Şimdi Ara

Battlefield 6 | Sezon 1 | REDSEC | PC ANA KONU (610. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: hEro_
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü6 Mobil
5 sn
12.227
Cevap
225
Favori
455.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ayıla bayıla arc rider oynuyor. arc rider da hileden geçilmiyor. ama sorsan sıkıntı yok.

Almadığı BF oyununu her hafta düzenli olarak eleştirmek vazife olmuş. gülmelik değil de, arkadaş mizahlık...

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Benim de kd.1 küsürlü, kırdı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Ronaldo-9

150 küsür saatim var , Multiplayer kısmında hile dediğim tek bir oyuncu olmadı daha. Redsec'de 1-2 tane denk gelmişti.

Hileden anladığın havada dolaşanlar ise diyecek birşeyim yok.Malum bunları bile gördük bf1 de.Neyse memnunsan iyi oyunlar.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • Hile olmadığını savunanlardandım ben de ancak oyun çıkmadan önce bana atılan siteye baktığımda malesef üzücü tabloyu görmüş oldum. Başlarda herkes banlandık diye ağlıyordu ancak sonradan yönetim salmış olmalı. Listedeki undetected olan her konuya baktım adamlar aylardır kullandıklarını ve sorun yaşamadıklarını söylemiş. Tek sorun çoğunun aimbotu kötü seviyedeymiş, yani her ne kadar adama kitlense bile vuruşların sadece %70'i falan denk geliyormuş. Tabi bu da büyük bir avantaj sonuçta hem adamları görüyorsun duvar arkası hem aimbotun var, ancak bu yazılımlara adamlar aylık 50-60euro harcıyorlar gibi görünüyor fiyatlandırmalarına baktığım zaman.

Hile ile oynamak için aylık 1 oyun parası vermek nasıl bir cringeliktir.

Battlefield 6 | Sezon 1 | REDSEC | PC ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 2 Şubat 2026; 12:39:9 >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.

• Uzun süredir hile olduğunu söylüyorum ama bana pek inanmıyordu insanlar.

Öxellikle hızlı silahlarla oynayanlar çoook uzaklardan takır takı head vuruyor.

Girdim atış alanına en uzaktakine SMg'ler ile atış çalışması yaptım. Tek tek attığımda bile öyle seri devrilmiyor.

1 haftadır girmiyordum, dün girdim yine canım sıkıldı.

Oyunun yapımcısı olan adam ölünce oyunu saldılar herhalde.

Kişisel Blog: http://nasildesemki.blogspot.com[/center]
  • desync filan düzeldi mi arkadaşlar güncelleme filan geldi mi?

• Konuda zaten hile dediğinde en çok sinirlenip kuduranlara bakın hileci olma ihtimalleri yüksek.Zaten %100 hileci olduğu bilinenler var.Kendi aralarında eğlenip duruyorlar.Yazık cidden.Reddit konusunu güncel takip ediyorum.Bf yapımcılarının klasik olayı budur.Bf6 a özgü birşey değil.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt

operasyon modu ile oyun bence şimdi başlar... hele bir de sürekli admin bulunan özel serverlar da eklenince süper...

9800x3d - h150i pro - x870 e tomahawk - rtx 5070 ti - tz5 royal neo 32 GB - exceria plus g3 2 tb - 750d airflow - 1000w strix platinum - 5*fn073 - rival 5 - cynosa v2 - void elite wireless - arena 3 - xg27aqdmg - razer ıskur
  • Kage. kullanıcısına yanıt

ben attığımda yok öyle bir şey diyordun. çok çabuk gaza gelip yargıya ulaşıyorsun.

hile konusunda da hile varmıdır evet vardır. ama bu belki de 10 oyunda 1 gelir. burada oyun hile kaynıyor diye sızlananlar 1-2 kd altı hatta çoğu 0.8kd civarı aklının ermediği yeteneğinin aştığı şekilde hatta her öldüğünde hile diye sızlananlar. gülüp şükür edin geçin bunlara ciddiye alınacak tipler değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 2 Şubat 2026; 13:20:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Schi20phrene

Arkadaşlar bilgisayar ve PlayStation beş pro ile bir de o fiyat altıda ve genel olarak online oyunlarda bir analizimiz sizlerle paylaşmak istiyorum

Sistem olarak
    Amd rx6700xt 12gb
    32 RAM
    5600x
    Medium ayarlar native (gelişmiş grafik ayarlarında hepsi kapalı sadece amd anti lag açık )

Realtek 2.5 ve 1gb dahili Ethernet portu ve haricen intel i210-t1 Ethernet kartı bir sistemin var
    İnternet olarak Türk net 1000’e 1000 fiber gecikme olarak da 39 ms gecikme ile oynuyorum

Ama şunu fark ettim bu büyük ihtimalle ana kart ile alakalı bir durum Battlefield da ateş ediyorum mermi sıkışma yapıyor muş gibi oluyor mermiler gitmiyor sürekli internet kesilip geliyor muş gibi oluyor yani ne zaman ki aksiyona girsem hep bir tutarsızlık oluyor
    Adam koşarken bile sanki patinaj çekiyor muş gibi yani bilgisayarda oyun oynarken o kadar yorucu oluyor ki bilgisayar sürekli internete müdahale ediyor kuş gibi avluyacam adam arkası dönükken bile vuramıyorum o derece
    (FIFA da da durum böyle gecikmem düşük 29 ms gecikme olmasına rağmen ikili mücadele diye bir şey yok koşma tuşuna basıyorum ya adam böyle sanki sabunlu deterjanlı zeminde koşuyor muş gibi)
    Hatta ben bunu bir nebze Çözdüğümü düşünmüştüm
    Özellikle Benim gibi MSİ ANAKART Kullanan arkadaşlar çok dikkat etsinler eğer ki bu ana kartın MSİ CENTER DRAGON yazılımı varsa bunu kaldırın ama program ekle kaldırdan kaldırmayın kendi resmi sitesinde diyor ki bu yazılımı kaldırmak için cleanmaster uygulamasının linkini paylaşmış kendi resmi iste sürücüler bölümünde bunu indirip kaldırın diyor harbiden bak bunu kaldırınca arkadaşlar internetteki yaşadığınız sorunların %90’ı gidiyor ama yine hiçbir şey tam olmuyor MSİ benim başıma bela oldu ilk fırsatta zaten b550 tomahawk Ana kartını satıp Asus b550 serisi Ana karta geçeceğim
    Ben kendimce yetenekli olduğumun farkındayım yani her türlü rekabet edebiliyorum ama bilgisayardayken koskoca oyunda dört kere adam vurdum 17 kere öldüm

Sonrasında sinirlendim klavye mausu PlayStation beş pro taktım yine çapraz platform açık aşağıda görselleri de paylaşacağım bir girdim arkadaşlar oyna adam rahat hareket ediyor hiç bir yorgunluk hissetmiyorum oynarken sıkışma yapmıyor çatışmaya girdim de ben mermi yesem bile kesinti olmadan rakibi rahatça vurabiliyorum herkezi keklik gibi avlıyorum yani bu olay com solculara karşı falan oynadığım için değil görürsün zaten görselde bilgisayardan oynayanlar da var olay tam olarak bilgisayarın ana kartının internete gereksiz müdahalesinden kaynaklı
    Kaç kere sürücüyü sildim varsayılan ayarda bıraktım format sonrası hiçbir yazılım yüklemeden oyunlara girdim ama sonuç değişmiyor anladığım kadarıyla bu ana kartta bir sıkıntı var gibi online oyunlarda sıkıntı yaşatıyor

Benim gibi bu sıkıntı yaşayan arkadaşlara ben yardımcı olmak için bunu yazıyorum varsa imkanınız msi Ana kart kullanıyorsanız eğer başka bir marka ana kart ile sisteminizi kurup online oyunlara öyle girip deneyin aradaki farkı göreceksiniz şunu fark ettim ki
    MSİ Pişmanlıktır bir daha da ben hiç bir bilgisayar parçam da bu markayı Pişmanlıktır bir daha da ben hiç bir bilgisayar parçam da bu markayı kullanmayacağım

Hocam o kadar çok oyunun inciğine cıncığına bakıyorsunuz ki oyundan keyif almak yerine sadece ayar yapıyorsunuz takıntı olmuş size bu durum. Ya ps5 alın inciğini cıncığını elleyemiyeceğiniz ya da kabullenin çünkü bu sıkıntıları hiçbirimiz yaşamıyoruz bozdukları şeyler var evet ama siz sadece ayar yapmak için oynuyo gibisiniz sağlıklı bir durum değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• agnestico kullanıcısına yanıt

Hocam modun amacı ne ben hatırlayamadım ya da hiç oynamadım

oyunu çıktığı günden beri oynuyorum sadece sensitive ayarını değiştirdim ve eğilme tuşunu r3'e aldım onun dışında dışında hiç kontrol ayarlarını değiştirmedim. ayarlara harcanan bu vakti oyunu çözmeye ayırsalar daha iyi oynayacaklar

say hello to my little friend
  • nvidia bütün ayarları ekran kartınıza göre otomatik yapıyor. oyuna girer girmez nvidia çat diye ayarlıyor 2. bi ayara ihtiyacınız yok mause hızını dediğiniz bi bi tık hızlandırdım çatır çatır devaam

O kadar prolar ki oyun id lerini söylemeye korkan ergen tipler alayı. Bloklayın geçin forumda. Amaçları toxiclik zaten.

geçen bunlardan biri benim 2 tane 30k cs saati olan pro arkadaşlarım var diye yalan söylüyordu halbuki steaminde 18 arkadaşı var 1 i cs oynuyor o da 3k saat. geçen baktım sınırsız çizmişler. ee boşuna dememişler yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye. darısı diğer kindar ve kıskanç 1-2 kdlerin başına.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

30k saati olan pro arkadas seni ne yapsin. sucu baskasinda bulmak icin her turlu yalana bas vuruyorlar. biri internetim kotu der, digeri b550 tomohawk anakartim, baska biri de hilecilere suc atar.

1-2 kdyi 0.5-1.5 kdya degistirdim. bir hayli uyenin statlarini 0.7-0.8 kd civarinda gorunce beklenti levelimi biraz asagiya cekmek zorunda kaldim.

Gerçekten merak ettim, yoksa K/D tartışmasına dahil olmak istediğimden değil :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.