Yarın sabah 11.00'de kurulacak bir update indirdi bile makine, bu gece oyun için vaktimizi en verimli şekilde değerlendirmemiz gerekiyor hocam |
BATTLEFIELD 6 - PlayStation 5/Pro Enhanced (10 Ekim) (113. sayfa)

-
-
konsolun dilini ingilizce yapmadım ama oynadım yani
-
Hocam bu olay kapalı beta başlamadan önce ilk indirildiğinde geçerliydi, sonrasında update ile düzeltildi. Mesaj tarihinin eski olduğunu görebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 17 Ağustos 2025; 23:7:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ps5 ve ps5 pro ikisi de aynı ayarlamalar yapılmıştır
ps5 pro enhanced lazım
-
-
Artık tam sürüme kısmet, vakti olan bu geceyi değerlendirsin 3 e 4 e kadar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunu ps5 ve ps5 proda deneyimleyen arkadaşlara bir sorum olacak.
Konsolda sadece Bf oynayan bir kişi icin standart ps5 ten ps5pro ya gecmeye değer mi.
Ikinci elde Neredeyse 2 ps5 parasına geliyor ps5PRO
Evdeki tv 120hz led tv Oled yada miniler değil
#KonsoldaKlavyeMouse’aHayır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerek yok, elde mevcut kasa var ise lütfen devam edin
Geçti o iş , kazanan ben oldum
Sadece bu oyun içinse değmez ancak ileride GTA vs gibi oyunlar içinde farkı gormek istiyorum derseniz erkenden geçmeniz bu oyun içinde fayda sağlayabilir
-
-
Hayatımda ilk kez bu tarz oyun oynadım bot olduklarından haberim bile yok fkdkdkkdk
Vay be, gözümde canlandı neler yaşandığı
Artık ileriki aylarda tam sürümde buluşmak dileğiyle
kesinlikle değmez ikisinde de oynadım gözle görülür bir fark yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: EmreYldizkesinlikle değmez ikisinde de oynadım gözle görülür bir fark yok
PS5 ile oynamadım ama series x ve ps5 pro'da oynadım. Series x ve ps5 benzerdir diye düşünüyorum ve baya fark var balanced modunda.
-
PS5 pro güncellemesini henüz görmedik bildiğim kadarıyla. Pro'ya özel bir güncelleme geldiğinde fark olacaktır. Ancak yine de Pro'ya geçişi özendirecek kadar bir fark olur mu bilemiyorum.
-
balanced modda elbet vardır hocam ben iki cihazda da performans modunda denedim akıcılık ve grafik olarak neredeyse hiç fark yoktu.
-
yani sıfırdan cihaz alacaklar tabi pro alabilir ama bu oyun için güncelleme vs sonrasında da baz ps5 den proya geçişin değeceği bir fark olacağını düşünmüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X