Şimdi Ara

Başlangıçta Protein Tozu Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar body buildinge yeni başladım 1 hafta oldu daha, hoca baktı ben ağrılık arttıramıyorum kol kaslarım zayıf protein tozu takviyesi almazsam çok zor ilerleyeceğimi söyledi, sizce ne kadar doğrudur ilk hafta protein tozu almaya başlamak?Kol kasları sıcak ölçüm 28 bu arada.

When Things Don't Go Right, Go Lift.
  • Para bolsa, hocana yardım olarak bir kutu al. Maksat spor hocaları da sevinsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Nihilous

Para bolsa, hocana yardım olarak bir kutu al. Maksat spor hocaları da sevinsin.

+1
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Şimdi ben öğrenci adamım amacıma ulaşmak için bütçemi zorluyorum 70 kg ağırlığım var 140 gr protein almam gerekiyormuş, günlük yarım tavuk alıyorum onun içinde 20 gr protein olsa + 5 tane yumurta alıyorum onda da 30 yapsa 50 gr protein olacak, geri kalanını ise tozlarla karşılamak zorunda kalıyorum ki yoksa çok daha fazla maliyetli olacak gibi.Protein tozunu sadece antrenman öncesi ve sonrası kullanıyorum öyle günlük öğün yerine değil bu arada.Sizce hoca ürünü satmaya mı çalışıyor gerçekten?Kendisi bana protein tozsuz bir beslenme programı da çıkarabileceğini söyledi ama protein tozundan daha maliyetli olacağı kesinmiş.
    Protein tozu hakkında vs.
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işlenmiş her gıdanın zararı vardır.bu aklında buounsun.
    extra light beyaz peynir 24 gr
    light kaşar 29 gr
    ton balığı 24 gr
    ettimi sana 77 gram.
    süt iç 1 litrede 30 gram
    ettimi sana 107
    tavuğuda bas
    ettimi sana 130.sonra bunların bütçesini çıkar.tozlar sihirbaz değil,iksir değil.ayrıca vücuda yağ da alma gerekiyor ondan bahsetti mi?araad beleş meyve bulursan götürmeyi unutma vitamin olsun.ancak bütçen kısıtlı ise kendini çok zorlama.şişcem kocaman olcam değil yağı yakıcam şekil alıcam modunda gidebilirsin.

not : değerler 100 gram üzerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 3 Aralık 2013; 13:25:00 >

Orijinalden alıntı: Gebere Jackson

Şimdi ben öğrenci adamım amacıma ulaşmak için bütçemi zorluyorum 70 kg ağırlığım var 140 gr protein almam gerekiyormuş.

100 gr. protein al sana yeter. 2 gr/kg abartılı bir rakam, çok kafana takma. Sana protein tozu satmak için böyle miktarlar konuşulup duruyor.

Orijinalden alıntı: Fabrice

quote:

Orijinalden alıntı: Gebere Jackson

Şimdi ben öğrenci adamım amacıma ulaşmak için bütçemi zorluyorum 70 kg ağırlığım var 140 gr protein almam gerekiyormuş.

100 gr. protein al sana yeter. 2 gr/kg abartılı bir rakam, çok kafana takma. Sana protein tozu satmak için böyle miktarlar konuşulup duruyor.

Bir de şöyle birşey var çalışmalara 4 setten başladım 12 x 10 x 10 x 8 şeklinde ve haftanın 4 günü çalışıyorum hani vücudun daha çok ihtiyacı olabilir mi bu durumda proteine?2 haftalık ölçümlere baktığımızda da kas ebatlarında yarım cm artış olmuş bu arada.
  • Vücut ağırlığın x 1.5gr protein yeter. Bana kalsa 1.25gr/kg bile yeter ama, protein eksik kaldı ondan gelişemedim olmasın diye fazla fazla söylüyorum.

En yararlı şeyin bile fazlası toksiktir vücut için. İhtiyacın olmayan miktarı dışarı atmak için böbrekler, karaciğer uğraşıp duracak. Boş yere yormanın gereği yok.
  • 1 haftalık adam kilosu başına 2 gr protein mi alır kardeşim? Lütfen absürd tavsiyeler vermeyelim. Vücuda ne kadar protein girdiği değil ne kadarını kullandığınız önemli. Ve 1 haftalık sporcu için kg başına 2 gr protein israftır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: montevo

yazmayı unuttum b,imde çekirdek içi var.19 gr protein 50 gr yağ var bi pakette.

Öyle bir mantıksızlık asla yapmayın.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Dante kullanıcısına yanıt
    neden?
    "Under your command i will obey..."
    "My mind is one with my soul..." "I am near, yet so far away..."
    "Through the eternal flame, i travel..."

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Dante kullanıcısına yanıt
    eee?hasta mı yapıyor,işe yaramıyor mu?
    Hocam sen rahatça yiyebilirsin seviyorsan. Ayçekirdeği bütün "essential" amino asitleri içerir. Dallı zincirli amino asit (BCAA) desen oldukça zengin. Vejeteryan VG'cilerin (evet, böyle bir şey de var) en favori besinlerinden biridir.

Protein kaynağı olarak ilk tercih bu mudur - tabi ki hayır. Fakat oldukça zengin lif + Vitamin E ve Vitamin B tayfasının bazılarının kaynağı. Özellikle folik asit. LDL'yi düşüren fitosterol içeriği cabası. Glisemik indeksi de bir hayli düşük. Selenyum ve Magnesium da dolu. Bir takım daha hadiseleri var şimdi unuttuğum. Benim favori atıştırmalığım olduğu için bir ara bayağı araştırmıştım. Elimiz bir abur cubura gidecekse (cips, patlamış mısır vb.) buna gitmesinde fayda var.

Yanlız Omega-3 hiç yok, Omega-6 ise çok fazla var. Günümüz beslenme alışkanlıkları tehlikeli oranda Omega 3 vs. 6 dengesizliği yaratıyor. Özellikle yemeklerde de ayçiçek yağı kullanılıyorsa fazla abartmamakta fayda var.

• vur deyince öldür bu olsa gerek
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.