Şimdi Ara

Battlefield 6 | Sezon 1 | REDSEC | PC ANA KONU (611. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.227
Cevap
225
Favori
455.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

senin dışında takımda 31 kişinin olduğu oyunda birinci olsan ne puan kassan ne. takımlar salı pazarı gibi 10kd de 0.5 kd de aynı takımda birinin vasatlığı diğerini neden etkilesin r6 mı cs mi mi bu rank yok bir şey yok.

kd ve kill per minute bu tarz oyunlarda en önemli istatistiktir.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • hEro_ kullanıcısına yanıt

SPM var dakika basina kazandigin puan sayisi

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam merhabalar ben aslında mesaj kirliliği olmasın diye yazmayacaktım da yine durumu sizlere açıklayayım dedim

hocam sonuçta bunlar kul yapımı ürünler bazı seri ürünlerde bazı böyle sıkıntılar çıkabiliyor şimdi ben neyin ne olduğunu bildiğim için yaşadığım sıkıntıyı barış şekilde fark edebiliyorum ben zaten internette bunun da araştırmasını yaptım bu ana kartlarda bu sıkıntı yaşanabiliyormuş tabi ben bunu garantisi bitince fark ettim sağlık olsun çokta önemli değil

zaten benim elimde PlayStation beş pro var iki farklı platformda kıyasladığım zaman bilgisayarda bir sıkıntı oldu barif şekilde belli burada ana kartın internet yönetimi ile alakalı bir sıkıntı internetin çipsetinde bir sıkıntı var

maalesef ki sıkıntıyı çözebilmek adına ben de zorunlu olarak ayarlar yapıyorum yani herhangi bir problem olmasa zaten ben de gireceğim oyunu oynayacağım olsun sağlık olsun benden daha değerli değil yıllık izine çıktığımda ikinci el asus b550 Bir ana karta geçiş yaparım sorun çözülür şimdilik bu şekilde devam

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK

• Neyse beyler güldük eğlendik bitti, oyun platformları hakkında genelge yayınlandı. 2. Sezonu göremeyebiliriz bile belkide...

9800x3d - h150i pro - x870 e tomahawk - rtx 5070 ti - tz5 royal neo 32 GB - exceria plus g3 2 tb - 750d airflow - 1000w strix platinum - 5*fn073 - rival 5 - cynosa v2 - void elite wireless - arena 3 - xg27aqdmg - razer ıskur
  • @RTX3080Ti sen neymişsin öyle Battlefield 6 | Sezon 1 | REDSEC | PC ANA KONU 

@Winter Is Coming kıymetli bilgi. teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    /// NZXT H5 Flow White / Asus Prime Z590-A / Gigabyte Aero RTX 4070 / Intel Core i7 11700k / Lexar Ares RGB 2x8 3866 White / Lexar NM800 Pro 1 TB / Corsair MP600 Force Series 1 TB / NZXT Kraken Elite 240mm White / NZXT F140/F120 RGB / Corsair RM850e 850w 80+ Gold / Xbox One Wireless Controller White / LG GN880-B 2k Ergo / Razer Deathstalker V2 Pro TKL Low Profile White / Razer Deathadder V3 Pro White / Razer Blackshark V2 Pro White / Steelseries QCK Prism XL Destiny Edition / Asus ROG Throne QI / Deltahub Carpio 2.0 Wrist Rest White / Macbook Air M1 / Nintendo Switch V2 / Playstation 5 DE ///
  • Battlefieldyoutube
    Operation Metro Now Available in Portal | Built by BellumI988 (Experience Code: ZYDGB)
    https://www.youtube.com/shorts/SxCZ7zuAve4?si=PTamD5vEi84cxHRs

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Portalda yapılan haritalar ruhsuz oluyor camlı bilet geçiş kapıları varmı mesela yoktur yani.

Resmi olarak 2042 de iwo jima breakthrough gelse stealth heli falanda yok Battlefield 6 | Sezon 1 | REDSEC | PC ANA KONU 

Bir sabah uyanıyoruz

Battlefield 6 | Sezon 1 | REDSEC | PC ANA KONUSmith Cinematic Aerialsyoutube
    Flags of our fathers Fair use - specifically for educators to use if need be. PLEASE take a look at some of my drone footage. I have indeed filmed the USS Texas - She was at this engagement! -Though six battleships (Arkansas, New York, Texas, Nevada, Idaho and Tennessee), five cruisers (Pensacola, Salt Lake City, Chester, Tuscaloosa and Vicksburg) and many destroyers were present and shooting, at the end of the day results were modest, at best. Visibility, and bombardment effectiveness, greatly improved during the following two days. The task was assisted by occasional Japanese efforts to return fire, which pointed out the location of previously concealed pillboxes and other defenses. Ships worked closer to shore, enhancing accuracy, and more targets became apparent as their cover was blasted away. However, at least 700 fortified positions had been identified, and all could not be dealt with in the remaining time. On 18 February fire was therefore concentrated on the landing beach areas and the adjacent heights. On the morning of "D-Day", 19 February, the bombardment intensified. Two more battleships (North Carolina and Washington -- a third, West Virginia, arrived later in the day) added sixteen inch shells to the fourteen and twelve inch types of the battleships already on station. Three additional cruisers (Indianapolis, Santa Fe and Biloxi) brought more eight and six inch guns to the battle. Heavy ships stood off Iwo Jima's southeastern and southwestern coasts, many of them placed to inflict a close-in battering on the enemy. Rates of fire were increased, with periodic lulls to allow carrier-based airplanes to add their bombs, rockets and machine gun bullets to the attack. The lower half of the island appeared to be receiving an overwhelming rain of fire.
    https://www.youtube.com/watch?v=v4b0_OVfewk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Şubat 2026; 12:27:28 >
  • Son 2 gündür fena halde kaplama sorunu yaşamaya başladım. Empire State haritasında başıma iki kere geldi bir kerede Liberation haritası , oyunun ortalarında öldükten sonra doğunca ne elimde silah oluyor ne de yerlerde , etrafta kaplama. Dümdüz kaplamasız tek renk oluyor. Grafik ayarlarını bir tık arttırıp geri düşürdüğümde kendine geliyor oyun. :)

haydaaa , önceden 2kd altı konuşmasın diyordunuz şimdi 3 e mi çıktı  

yok hocam aksine onceden 4-5 diyordum simdi 3e dusurdum Battlefield 6 | Sezon 1 | REDSEC | PC ANA KONU 

Oniosoreyoutube
    Kick: https://www.kick.com/oniosore Instagram: https://www.instagram.com/oniosore Discord: https://discord.gg/eSzbPFSABK
    https://www.youtube.com/watch?v=30bgw7hEjyA

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • HyruleWarrior kullanıcısına yanıt
    1-5 ve 6 da hiç birinde karşılaşmadım şahsen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunun 2.sezonu ne zaman çıkıyor, 20-30k oynayan adamı var, millet varlığını unuttu. Hayatımda bu kadar çok satıp, gram iletişime geçmeyen başka oyun daha görmemiştim bu bir ilk. Oyunu terkettiler hissi veriyor, diğer oyunlara bakıyosun devler sürekli iletişimde ki hem oyun medyasında oyunun adı geçiyor hep, hem oyun aktif kalıyor canlı kalıyor. EA'den daha tek ürün almam valla, bf7'yi satarken bol şans. Bu sondu EA için bence, yine kemik kadroya satarlar ama bu seviyede satış yakalamaları mümkün değil artık.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • 
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.