemedim.

bu konuda bir sürü çözümler paylaşıldı hepsini okuyuo uyguladın mı acaba ? okuduysan yinede çözülmediyse tekrar yazarsan sorun çözülmedi diye elimizden geleni yaparız kolay gelsin..
  • çözümü paylaştığın için teşekkür ederim kardeş. daha oyunu almadım fakat alınca sorunla falan karşılaşırsam yorumum bulunsun ki her yerde aramayım :) Bu arada o komut çözümü de işe yarayabilir o da mantıklı senin ki gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: burak4242

çözümü paylaştığın için teşekkür ederim kardeş. daha oyunu almadım fakat alınca sorunla falan karşılaşırsam yorumum bulunsun ki her yerde aramayım :) Bu arada o komut çözümü de işe yarayabilir o da mantıklı senin ki gibi :)

kardeşim rica ederim ne demek ya istediğin zaman pm atabilirsin ne biliyosam paylaşırım tabikide..

Orijinalden alıntı: ozgur0785

quote:

Orijinalden alıntı: cermin007

Donma sorununu çözemedim.

bu konuda bir sürü çözümler paylaşıldı hepsini okuyuo uyguladın mı acaba ? okuduysan yinede çözülmediyse tekrar yazarsan sorun çözülmedi diye elimizden geleni yaparız kolay gelsin..

Hepsini uyguladım.
    İşe yaramadı.
    En son olarak oyunu kaldırıp tekrar kurdum.
    Ve sorunsuz olarak bitirdim.
    Grafik ayarlarını hiç parmaklamadım.

• Online oynarken takılıyo oyun habire:s İnternet bağlantımdan olsa download yaparken 1mb altına düşmüyor genelde hız. Pc'den desem i7 işlemcili bi makina kullanıyorm ki 2-3 hafta önce mükemmel akıcılıkta oynuyordum. Şu aralar böyle bikaç şekilde düzeltmeye çalıştım ancak hala aynı.. :S

Computer Engineer
  • oyun çok sorunlu ya :((
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.