Şimdi Ara

BATTLEFIELD 6 - PlayStation 5/Pro Enhanced (10 Ekim) (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bynedim , casper04 , kvardar77 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.377
Cevap
79
Favori
81.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
79. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Görüntü kalitesi benim için önemli, ekran kartımdan dolayı sanki ps5 de daha iyi görüntü kalitesi elde ederim diye düşündüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resistancemetal kullanıcısına yanıt
    Pro özelliğinin aktif olmadığını kim söyledi hocam resmi bir açıklama var mı bunla alakalı? Beta oyunu denemek ve karar vermek için bir aşama bir çok kişi için neden aktif etmesinler ki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • markowic kullanıcısına yanıt

Detaylı bilgim yok, burda yazılanlar o yöndeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resistancemetal -- 27 Ağustos 2025; 13:42:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resistancemetal

Oyunu pc ye veya ps5 pro ya almak konusunda kararsızım. Beta da ikisinde de denedim, tabi ps5 pro özelliği aktif değildi betada. Pcdeki sistem i7 9700k, 5700xt ekran kartı. Siz ne tavsiye edersiniz

Ps5 Pro ya al, pc hileci kaynıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 27 Ağustos 2025; 13:52:45 >
  • markowic kullanıcısına yanıt

Burada PS5 Pro güncellemesi alacağı açıklandı. Beta'da mevcut değildi oyun çıkışında göreceğiz.

Alıntı

metni:
    Will Battlefield 6 have PlayStation Pro-specific upgrades?
    Yes, there will be visual performance enhancements for the PlayStation 5 Pro version of the game.

https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/faq

• Özledik be kardeşim, keşke yeni bir beta haberi gelse. Labs tekrar açılacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 27 Ağustos 2025; 20:19:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BF 2042'deki Road BF6 görevlerindeki ödüller BF6 için mi BF2042 için mi?

• kozmoslu kullanıcısına yanıt

Normal Pass sistemi BF2042 için işliyor ancak aşağı yukarı her 10 Tier'de BF6 için ödül pakedi veriyor.

O BF6 ödüllerinin olduğu tier zaten ilgili bölüm üstünde kırmızı şekilde belirtilmiş.

• bynedim kullanıcısına yanıt

"Beta'da mevcut değildi oyun çıkışında göreceğiz." Nerede bu bilgi? Bu attığınız FAQ zaten beta öncesinde koyulmuştu. Beta'da nasılsa oyun tam sürümde öyle olacak. Çünkü balanced modda hem series x hemde pro'da denedim. Görüntü kalitesi pro'da çok daha iyiydi. Zaten "enhancements" vardı.

• Ön siparişimizi verdik. Bir an önce çıksada oynasak.  

Burada beta sürümünde pro enh olmayacağı yazmıyor ki?
    Soru pro enh olacak mı cevapları evet olacak
    Beta’da olmadığını kim söyledi onunla alakalı bir şey yazmıyor insanlar betayı deneyip ona göre karar verecekken sizce de beta’yı enh sürüm olmadan atlarlar mı? Oyun beta’da nasıl ise full sürümde de öyle görünür

• Çıkışına 44 gün kaldı inanılmaz derecede FPS açlığım var ön sipariş verdim beta öyle güzeldi ki bittiğine üzüldüm resmen piyade odaklı olması beni en başta cezbetti zaten gel 10 Ekim gel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BF 6 da Gamepass olacak mı? Phantom Editon paket de 25 tier yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: markowic

Burada beta sürümünde pro enh olmayacağı yazmıyor ki?
    Soru pro enh olacak mı cevapları evet olacak
    Beta’da olmadığını kim söyledi onunla alakalı bir şey yazmıyor insanlar betayı deneyip ona göre karar verecekken sizce de beta’yı enh sürüm olmadan atlarlar mı? Oyun beta’da nasıl ise full sürümde de öyle görünür

Beta'da herkes aynı boyutta aynı dosyayı indirdi, oyun içi grafik seçeneklerinde de PS5 Pro destekli oyunlarda gelen ekstra grafiksel seçenekler mevcut değildi.

Yine de tabi ki PS5 Pro'da Beta içerisinde de fps kilidi olmadığından daha iyi performans alabilmiştik.

Paylaştığım linkte de 'Evet, oyunun PS5 Pro versiyonunda olacak' şeklinde ileriye dönük tam oyunu kasteden bir kesinlik ifade ettiklerinden dolayı ben de asıl oyunda geleceğini düşünüyorum.

Store'da da zaten oyun önsipariş sayfasında PS5 Pro Enhanced olarak belirtilmiş durumda.

Belki Multiplayer tarafında beta'daki durumdan farklı birşey görmeyiz (ki yeterli olduğunu düşünüyorum) bahsedilen asıl geliştirme sadece hikaye modunda da gelebilir.

@LinkX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 28 Ağustos 2025; 17:3:51 >

Ben gün ilk olmasa da Pro performans seçeneğine muhakkak kayda değer bir iyileştirme geleceğini düşünüyorum. Özellikle base çözünürlüğün yükseltimesi ve kaplama kalitesinin bir seviye daha yukarıya çekilmesi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 28 Ağustos 2025; 17:4:26 >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.