Şimdi Ara

Battlefield 6 | Sezon 1 | REDSEC | PC ANA KONU (608. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.162
Cevap
226
Favori
451.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Belirli bir mesafeden 33 vuruyorlar. Örnek veriyorum 20 mt gibi. Mesafe arttıkça hasarları azalıyor. Ben de şu anda AK4D deniyorum bakalım beğendim şimdilik. Milletle karşı karşıya kalınca AK4D galip geliyor

Battlefield 6 | Sezon 1 | REDSEC | PC ANA KONU
    Battlefield 6 | Sezon 1 | REDSEC | PC ANA KONUx (formerly twitter)
    Battlefield Bulletin (@BFBulletin) on X
    https://x.com/BFBulletin/status/2016119618159394994

Battlefield 6 | Sezon 1 | REDSEC | PC ANA KONUx (formerly twitter)
    Savaş Dünyası Koleksiyon🎖 (@SDKoleksiyon) on X
    https://x.com/SDKoleksiyon/status/2015787145261150232
  • ben onu bilmem redsec ile devam ederim dedim ama oluru yok multide de farketmiştim oyunda mı gecikme var ping mi var bilmiyorum ama benim daha önce görüp sıktığım kişi beni çok rahat indiriyor. ne halo ne cs2 ne warzone da ben böyle zorlandığımı bilmiyorum premium olan 10usd düşerse alırım maksat multi için yoksa gferek yok bu oyuna çıldırtıyor

Orijinalden alıntı: Exheo

Oyunda 100 level oldum hala aradığım silahı bulamadım. BF3'deki gibi M16A3, M416 veya AEK 971 tarzı garanti silahı bulamıyorum bir türlü. Neredeyse her silahı fulledim. Kord, M4A1 ve DRS IAR en beğendiklerim oldu KTS de yavaş ama isabetli olması sebebiyle sayılabilir. Siz hangi silahlardan memnunsunuz?

M4a1=bf4 teki aek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

sezon 2'den Yeni silahlar sızmış

VCT-2 (Assault Rifle) (bf2042 VHXD3)

M121A2 (LMG)

GRT-CPS (DMR)

Bf2042 deki silah değil mi bu aynı assetle portlamışlar direkt biraz şaşırt be dice

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • Arkadaşlar bilgisayar ve PlayStation beş pro ile bir de o fiyat altıda ve genel olarak online oyunlarda bir analizimiz sizlerle paylaşmak istiyorum

Sistem olarak
    Amd rx6700xt 12gb
    32 RAM
    5600x
    Medium ayarlar native (gelişmiş grafik ayarlarında hepsi kapalı sadece amd anti lag açık )

Realtek 2.5 ve 1gb dahili Ethernet portu ve haricen intel i210-t1 Ethernet kartı bir sistemin var
    İnternet olarak Türk net 1000’e 1000 fiber gecikme olarak da 39 ms gecikme ile oynuyorum

Ama şunu fark ettim bu büyük ihtimalle ana kart ile alakalı bir durum Battlefield da ateş ediyorum mermi sıkışma yapıyor muş gibi oluyor mermiler gitmiyor sürekli internet kesilip geliyor muş gibi oluyor yani ne zaman ki aksiyona girsem hep bir tutarsızlık oluyor
    Adam koşarken bile sanki patinaj çekiyor muş gibi yani bilgisayarda oyun oynarken o kadar yorucu oluyor ki bilgisayar sürekli internete müdahale ediyor kuş gibi avluyacam adam arkası dönükken bile vuramıyorum o derece
    (FIFA da da durum böyle gecikmem düşük 29 ms gecikme olmasına rağmen ikili mücadele diye bir şey yok koşma tuşuna basıyorum ya adam böyle sanki sabunlu deterjanlı zeminde koşuyor muş gibi)
    Hatta ben bunu bir nebze Çözdüğümü düşünmüştüm
    Özellikle Benim gibi MSİ ANAKART Kullanan arkadaşlar çok dikkat etsinler eğer ki bu ana kartın MSİ CENTER DRAGON yazılımı varsa bunu kaldırın ama program ekle kaldırdan kaldırmayın kendi resmi sitesinde diyor ki bu yazılımı kaldırmak için cleanmaster uygulamasının linkini paylaşmış kendi resmi iste sürücüler bölümünde bunu indirip kaldırın diyor harbiden bak bunu kaldırınca arkadaşlar internetteki yaşadığınız sorunların %90’ı gidiyor ama yine hiçbir şey tam olmuyor MSİ benim başıma bela oldu ilk fırsatta zaten b550 tomahawk Ana kartını satıp Asus b550 serisi Ana karta geçeceğim
    Ben kendimce yetenekli olduğumun farkındayım yani her türlü rekabet edebiliyorum ama bilgisayardayken koskoca oyunda dört kere adam vurdum 17 kere öldüm

Sonrasında sinirlendim klavye mausu PlayStation beş pro taktım yine çapraz platform açık aşağıda görselleri de paylaşacağım bir girdim arkadaşlar oyna adam rahat hareket ediyor hiç bir yorgunluk hissetmiyorum oynarken sıkışma yapmıyor çatışmaya girdim de ben mermi yesem bile kesinti olmadan rakibi rahatça vurabiliyorum herkezi keklik gibi avlıyorum yani bu olay com solculara karşı falan oynadığım için değil görürsün zaten görselde bilgisayardan oynayanlar da var olay tam olarak bilgisayarın ana kartının internete gereksiz müdahalesinden kaynaklı
    Kaç kere sürücüyü sildim varsayılan ayarda bıraktım format sonrası hiçbir yazılım yüklemeden oyunlara girdim ama sonuç değişmiyor anladığım kadarıyla bu ana kartta bir sıkıntı var gibi online oyunlarda sıkıntı yaşatıyor

Benim gibi bu sıkıntı yaşayan arkadaşlara ben yardımcı olmak için bunu yazıyorum varsa imkanınız msi Ana kart kullanıyorsanız eğer başka bir marka ana kart ile sisteminizi kurup online oyunlara öyle girip deneyin aradaki farkı göreceksiniz şunu fark ettim ki
    MSİ Pişmanlıktır bir daha da ben hiç bir bilgisayar parçam da bu markayı Pişmanlıktır bir daha da ben hiç bir bilgisayar parçam da bu markayı kullanmayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Sorun sadece anakart olduğunu düşünmüyorum. Direk PC ile yapım asamasiyla ilgili. Ya yeterince iplemediler konsola öncelik verdiler yada ekip bı b.ktan anlamıyor.

Üstat öyle olduğunu sanmıyorum çünkü benim bilgisayarda oynadığım bütün online oyunlarda bu sorun mevcut oyun çeşidi fark etmeksizin

pedofil tarafına da gelecek olursak benim Antalya’da yaşayan bir arkadaşım var ben 39 gecikme alırken adam 60 gecikmeyle oynuyor ama her zaman oyunda birinci hep en yüksek skoru o alıyor

Ama dediğim gibi ana kartı msi olan arkadaşlar Ürünün kendi resmi listesini şu kaldırma programıyla msi centeri bilgisayarlarından kaldırıp bir de o şekilde denemelerini tavsiye ederim ben ilk fırsatta bütçem uygun ikinci el bir Asus be 550 ana kart bulursam direk ana kartı değiştireceğim

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK

msi anakart kullanıyorum böyle bir şey yok. msi anakart pişmanlıktır demek için çok yetersiz bir hipotez

• designr kullanıcısına yanıt

Sizde böyle bir sorun olmadığına sevindim sizin ana kart marka model tam olarak nedir belki benim kullandığım bu seri ana kartları da bu sıkıntı vardır bilmiyorum ama asusa geçeceğim ilk fırsatta

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    J' ye basınca genel mesaj , K' ya basınca sizin takıma mesaj, L 'e basarsan squada mesaj atarsınız. Sizdeki sorunu tam anlamadım. H ile mesaj kutusunu aktif edersiniz. Bidaha basaraanız biri bişey yazdıkça görünür . Birdaha basarsanız kapatırsınız.

Evet dediğin gibi ama benim ne yazma kızmı geliyor ekrana nede yazma kısmını kapatabiliyorum

Msi Z490 UNIFY®MSİ Suprim X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 32GB(2x16) DDR4 3600MHz®Castle 360RGB V2®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core X71®CORSAIR K70RGB MK.2

Konuyla alakasız sadece merak ettiğim için soruyorum dikte klavyesi mi kullanıyorsunuz?

Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter. bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: oldumu denmez oldu mu denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • chaos7 kullanıcısına yanıt

Evet hocam dikte kullanıyorum çünkü iPhone’un kendi klavyesi hiç işlevsel olmadığı için bir cümle yazana kadar insanı sinir hastası ediyor ve zamanını heba ediyor

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK

msi b450-a pro max

• arkadas 5 aydir b550 tomahawk kartindan kurtulamadi. forum ayni dejavu'yu yasamaktan sikildi artik yeter.

5 ay ? fifa24ten beri problemli diye hatırlıyorum ben  

• 
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.